Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Btw, η Μαρια μου ειπε οτι η Ζανα παει σχολειο 3 φορες την εβδομαδα και φευγει νωρις, κατα τις 4 αυτες τις μερες.  Δεν θυμαμαι τις μερες ομως.  Νομιζω Δευτερα, Τεταρτη και Παρασκευη, αλλα ισως να κανω λαθος σε καποιες.  Η Ζανα δεν ηταν εκει την μερα που πηγα και ηταν 8 η ωρα.

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Απο πολύ πρόσφατη περατζάδα από το ίδρυμα: Η Νταρντανομαρία, η Ελένη το milf, Χριστίνα ξανθούλα και ένα petite μωρό το Κατερινάκι (που προμοτάρει κι ο !blis :grin:) με γλυκήτατο χαμόγελο και όλο υποσχέσεις που όπως έμαθα τις κάνει πραγματικότητα. Κατά τη διάρκεια της παραμονής μου εκεί, ούτε τηλέφωνο κουδούνισε, ούτε η πόρτα εκρούσθη....... Σιγά-σιγά η κρίση αρχίζει να διαχέεται.

Σε πρόσφατη κουβεντούλα με άλλη φίλη μου cg, η οποία έχει δικό της πελατολόγιο (με διαφορετικές τιμές ανάλογα με την οικονομική ευμάρεια του κάθε πελάτη) με πληροφόρησε ότι ήδη οι πελάτες που χρέωνε 60 και 80 ευρώ, έχουν ήδη αραιώσει τις επαφές. Οι υπόλοιποι συνεχίζουν ακάθεκτοι (για πόσο ακόμη όμως....?)

εμενα γιατι δεν μου εχεις γνωρισει την φιλη σου την cg??????? θες να πω σε ολους οτι κραταγες φαναρι οταν εκανα διπλο με χριστινα και  το κατερινακι(αχχχχχχχ)??????

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μαγκες τη ζανα τη ξεκολιαζεται ακομη;;;

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
σημερα ηταν η μαρια, η ναταλυ,και η κατερινα.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Ναι, οταν εγραψα ξεκωλιασα, εννοω την πηδουσα (οχι απο κωλο) για πολυ ωρα και πολυ δυνατα και επισης της αρεσε κιολας.
και σε ποια δεν αρεσει το δυνατο πηδημα?  μονο ετσι την βρισκουν, ειτε γιατι καβλωνουν  ειτε για να ξεμπερδευουν.  παιζουν και το θεατρακι τουs.  αλλα  ειτε ετσι ειτε αλλιωs, το εργο ειναι ωραιο.

janno

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αναφορά επίσκεψης στο ίδρυμα
Παρούσες-διαθέσιμες Κατερίνα (υποδοχή), Σόνια και Νάταλυ. Ζάνα και Μαρία και κάποια άλλη απασχολημένες.

Αν και χαλβάδιαζα την Κατερίνα (τρομερό κωλαράκι και πονηρή φατσούλα) ωστόσο πήρα την ξανθούλα Σόνια (αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου)
Αφού περίμενα κανά 20λέπτο επειδή τα δωμάτια ήταν απασχολημένα, μπήκα στο δωμάτιο με τη Σόνια.
Η Σόνια είναι ένα πολύ γλυκό και πρόσχαρο πλασματάκι (μιλάει καλά Ελληνικά)
Καθ' όλη τη διάρκεια των μαλάξεων (απόδοση μέτρια για τα γούστα μου)που κράτησε περίπου μισή ώρα, πιάσαμε κουβεντούλα.
Σε κάποια στιγμή είπα να μπω στο ψητό και μου απάντησε ότι ακόμη δεν τελείωσε με τις μαλάξεις!!!!
Έβγαλε τα ρουχαλάκια της και εμφανίστηκαν δύο πολύ όμορφα βυζάκια (στρογγυλά και στο σωστό μέγεθος, όπως μου αρέσουν). 
Συνέχισε το τρίψιμο με τα βυζάκια στην πλάτη και παράλληλα δούλευε η γλώσσα της.
Κατόπιν γύρισα ανάσκελα και ξεκίνησε γλυψιματάκι στα μπαλάκια και το εργαλείο, χωρις χρήση χεριών (πολύ καλή) και μου ζήτησε να μην τελειώσω επειδή ήθελε "σεξ".
Αφού με ρώτησε πως προτιμάω να παίξω, άρχισε το σφυροκόπημα κατά τη διάρκεια του οποίου είχε πολύ καλή συμμετοχή (χωρίς ακρότητες - ότι και καλά ποιός είσαι ρε μεγάλε).
Γενικά ήταν μια πολύ καλή συνεδρία και το ευχαριστήθηκα.

Υ.Γ. Αν και παλιά σε αντίστοιχες περιπτώσεις που πέρναγα καλά, άφηνα tip στα κορίτσια, με το ζόρι δεν το έκανα αυτή τη φορά, επειδή πιστεύω ότι η Ζάνα θα έπρεπε ήδη να έχει μειώσει τις τιμές και ιδίως σε πελάτες.

janno

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ξέχασα να συμπληρώσω ότι την ώρα που έμπαινα στο δωμάτιο ήρθε να με υποδεχθεί η Ζάνα και με χαιρέτησε με τον τρόπο της.
Φορούσε ανοιχτή την άσπρη ποδιά και από μέσα ένα ροζ μπιτζαμάκι που τόνιζε το καταπληκτικό στήθος της.
Μιλάμε η γυναίκα παραμένει κορυφή όσο αφορά στη σεξουαλική αύρα που διαθέτει.

Επίσης να μην παραλείψω κάτι που προσέχω ιδιαίτερα στα ιδρύματα που επισκέπτομαι. Ο χώρος παραμένει καθαρός και ευχάριστος και με δασκάλα τη Ζάνα όλα τα κορίτσια είναι ευγενέστατα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.064
Πόντοι
42.697
H Σονια που πηρες ειναι αυτή που μεχρι πριν λιγο καιρό δουλευε στο Μιχαλακοπουλου 99, αλλά τα εσπασε με τις αλλες εκει και την έκανε για Στουρναρη μεριά  ;)
την ψαχνουν αρκετοι πελατες της απο το Μιχαλακοπουλου επειδη την εκανε αιφνιδιαστικα απο εκει

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.928
Πόντοι
12.056
Σονια εεε.....χεχεχεχεχ

Ευκαιρια για νεα βολτα  :tooth: :bounce-glasses:

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
η σονια ειναι αυτη απο μιχαλακοπουλου??βοηθαει κανεισ να ξερουμε??

feetlover28

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
0
Φιλε aLTEC θέλω να επισκεφτώ το κατάστημα για πρώτη φορά! Υπάρχει τρόπος να απολαύσω full πρόγραμμα; Καμια συστατική; Χα χα! Ελεγα για την Ζανα λόγω οτι μου αρέσουν τα milf.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.928
Πόντοι
12.056
Φιλε aLTEC θέλω να επισκεφτώ το κατάστημα για πρώτη φορά! Υπάρχει τρόπος να απολαύσω full πρόγραμμα; Καμια συστατική; Χα χα! Ελεγα για την Ζανα λόγω οτι μου αρέσουν τα milf.

Αμα εισαι μπατσοφατσα οπως εγω χλωμο το βλεπω.... :sunglasses:

Γιατι δεν δοκιμαζεις την τυχη σου πουθενα αλλου?Μην σε παρω και στο λαιμο μου αμα φας κανενα ακυρο  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom