Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.222
- Πόντοι
- 4.365
καλή χρονιά σε όλα τα κορίτσια και ειδικά στην Λία που είναι φοβερή..... Έρχομαι
Καλή χρονιά παιχτούρα! Περιμένουμε αναλυτική περιγραφή 2018!
καλή χρονιά σε όλα τα κορίτσια και ειδικά στην Λία που είναι φοβερή..... Έρχομαι
Καλή χρονιά παιχτούρα! Περιμένουμε αναλυτική περιγραφή 2018!
Άστα αδερφέ.... Έχω κολλήσει Πάτρα .... Και βλέπω ότι θα αργήσω να ανέβω ... Στα μασαζομαγαζα.... Θα πηξω .....όσο για την Λία κανείς δεν αμφισβητεί ότι αδικείται που μένει στα εξάρχεια αντί για βοηθός της ava addams ή της phoenix marie στην brazzers!!!!!!!! μεγάλη τσοντάρα η ρουφιάνα!!!!
Τέρρυ η Λίζα που πιθανά αναφέρεται ο καράφλας δεν είναι αυτη που λες εσύ. Μάλλον για την κοντολίζα την πετιτ αλβανιδούλα που πλέον είναι Συγγρού 40-42 στον 6ο.
Η Λίζα που λες εσύ είναι η Ρωσσίδα αδύνατη μιλφάρα παλιά στο Σολωμού 54 και μετά σερίφισα εδώ και πολλά χρόνια σε μαγαζιά όπως Συγγρού 45, 296 μεχρι πρότινος ενώ είχε περάσει και σε κάποια στο Χολαργό στο ενδιάμεσο.
Η Λίζα αυτή δυστυχώς από τότε που έγινε σερίφισσα (δηλαδή εδώ και πολλά χρόνια) δεν περνάει πλέον δωμάτιο.
Ναι έχει χαλάσει το πλυντήριο που πλένουν τις πετσέτες και επικρατεί χαμός....
Η Ζάνα ψάχνει κόσμος να πλύνει τις πετσέτες στο χέρι. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να περάσει και στις 100 πετσέτες (πλύσιμο στέγνωμα, σιδέρωμα) έχει μια συνεδρία των 30 λεπτών δωρεάν!!!
Καλή χρονιά!!!
Αύριο το κατάστημα θα είναι κλειστό . Λόγο των φώτων !
Δευτέρα κανονικά ανοιχτά . Χρόνια πολλά !
Φίλε μου ούτε η ίδια δεν ξέρει τι θέλει και που πατάει , μια είναι έτσι και την άλλη αλλιώς . Μια δουλεύει , μια σταματάει . Νομίζω έχει καιρό που έχει σταματήσει , και έχει πάει και φτιάχνει νύχια , τι να πω .Έτσι μιαα απλή ενημερωσούλα.
Δε λέω ότι η κοπέλα άλλαξε και γενικότερα δεν είμαι αρνητικός, αλλά ξέρει κανας άλλος συναγωνιστής που έχει δοκιμάσει αν ισχύουν αυτά? Ρωτάω μήπως και έπεσα σε μέρες περίεργες με κανά κρύωμα και γιαυτό δεν ήθελε...
Φίλε μου ούτε η ίδια δεν ξέρει τι θέλει και που πατάει , μια είναι έτσι και την άλλη αλλιώς . Μια δουλεύει , μια σταματάει . Νομίζω έχει καιρό που έχει σταματήσει , και έχει πάει και φτιάχνει νύχια , τι να πω .
καλημέρα συναγωνιστη....... Για αυτό ... Σίγουρα πράγματα ... Λία... Ρανια.... Αντριαναη αλήθεια ειναι παιδιά πως επειδή σαν γκόμενα δε λέει κάτι κατα τη γνώμη μου, πήγα μόνο για το βαλιτσάκι....
ξαφνικά όταν άρχισε τις μαλακίες και τις υπεκφυγες ξενέρωσα. Γενικότερα καθόλου θερμή και εξαφανίστηκε τελείως το pse΄που μόνο αυτό είχε
Καθόλου . Καλημέρα φίλε μου !Όντως? αρα δεν ήταν ιδεα μου. Οκ σε ευχαριστώ φιλαράκι.
Καημερα Βασίλη ! Δεν θα τη ξαναδείς φίλε , όχι Στουρνάρη τουλάχιστον ..Είχα σπαστεί τόσο πολύ
καλημέρα στα όμορφα κορίτσια της στουρναρη 29.... Και ειδικά στην αδυναμία μου την ΛίαΚαθόλου . Καλημέρα φίλε μου !