Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Παρορμητικός δεν εισαι.......χαρτζηλικάκι βγαζεις,αλλά το κάνεις αγαρμπα και καρφώνεσαι......επομένως δεν εχεις καμμία αξιοπιστία.....
Το συγκεκριμένο μαγαζί δεν χρειάζεται προμοτάρισμα.Η Ζάνα ειναι σταθερή αξια,και σαν εργαζόμενη και σαν υπεύθυνη.Ξερει τη δουλειά αυτή όσο λίγες.
Είναι απο τα πολύ καλά μαγαζιά του είδους,με πολλές και καλές επιλογές.Το μόνο μειον η θεση του.....είναι επικίνδυνο πλέον να κυκλοφορείς στην περιοχή αυτή δυστυχώς........

Του το ειπα και εγω προχθες αλλα δεν το καταλαβε ...
Το μαγαζι είναι τοσο γνωστο που αν παρεις Ταξι και του πεις Στουρνάρη ..θα σε ρωτησει ο οδηγος αν πας στη Ζανα
Οποτε Φιλε σταματα να τρολαρεις ... μονο ζημια κανεις στο μαγαζι ετσι ...

avalonmajor

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
34
Πόντοι
0
Πολύ σοβαρά έχετε πάρει  όλοι σας το όλο θέμα εδώ . Έχετε μεγάλη πλάκα.  Λέει κάποιος μια μαλακια και ...... Πανικός από τους ξερολες..... Δεν πειράζει.... Απλα δεν σας αρέσει να ακούτε την άποψή του άλλου ..... Όλο τρολ και μαλακιες
warnwarn.gif
 [/color[/URL]]

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Πολύ σοβαρά έχετε πάρει  όλοι σας το όλο θέμα εδώ . Έχετε μεγάλη πλάκα.  Λέει κάποιος μια μαλακια και ...... Πανικός από τους ξερολες..... Δεν πειράζει.... Απλα δεν σας αρέσει να ακούτε την άποψή του άλλου ..... Όλο τρολ και μαλακιες
Δεν ξερω αν το κατάλαβες αλλα μόλις μας περιεγραψες ακριβώς τον εαυτό σου και το τι ακριβώς κάνεις εδώ από τη μέρα που γράφτηκες.

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Πολύ σοβαρά έχετε πάρει  όλοι σας το όλο θέμα εδώ . Έχετε μεγάλη πλάκα.  Λέει κάποιος μια μαλακια και ...... Πανικός από τους ξερολες..... Δεν πειράζει.... Απλα δεν σας αρέσει να ακούτε την άποψή του άλλου ..... Όλο τρολ και μαλακιες

Να μας συγχαρείτε πολύ κύριε ..συνεχίστε ..δεν θα σας ενοχλήσω , τουλάχιστον εγώ άλλο.  

avalonmajor

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
34
Πόντοι
0
Και η ζωή συνεχίζεται ..... Άλλος ένας τρολαρει σε ότι μαλακια πει κάποιος

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Ρε συ  windows, σταμάτα τον αυτόν εδώ τον μπαγλαμά. Θα σου χαλάσει το μαγαζί. Βρες κάποιον άλλον που να ξερει να προμοτάρει καλύτερα και να μην καρφώνεται τόσο πολύ

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Και η ζωή συνεχίζεται ..... Άλλος ένας τρολαρει σε ότι μαλακια πει κάποιος
avalon,ειναι η τελευταια φορα που θα σου πω,να πατησεις φρενο τελειως...η επομενη θα ειναι ποινη(ες)...
Υ.Γ.αν οπως εχει πει,εισαι χρονια στην γυρα,γραψε για τα μαγαζια που εχεις παει.αν παλι εισαι θαμωνας της στουρναρη,οτι ειχες να πεις το ειπες.

avalonmajor

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
34
Πόντοι
0
για τους δισπιστους .........για να δουν αν κανω προμοτ εδώ .......... προφιλ του  majorxe ....... εγγεγραμμένος από το 2008 ..... αυτος ειναιο δικοσ μου λογαριασμος ...... απλα ειχα χασει τοιτυς κωδικούς και εκανα .... νέο .....ετσι για να ξερουμε ποιοι ειμαστε

avalonmajor

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
34
Πόντοι
0
avalon,ειναι η τελευταια φορα που θα σου πω,να πατησεις φρενο τελειως...η επομενη θα ειναι ποινη(ες)...
Υ.Γ.αν οπως εχει πει,εισαι χρονια στην γυρα,γραψε για τα μαγαζια που εχεις παει.αν παλι εισαι θαμωνας της στουρναρη,οτι ειχες να πεις το ειπες.
σορυ από όλους ....ίσως εγώ δεν κατάλαβα πως παίζεται το παιχνίδι εδώ

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
σορυ από όλους ....ίσως εγώ δεν κατάλαβα πως παίζεται το παιχνίδι εδώ
δεν παιζεται κανενα παιχνιδι,και θα σε παρακαλουσα τις υποδειξεις να τις κρατας,για τον ευατο σου,ετσι ωστε να γινεις καλυτερος.
Υ.Γ.στην επομενη χαιρετας.

avalonmajor

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
34
Πόντοι
0
Καλημέρα στην παρέα.  Κανένα νέο από τα μασαζομαγαζα έχουμε.  Δοκίμασε κάνεις κανένα νέο μαγαζί  ή κορμί

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.222
Πόντοι
4.365
Καλημέρα στην παρέα.  Κανένα νέο από τα μασαζομαγαζα έχουμε.  Δοκίμασε κάνεις κανένα νέο μαγαζί  ή κορμί

Άστο δεν κυκλοφορεί τίποτα έξω.. Νέκρα.. Πήγαινε Λία καλύτερα

avalonmajor

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
34
Πόντοι
0
Καλημέρα josex...  Άστα είμαι Πάτρα ... Εκεί να δεις ξεραειλα.  Εδώ δεν παίζει τίποτα.  Θα ανέβω Αθήνα σε λίγες μέρες.  Απλά λέω να δοκιμάσω τίποτα νέο .... Αλλά να αποφύγω και την μουφα

avalonmajor

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
34
Πόντοι
0
Καλημέρα στην παρέα .... Κανένα νεότερο από δοκιμή σε μασαζομαγαζα υπάρχει . Πολύ ξεραειλα.  Μας έφαγαν οι γιορτές

fabien_66

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Κριτικές
97
Like
850
Πόντοι
1.061
Παλικάρι μου το Σ29 είναι κορυφαίο και το ξέρουμε όλοι: η  ποιότητα του χώρου, ο επαγγελματισμός των εργαζομένων, τι να τα λέμε τώρα ;; !
Τις νέες που έχουν πάει, δεν τις έχω δοκιμάσει. Οι κλασσικές μου επιλογές παραμένουν η Μαρία (αν και την προτιμούσα με σγουρό μαλάκι  :dancing:), η Αννούλα (με το πιο σφιχτό... κορμάκι που υπάρχει  :kissass:) και η Αλεξάνδρα (class και τούμπανο και πουτανιά μαζί  :respect:)

avalonmajor

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
34
Πόντοι
0
Καλημέρα στην παρέα .... Α ρε και να έκανα δώρο στον εαυτό μου ένα μασάζ σήμερα ..... Αυτά θα ήταν Χριστούγεννα..

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.139
Πόντοι
5.916
  • Like
Αντιδράσεις: geo69

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.139
Πόντοι
5.916
σήμερα λογικά κλειστά..

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Χρόνια πολλά σε όλους !!! Εύχομαι σε όλος αυτές της μέρες να της περνάνε όμορφα , χαλαρά , με την οικογένεια τους !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom