Windows
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 26
Η Ιζαμπέλα είναι κανονικά !Η Ιζαμπέλα έχει σταματήσει;
Η Ιζαμπέλα είναι κανονικά !Η Ιζαμπέλα έχει σταματήσει;
Καλημέρα αγαπητέ ! Η Παλιά η Μελινα έχει σταματήσει από το χώρο εδώ και χρόνια . Υπάρχει νέα Μελινα , πολύ καλή , κάνει καλό παιχνίδι στο δωμάτιο και πολύ καλό αυταρχικό .Η Μελίνα θα ξαναγυρίσει??
Επί τέλους μερικά ονόματα κοριτσιών!Καλημέρα αγαπητέ ! Η Παλιά η Μελινα έχει σταματήσει από το χώρο εδώ και χρόνια . Υπάρχει νέα Μελινα , πολύ καλή , κάνει καλό παιχνίδι στο δωμάτιο και πολύ καλό αυταρχικό .
Νέες κοπέλες είναι , Αντριάνα , Μαρία , Μελινα , Τζούλια , και φυσικά η σούπερ Μονικα που δούλευε και παλιότερα !
Μόνο μερικά ? Έπισεις , Λια , Σοφή , Βίκυ , Ελένη , Ιζαμπέλα , Ξενια , Άννα , Βερόνικα !!! Κορίτσια για όλα τα γούστα !Επί τέλους μερικά ονόματα κοριτσιών!
Αν ήμουν εκεί θα ρχομουνα!Μόνο μερικά ? Έπισεις , Λια , Σοφή , Βίκυ , Ελένη , Ιζαμπέλα , Ξενια , Άννα , Βερόνικα !!! Κορίτσια για όλα τα γούστα !
Αν ήμουν εκεί θα ρχομουνα!
Με Βίκυ και Ξενια κανεις το πιο πικάντικο duo. Χωρίς να θέλω να αδικήσω καμία. Όταν δοκιμάσω θα κάνω την κριτική μου επίσης και για τις άλλες οπτασίες της Στουρνάρης ...Μόνο μερικά ? Έπισεις , Λια , Σοφή , Βίκυ , Ελένη , Ιζαμπέλα , Ξενια , Άννα , Βερόνικα !!! Κορίτσια για όλα τα γούστα !
Στο κατάστημα σχεδόν όλα τα κορίτσια κάνουν ωραία δίπλα , η κάθε μια έχει και κάποια που ταιριάζουν μαζί . Όταν σας αρέσει κάποια και θέλετε και δεύτερη , καλό είναι να συμβουλευτείτε με αυτήν που επιλέγετε ποια θα πάρετε για το ντουέτο !Με Βίκυ και Ξενια κανεις το πιο πικάντικο duo. Χωρίς να θέλω να αδικήσω καμία. Όταν δοκιμάσω θα κάνω την κριτική μου επίσης και για τις άλλες οπτασίες της Στουρνάρης ...
Nόμος! Ισχύει παντού.Όταν σας αρέσει κάποια και θέλετε και δεύτερη , καλό είναι να συμβουλευτείτε με αυτήν που επιλέγετε ποια θα πάρετε για το ντουέτο !
Το αυταρχικό έχει άλλη τιμή? Ή κανονικά και απλά το λες στα κορίτσια? Και το κάνουν όλες;Καλημέρα αγαπητέ ! Η Παλιά η Μελινα έχει σταματήσει από το χώρο εδώ και χρόνια . Υπάρχει νέα Μελινα , πολύ καλή , κάνει καλό παιχνίδι στο δωμάτιο και πολύ καλό αυταρχικό .
Νέες κοπέλες είναι , Αντριάνα , Μαρία , Μελινα , Τζούλια , και φυσικά η σούπερ Μονικα που δούλευε και παλιότερα !
Να ρωτήσω το ελεύθερο στοματικό είναι έξτρα χρέωση Η μέσα στη τιμή?
Δεν υπάρχει έξτρα σε αυτό αγαπητέ . Όταν επιλέγετε κοπέλα , ζητήστε το από την αρχή , κάποια μπορεί να κάνει νεράΝα ρωτήσω το ελεύθερο στοματικό είναι έξτρα χρέωση Η μέσα στη τιμή?
Κέντρο αδερφέ , τι το καλύτερο ! Στο παράλληλο από πίσω , καθώς ανεβαίνεις , είναι η Σολωμου , υπάρχουν δυο πάρκινγκ , με 5 ευρώ είσαι κομπλέ !γενικά μιλώντας πάντως για το μαγαζί , προσφέρει πολύ καλές υπηρεσίες και σέβεται τον πελάτη για τα χρήματα που προσφέρει.
το μόνο πρόβλημά του είναι το σημείο...
εγώ δεν το αλλάζω...άσε που γνωρίζεσαι με το προσωπικό και τυγχάνεις μιας καλύτερης αντιμετώπισης.
Έχεις πμΕδώ και καιρό έχω παραμελήσει τα προσωπικά μηνύματα από τους φίλους του καταστήματος . Ζητάω συγνώμη , και θα παρακαλέσω να μου υπενθυμίσετε εδώ , με ένα απλό ‘’ έχεις πμ !!!