Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Η Μελίνα θα ξαναγυρίσει??
Καλημέρα αγαπητέ ! Η Παλιά η Μελινα έχει σταματήσει από το χώρο εδώ και χρόνια . Υπάρχει νέα Μελινα , πολύ καλή , κάνει  καλό παιχνίδι στο δωμάτιο και πολύ καλό αυταρχικό .
Νέες κοπέλες είναι , Αντριάνα , Μαρία , Μελινα , Τζούλια , και φυσικά η σούπερ Μονικα που δούλευε και παλιότερα !

koumanidas

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2016
Κριτικές
23
Like
5.074
Πόντοι
2.846
Καλημέρα αγαπητέ ! Η Παλιά η Μελινα έχει σταματήσει από το χώρο εδώ και χρόνια . Υπάρχει νέα Μελινα , πολύ καλή , κάνει  καλό παιχνίδι στο δωμάτιο και πολύ καλό αυταρχικό .
Νέες κοπέλες είναι , Αντριάνα , Μαρία , Μελινα , Τζούλια , και φυσικά η σούπερ Μονικα που δούλευε και παλιότερα !
Επί τέλους μερικά ονόματα κοριτσιών!

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26

Costas gianak

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2019
Κριτικές
3
Like
50
Πόντοι
0
Αν ήμουν εκεί θα ρχομουνα!
:) Μόνο μερικά  ? Έπισεις , Λια , Σοφή , Βίκυ , Ελένη , Ιζαμπέλα , Ξενια , Άννα , Βερόνικα !!! Κορίτσια για όλα τα γούστα !
Με Βίκυ και Ξενια κανεις το πιο πικάντικο duo. Χωρίς να θέλω να αδικήσω καμία. Όταν δοκιμάσω θα κάνω την κριτική μου επίσης και για τις άλλες οπτασίες της Στουρνάρης ...

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Με Βίκυ και Ξενια κανεις το πιο πικάντικο duo. Χωρίς να θέλω να αδικήσω καμία. Όταν δοκιμάσω θα κάνω την κριτική μου επίσης και για τις άλλες οπτασίες της Στουρνάρης ...
Στο κατάστημα σχεδόν όλα τα κορίτσια κάνουν ωραία δίπλα , η κάθε μια έχει και κάποια που ταιριάζουν μαζί . Όταν σας αρέσει κάποια και θέλετε και δεύτερη , καλό είναι να συμβουλευτείτε με αυτήν που επιλέγετε ποια θα πάρετε για το ντουέτο !

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
Το αυταρχικό έχει άλλη τιμή? Ή κανονικά και απλά το λες στα κορίτσια? Και το κάνουν όλες;

updated

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2019
Like
6
Πόντοι
0
Να ρωτήσω  το ελεύθερο  στοματικό  είναι  έξτρα χρέωση Η μέσα στη τιμή?

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425

εγω πηγαίνω 1 χρόνο τώρα , δεν μου έχει ζητήσει καμιά εχτρα για ελεύθερο. όλες το προσφέρουν , οι περισσότερες μάλιστα και cim , αλλά και όσες δεν το κάνουν , διακριτικά τραβιούνται...

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
γενικά μιλώντας πάντως για το μαγαζί , προσφέρει πολύ καλές υπηρεσίες και σέβεται τον πελάτη για τα χρήματα που προσφέρει.

το μόνο πρόβλημά του είναι το σημείο...

εγώ δεν το αλλάζω...άσε που γνωρίζεσαι με το προσωπικό και τυγχάνεις μιας καλύτερης αντιμετώπισης.

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Δεν υπάρχει έξτρα σε αυτό αγαπητέ . Όταν επιλέγετε κοπέλα , ζητήστε το από την αρχή , κάποια μπορεί να κάνει νερά

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
γενικά μιλώντας πάντως για το μαγαζί , προσφέρει πολύ καλές υπηρεσίες και σέβεται τον πελάτη για τα χρήματα που προσφέρει.

το μόνο πρόβλημά του είναι το σημείο...

εγώ δεν το αλλάζω...άσε που γνωρίζεσαι με το προσωπικό και τυγχάνεις μιας καλύτερης αντιμετώπισης.
Κέντρο αδερφέ , τι το καλύτερο ! Στο παράλληλο  από πίσω , καθώς ανεβαίνεις , είναι η Σολωμου , υπάρχουν δυο πάρκινγκ , με 5 ευρώ είσαι κομπλέ !

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Costas giank , με ρώτησες για την Ξενια , και για της καινούργιες . Η Ξενια πάει λίγο  πιο αργά από της άλλες , λόγου σχολείου , θα είναι εκεί σήμερα . Οι καινούργιες , είμαι Μαρία , Αντριάνα , top και  τα δυο . Για αυτούς που προτιμούν την Ασιάτισσα τη Μονικα , ξαναγύρισε . Είχε αποχωρήσει για λίγο , είδε τη γλυκά και ξανά στο ναό !!!

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Εδώ και καιρό έχω παραμελήσει τα προσωπικά μηνύματα από τους φίλους του καταστήματος . Ζητάω συγνώμη , και θα παρακαλέσω να μου υπενθυμίσετε εδώ , με ένα απλό ‘’ έχεις πμ !!!

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
Εδώ και καιρό έχω παραμελήσει τα προσωπικά μηνύματα από τους φίλους του καταστήματος . Ζητάω συγνώμη , και θα παρακαλέσω να μου υπενθυμίσετε εδώ , με ένα απλό ‘’ έχεις πμ !!!
Έχεις πμ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom