Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.243
Πόντοι
4.365
Βαρεθηκα να γαμανε το μωρο μου την Ζανα...αλλοι... :'(

Να φυγετε ρε...να πατε για μασαζ αλλου  :headbang: :headbang:

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

φιλαρακο αλτεκ.....δεν την γαμαμε.....εγω προσωπικά όποτε παω της σκιζω λιγακι το ολοστρογγυλο κωλί της........"σκίζω" τρόπος του λέγειν !!!

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
τησ κατερινασ το κωλι τησ το εχουν κανει διορυγα!!!!!!αυτη η σονια δινει κολω??ξερει κανεισ αν με εξτρα χρηματα τον δινει??

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
την εχεισ πιεσει??γενικωσ η σονια δινει κΩλο αΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ????

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
τησ κατερινασ το κωλι τησ το εχουν κανει διορυγα!!!!!!αυτη η σονια δινει κολω??ξερει κανεισ αν με εξτρα χρηματα τον δινει??
πηγα πριν περιπου 4-5 μερς και πειρα Κατερινα για να δοκιμασω κωλι και πηρα ταρχιδιαμου , με λεει ειναι μεγκαλο και εφαγα ητα . Τελικα ποια εκει δεν εχει προβλημα με το μεγεθος για το κουλουρακι της . PLEASE HELP ME

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
εγω την κατερινα την εχω παρει και κατι φιλοι μου επισησ!!!δεν δειχνει να εχει προβλημα γενικωσ!!!αλλα αυτη η σονια δεν ξερω ειναι και πιτσιρικα τρελοκοριτσο και γουσταρω να την σκισω!!!!ξερεισ αν η σονια τον δινει???με χρεωση η χωρισ??

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
πηγα πριν περιπου 4-5 μερς και πειρα Κατερινα για να δοκιμασω κωλι και πηρα ταρχιδιαμου , με λεει ειναι μεγκαλο και εφαγα ητα . Τελικα ποια εκει δεν εχει προβλημα με το μεγεθος για το κουλουρακι της . PLEASE HELP ME
οι μικρουλεs που τον δινουν, τον δινουν οταν το μεγεθοs δεν ειναι μεγαλο και δεν αργει ο αλλοs.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
αλλα αυτη η σονια δεν ξερω ειναι και πιτσιρικα τρελοκοριτσο και γουσταρω να την σκισω!!!!ξερεισ αν η σονια τον δινει???με χρεωση η χωρισ??
  να σκισειs θελειs ε ?  και αν την ερωτευτειs τι γινεται μετα?

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
H Σονια που πηρες ειναι αυτή που μεχρι πριν λιγο καιρό δουλευε στο Μιχαλακοπουλου 99, αλλά τα εσπασε με τις αλλες εκει και την έκανε για Στουρναρη μεριά  ;)
την ψαχνουν αρκετοι πελατες της απο το Μιχαλακοπουλου επειδη την εκανε αιφνιδιαστικα απο εκει
Δυστυχώς όμως είναι δύσκολο να κατέβουμε κέντρο για το εν λόγω ίδρυμα...(αν και διαπιστώνω πως έχει ενδιαφέρων κάποια επίσκεψη όσον αφορά τις λοιπές εμφανίσεις …) κάντε και καμιά περιγραφή παίδες για μια πιο ουσιαστική εικόνα!

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.243
Πόντοι
4.365
ZANA...........και φ10 τον παιρνει !!!! χαχαχα

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
θα γινει χορηγος  ;) :2funny:
  θα του περασει καποια στιγμη. εκτοs αν ειναι η περιπτωση βαρια.  δεν πιστευω να πειραζει λιγη διαφημηση για την συγκεκριμενη.  απο χορηγουs εχει χορτασει.  ξερει πωs να τουs χειριζεται.  ξεγελαει παρα πολυ με το αθωο υφακι, οσο δεν μπορειτε να φανταστειτε.  ειναι 4 χρονια στο επαγγελμα.  και απο τα 10 λογια που λεει τα 12 ειναι παραμυθακια.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.886
Πόντοι
12.056
μεταφραση το "φ10" παρακαλω
URL]]