Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
...το χρήμα πολλοί εμίσησαν, τη δόξα ουδείς!
Παιδια εχουμε κανα νεο απο το εν λογο ιδρυμα???
ξερουμε αλλες λεπτομεριες?Εγινε πεσιμο...
Το κλεισανε...
ξερουμε αλλες λεπτομεριες?
αστα αυτα, κατι σου συμβαινει και δε μας το λες...Τσου...
Σαββατοβραδο ειναι...λεμε και καμια μαλακια να περναει η ωρα
αστα αυτα, κατι σου συμβαινει και δε μας το λες...
εγω που δεν παω για ΖΑΝΑ, να εξακολουθω να πηγαινω? δεν νομιζω να σου ειμαι εμπαθηs.Βαρεθηκα να γαμανε το μωρο μου την Ζανα...αλλοι... :'(
Να φυγετε ρε...να πατε για μασαζ αλλου
αυτο ισχυει και για τα κοριτσια του επαγγελματοs?...το χρήμα πολλοί εμίσησαν, τη δόξα ουδείς!
αυτο ισχυει και για τα κοριτσια του επαγγελματοs?
αν γινεται να τα συνδυασουν και τα 2 ακομα καλυτερα. λιγεs απο αυτεs εχουν καποια κοινωνικα ταμπου, αλλα οι περισσοτερεs απο αυτεs ξερειs ποσο υπερηφανεs ειναι για το επαγγελμα τουs και ποσο καμαρωνουν? εχειs τυχει να παρακολουθησειs συζητηση τουs αλλα να μην κρυβονται και να μιλουν ελευθερα?Οχι πλακα κάνω
αυτες αποτελουν εξαιρεση. Θελουν μονο τα φραγκα
εννοειται ΖΕΡΟ.Οχι πλακα κάνω
αν γινεται να τα συνδυασουν και τα 2 ακομα καλυτερα. λιγεs απο αυτεs εχουν καποια κοινωνικα ταμπου, αλλα οι περισσοτερεs απο αυτεs ξερειs ποσο υπερηφανεs ειναι για το επαγγελμα τουs και ποσο καμαρωνουν? εχειs τυχει να παρακολουθησειs συζητηση τουs αλλα να μην κρυβονται και να μιλουν ελευθερα?
την πεμπτη κατα τιs 12 που πηγα για ΜΑΡΙΑ , εμπαινε στο δωματιο. ηταν κανειs απο εδω μεσα? η δε κατερινα εχει ενα βλεμμα που σε κοβει, αλλο πραγμα. βαρεθηκα να περιμενω και περασα με σονια. και μολιs ακριβωs τελειωσαμε , ουτε 5 δευτερολεπτα δεν ειχαν περασει, με ρωταει τι λενε για αυτην στο διαδικτυο.
ελα να ξανασμιξουμε. σου εχω και νεα.Η Σονια απο το 99?
Βαρεθηκα να γαμανε το μωρο μου την Ζανα...αλλοι... :'(
Να φυγετε ρε...να πατε για μασαζ αλλου