Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.359
Πόντοι
8.815
να πω κ εδω οτι ευχαριστω τα παιδια για την ενημρωση κατω απο την κριτικη μου,ετσι ωστε να το χειριστω διαφορετικα την επομενη φορα κ να μην παρω γουρουνι στο σακι.να αναφερω κ εδω οτι με μελινα σοφη και ξενια ειχα περασει υπεροχα. αν εχετε καποια να μου προτεινετε θα ημουν υποχρεος!

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
να πω κ εδω οτι ευχαριστω τα παιδια για την ενημρωση κατω απο την κριτικη μου,ετσι ωστε να το χειριστω διαφορετικα την επομενη φορα κ να μην παρω γουρουνι στο σακι.να αναφερω κ εδω οτι με μελινα σοφη και ξενια ειχα περασει υπεροχα. αν εχετε καποια να μου προτεινετε θα ημουν υποχρεος!
Άννα , Βίκυ , Λια , Βερόνικα , εγγύηση !

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.359
Πόντοι
8.815
με σοφη εχω παει και ειναι οντως κορυφη!! βλεπω τη λια εισαι ο δευτερος που μου την προτεινει,πρεπει να ειναι μεγαλος μαστορας η κοπελα...

Παρατηρητης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Κριτικές
13
Like
382
Πόντοι
290
με σοφη εχω παει και ειναι οντως κορυφη!! βλεπω τη λια εισαι ο δευτερος που μου την προτεινει,πρεπει να ειναι μεγαλος μαστορας η κοπελα...
Η κορυφη τηςκορυφης !!!

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.359
Πόντοι
8.815

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.359
Πόντοι
8.815
στην κριτικη που θα δειτε απο 'μενα,μολις εγκριθει απο τους διαχειριστες βεβαια,μιλαω για μια σοφη ελληνικης καταγωγης,μιλφ μελαχρινη με φυσικο μεγαλο στηθος. ειδα κ αλλες κριτικες στο ονομα σοφη που δεν ταιριαζουν με τη δικη μου περιγραφη,γι'αυτο κ το αναφερω εδω.προς αποφυγη παρεξηγησεων!
μενει τωρα να γραψω κριτικες για μελινα και ξενια.

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
στην κριτικη που θα δειτε απο 'μενα, σοφη ελληνικης καταγωγης,μιλφ μελαχρινη με φυσικο μεγαλο στηθος.
Καλημέρα αγαπητέ ! Ναι η Σοφή είναι Ελληνίδα , νησιωτισσα , συγκεκριμένα από Σαντορίνη . Είναι χρόνια στο μαγαζι , με καλές κριτικές από τους φίλους . Τώρα εσένα τι εντυπώσεις σου έκανε , αναμένουμε :)

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.359
Πόντοι
8.815
Καλημέρα αγαπητέ ! Ναι η Σοφή είναι Ελληνίδα , νησιωτισσα , συγκεκριμένα από Σαντορίνη . Είναι χρόνια στο μαγαζι , με καλές κριτικές από τους φίλους . Τώρα εσένα τι εντυπώσεις σου έκανε , αναμένουμε :)

καλημερα! τις καλυτερες μπορω να πω και σιγουρα θα την ξαναπαρω.εχει ανεβει η κριτικη μου παρεμπιπτοντως.

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
καλημερα! τις καλυτερες μπορω να πω και σιγουρα θα την ξαναπαρω.εχει ανεβει η κριτικη μου παρεμπιπτοντως.
Δεν είναι τυχαία η καλή πορεία της ιστοσελίδας ! Φυσικά και θα ανεβάζανε την κριτική σου οι διαχειριστές της σελίδας , εφόσον έχει θεωρηθεί αξιόπιστη και όχι παραπλάνηση !
Με της κριτικές βοηθάμε και τους φίλους να κάνουν σωστή επιλογή κοριτσιού , δηλαδή να βρουν αυτό που ψάχνουν , αλλά επίσης αναγνωρίζουμε  την καλή προσπάθεια κάθε κοπέλας και την ενθαρρύνουμε  για περισσότερη  καλή δουλειά !!!
Παρεπιπτόντως , σε ευχαριστεί το κορίτσι !!!

