να πω κ εδω οτι ευχαριστω τα παιδια για την ενημρωση κατω απο την κριτικη μου,ετσι ωστε να το χειριστω διαφορετικα την επομενη φορα κ να μην παρω γουρουνι στο σακι.να αναφερω κ εδω οτι με μελινα σοφη και ξενια ειχα περασει υπεροχα. αν εχετε καποια να μου προτεινετε θα ημουν υποχρεος!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Windows
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 26
Άννα , Βίκυ , Λια , Βερόνικα , εγγύηση !να πω κ εδω οτι ευχαριστω τα παιδια για την ενημρωση κατω απο την κριτικη μου,ετσι ωστε να το χειριστω διαφορετικα την επομενη φορα κ να μην παρω γουρουνι στο σακι.να αναφερω κ εδω οτι με μελινα σοφη και ξενια ειχα περασει υπεροχα. αν εχετε καποια να μου προτεινετε θα ημουν υποχρεος!
Άννα , Βίκυ , Λια , Βερόνικα , εγγύηση !
ωραιος! σημειωνω...
Παρατηρητης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 382
- Πόντοι
- 290
Λια , Σοφη κορυφες !!! Ρωτησε την Ζανα ξερει !!!ωραιος! σημειωνω...
Παρατηρητης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 382
- Πόντοι
- 290
Η κορυφη τηςκορυφης !!!με σοφη εχω παει και ειναι οντως κορυφη!! βλεπω τη λια εισαι ο δευτερος που μου την προτεινει,πρεπει να ειναι μεγαλος μαστορας η κοπελα...
Η κορυφη τηςκορυφης !!!
χμ! ενδιαφερον! λοιπον η επομενη ειναι η λια και μπαινουν στη σειρα οι υπολοιπες που μου αναφερατε! θα ενημερωσω...
στην κριτικη που θα δειτε απο 'μενα,μολις εγκριθει απο τους διαχειριστες βεβαια,μιλαω για μια σοφη ελληνικης καταγωγης,μιλφ μελαχρινη με φυσικο μεγαλο στηθος. ειδα κ αλλες κριτικες στο ονομα σοφη που δεν ταιριαζουν με τη δικη μου περιγραφη,γι'αυτο κ το αναφερω εδω.προς αποφυγη παρεξηγησεων!
μενει τωρα να γραψω κριτικες για μελινα και ξενια.
μενει τωρα να γραψω κριτικες για μελινα και ξενια.
Windows
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 26
Καλημέρα αγαπητέ ! Ναι η Σοφή είναι Ελληνίδα , νησιωτισσα , συγκεκριμένα από Σαντορίνη . Είναι χρόνια στο μαγαζι , με καλές κριτικές από τους φίλους . Τώρα εσένα τι εντυπώσεις σου έκανε , αναμένουμεστην κριτικη που θα δειτε απο 'μενα, σοφη ελληνικης καταγωγης,μιλφ μελαχρινη με φυσικο μεγαλο στηθος.
Καλημέρα αγαπητέ ! Ναι η Σοφή είναι Ελληνίδα , νησιωτισσα , συγκεκριμένα από Σαντορίνη . Είναι χρόνια στο μαγαζι , με καλές κριτικές από τους φίλους . Τώρα εσένα τι εντυπώσεις σου έκανε , αναμένουμε
καλημερα! τις καλυτερες μπορω να πω και σιγουρα θα την ξαναπαρω.εχει ανεβει η κριτικη μου παρεμπιπτοντως.
Windows
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 26
Δεν είναι τυχαία η καλή πορεία της ιστοσελίδας ! Φυσικά και θα ανεβάζανε την κριτική σου οι διαχειριστές της σελίδας , εφόσον έχει θεωρηθεί αξιόπιστη και όχι παραπλάνηση !καλημερα! τις καλυτερες μπορω να πω και σιγουρα θα την ξαναπαρω.εχει ανεβει η κριτικη μου παρεμπιπτοντως.
Με της κριτικές βοηθάμε και τους φίλους να κάνουν σωστή επιλογή κοριτσιού , δηλαδή να βρουν αυτό που ψάχνουν , αλλά επίσης αναγνωρίζουμε την καλή προσπάθεια κάθε κοπέλας και την ενθαρρύνουμε για περισσότερη καλή δουλειά !!!
Παρεπιπτόντως , σε ευχαριστεί το κορίτσι !!!
παντα θα αναγνωριζω την προσπαθεια μιας κοπελας που τιμα κ σεβεται τα χρηματα που δινει ο πελατης και κοιταει να σε ευχαριστησει οσο το δυνατον καλυτερα μπορει.μια καλη κριτικη ειναι κ ενα ειδος καλης διαφημισης που κανει πολυ καλο στη δουλεια τους!
το ακριβως αντιθετο θα γινεται με κοπελες που κανουν ξεπετες,μια κακη κριτικη τους ειναι οτι πρεπει.ετσι βοηθαω κ κοσμο να μη κλαψει τα λεφτα του.
επειδη απ'οσο καταλαβα εχεις επικοινωνια με τις κοπελες κ τον χωρο,να ετοιμαζουν τις ευχαριστιες τους μελινα κ ξενια.θα συνταξω θετικες κριτικες κ γι'αυτες μιας κ περασα πολυ ομορφα μαζι τους.
το ακριβως αντιθετο θα γινεται με κοπελες που κανουν ξεπετες,μια κακη κριτικη τους ειναι οτι πρεπει.ετσι βοηθαω κ κοσμο να μη κλαψει τα λεφτα του.
επειδη απ'οσο καταλαβα εχεις επικοινωνια με τις κοπελες κ τον χωρο,να ετοιμαζουν τις ευχαριστιες τους μελινα κ ξενια.θα συνταξω θετικες κριτικες κ γι'αυτες μιας κ περασα πολυ ομορφα μαζι τους.
Παρατηρητης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 382
- Πόντοι
- 290
Σοφη το ανερχομενο αστερι του μαγαζιου !!!!Δεν είναι τυχαία η καλή πορεία της ιστοσελίδας ! Φυσικά και θα ανεβάζανε την κριτική σου οι διαχειριστές της σελίδας , εφόσον έχει θεωρηθεί αξιόπιστη και όχι παραπλάνηση !
Με της κριτικές βοηθάμε και τους φίλους να κάνουν σωστή επιλογή κοριτσιού , δηλαδή να βρουν αυτό που ψάχνουν , αλλά επίσης αναγνωρίζουμε την καλή προσπάθεια κάθε κοπέλας και την ενθαρρύνουμε για περισσότερη καλή δουλειά !!!
Παρεπιπτόντως , σε ευχαριστεί το κορίτσι !!!
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.092
- Πόντοι
- 4.130
Ανεβαίνει μέχρι την κορυφή όπου υπαρχει άλλο αστέρι, αυτόφωτο, η ΛΙΑ!Σοφη το ανερχομενο αστερι του μαγαζιου !!!!
Παρατηρητης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 382
- Πόντοι
- 290
Συμφωνω απολυτως την Βασιλισσα Λια δεν μπορει καμμια να την βγαλει απο τον Θρονο της !!!!
BabyFarkMcGeezax
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 304
- Πόντοι
- 21
Σοφη το ανερχομενο αστερι του μαγαζιου !!!!
ε όχι και ανερχόμενο, εδώ και 2+ χρόνια παπάδες κάνει!
Costas gianak
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 50
- Πόντοι
- 0
Πρώτη φορά στον χώρο αυτό Ένα έχω να πω, ο χώρος υπέροχος, τα κορίτσια προσεγμένα και για όλα τα γούστα. Είχα την τύχη να πέρασα κάποια ώρα της ημέρας με πολύ λίγη κίνηση και είχα την τύχη να δω πάνω από 10 κοπέλες. Ξανθές, μελαχρινές, κοντές, ψηλές... ένα χάρμα οφθαλμού. Διάλεξα την κοπέλα που ήταν πολύ κοντά στα γούστα μου. Το όνομα της Ελένη. Η Ελένη είναι μια 35 άρα αδύνατη με ανοιχτή λεκάνη που είναι το φορτε μου. Κοντό αγορά μαλλί που ταίριαζε υπέροχα στο μικρό και ναζιστικό πρόσωπο της. Πήρα το προγραμμα της μιας ώρας στα 80€. Απόλαυσα ένα υπέροχο και χαλαρωτικό μασάζ Για πάνω από μισή ώρα. Όταν ήρθε η ώρα του δεύτερου γύρου η κοπέλα τα έδωσε όλα. Ήταν πολύ υγρή και έτοιμη να μου δώσει όλες τις καυλες της. Ο δεύτερος γύρος κράτησε μόνο 10 λεπτά αφού είχα γίνει Τούρμπο και τελείωσα σχετικά γρήγορα ( που δεν το συνηθίζω) αλλά
Δεν με πειραξε καθόλου. Απόλαυσα το κάθε δευτερόλεπτο. Αναμένεται σίγουρα και επόμενο ραντεβού. Να γράφεται παίδες για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί...
Δεν με πειραξε καθόλου. Απόλαυσα το κάθε δευτερόλεπτο. Αναμένεται σίγουρα και επόμενο ραντεβού. Να γράφεται παίδες για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί...
Costas gianak
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 50
- Πόντοι
- 0
Ναζιαρικο εννοούσα και όχι ναζιστικό
black crow