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.359
Πόντοι
8.815
παντα θα αναγνωριζω την προσπαθεια μιας κοπελας που τιμα κ σεβεται τα χρηματα που δινει ο πελατης και κοιταει να σε ευχαριστησει οσο το δυνατον καλυτερα μπορει.μια καλη κριτικη ειναι κ ενα ειδος καλης διαφημισης που κανει πολυ καλο στη δουλεια τους!
το ακριβως αντιθετο θα γινεται με κοπελες που κανουν ξεπετες,μια κακη κριτικη τους ειναι οτι πρεπει.ετσι βοηθαω κ κοσμο να μη κλαψει τα λεφτα του.
επειδη απ'οσο καταλαβα εχεις επικοινωνια με τις κοπελες κ τον χωρο,να ετοιμαζουν τις ευχαριστιες τους μελινα κ ξενια.θα συνταξω θετικες κριτικες κ γι'αυτες μιας κ περασα πολυ ομορφα μαζι τους.

Παρατηρητης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Κριτικές
13
Like
382
Πόντοι
290
Δεν είναι τυχαία η καλή πορεία της ιστοσελίδας ! Φυσικά και θα ανεβάζανε την κριτική σου οι διαχειριστές της σελίδας , εφόσον έχει θεωρηθεί αξιόπιστη και όχι παραπλάνηση !
Με της κριτικές βοηθάμε και τους φίλους να κάνουν σωστή επιλογή κοριτσιού , δηλαδή να βρουν αυτό που ψάχνουν , αλλά επίσης αναγνωρίζουμε  την καλή προσπάθεια κάθε κοπέλας και την ενθαρρύνουμε  για περισσότερη  καλή δουλειά !!!
Παρεπιπτόντως , σε ευχαριστεί το κορίτσι !!!
  Σοφη το ανερχομενο αστερι του μαγαζιου !!!!

Παρατηρητης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Κριτικές
13
Like
382
Πόντοι
290
Συμφωνω απολυτως την Βασιλισσα Λια δεν μπορει καμμια να την βγαλει απο τον Θρονο της !!!!

Costas gianak

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2019
Κριτικές
3
Like
50
Πόντοι
0
Πρώτη φορά στον χώρο αυτό  Ένα έχω να πω, ο χώρος υπέροχος, τα κορίτσια προσεγμένα και για όλα τα γούστα. Είχα την τύχη να πέρασα κάποια ώρα της ημέρας με πολύ λίγη κίνηση και είχα την τύχη να δω πάνω από 10 κοπέλες. Ξανθές, μελαχρινές, κοντές, ψηλές... ένα χάρμα οφθαλμού. Διάλεξα την κοπέλα που ήταν πολύ κοντά στα γούστα μου. Το όνομα της Ελένη. Η Ελένη είναι μια 35 άρα αδύνατη με ανοιχτή λεκάνη που είναι το φορτε μου. Κοντό αγορά μαλλί που ταίριαζε υπέροχα στο μικρό και ναζιστικό πρόσωπο της. Πήρα το προγραμμα της μιας ώρας στα 80€. Απόλαυσα ένα υπέροχο και χαλαρωτικό μασάζ Για πάνω από μισή ώρα. Όταν ήρθε η ώρα του δεύτερου γύρου η κοπέλα τα έδωσε όλα. Ήταν πολύ υγρή και έτοιμη να μου δώσει όλες τις καυλες της. Ο δεύτερος γύρος κράτησε μόνο 10 λεπτά αφού είχα γίνει Τούρμπο και τελείωσα σχετικά γρήγορα ( που δεν το συνηθίζω) αλλά
Δεν με πειραξε καθόλου. Απόλαυσα το κάθε δευτερόλεπτο. Αναμένεται σίγουρα και επόμενο ραντεβού. Να γράφεται παίδες για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί...

Costas gianak

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2019
Κριτικές
3
Like
50
Πόντοι
0
Ναζιαρικο εννοούσα και όχι ναζιστικό  :grin:

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Πολύ καλή η καινούργια η Μαρία , έμπειρη κοπέλα , πλήρης προγραμμα !

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
Η Ιζαμπέλα έχει σταματήσει;

Stories