Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Μια Σοφία με κοντό μαλλάκι καστανό, τι λέει; Έχει κανείς εμπερία με τη συγκεκριμένη ;;;

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Μια Σοφία με κοντό μαλλάκι καστανό, τι λέει; Έχει κανείς εμπερία με τη συγκεκριμένη ;;;
Καλημέρα φίλε . Είναι Ελληνίδα , σαραντάρα , είναι τρία χρόνια στο μαγαζι , καλή είναι , για μέσα στο δωμάτιο δεν ξέρω να σου πω τι κάνει και πως , είναι και θέμα γούστου .
Για φίλο που ρώτησε για Αλεξάνδρα και Μονικα , κανονικά και οι δυο !

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Καλημέρα φίλε . Είναι Ελληνίδα , σαραντάρα , είναι τρία χρόνια στο μαγαζι , καλή είναι , για μέσα στο δωμάτιο δεν ξέρω να σου πω τι κάνει και πως , είναι και θέμα γούστου .
Η ερώτησή μου απευθύνεται στα μέλη-πελάτες.

Geep9791

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2012
Κριτικές
10
Like
427
Πόντοι
291
Καλημέρα και απο εμένα. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα και ρωτούσα πληροφορίες για τα προγράμματα μου είπαν για μια ώρα 80,00€ με μία εκτόνωση. Ισχυει?

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Καλημέρα και απο εμένα. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα και ρωτούσα πληροφορίες για τα προγράμματα μου είπαν για μια ώρα 80,00€ με μία εκτόνωση. Ισχυει?
Καλημέρα φίλε μου ! Τα προγράμματα ξεκινούν από 60 ευρώ έως 120 ευρώ . Μισή ώρα 60 , μια ώρα 80 , τζακούζι 100 , Body Body 100 , nuru 120 .
Για δεύτερη φορά , έρχεσαι σε συνεννόηση με τη κοπέλα θα διαλέξεις .

• Like
Αντιδράσεις: irons

Geep9791

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2012
Κριτικές
10
Like
427
Πόντοι
291
Καλημέρα φίλε μου ! Τα προγράμματα ξεκινούν από 60 ευρώ έως 120 ευρώ . Μισή ώρα 60 , μια ώρα 80 , τζακούζι 100 , Body Body 100 , nuru 120 .
Για δεύτερη φορά , έρχεσαι σε συνεννόηση με τη κοπέλα θα διαλέξεις .
Δηλαδή για διπλή εκτονωση θα πρέπει να συννεοηθώ με κοπέλα και να τη δώσω έξτρα?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.684
Πόντοι
22.785
Απ τα μπετα το ξερουμε το μαγαζι ...μεχρι και Εθνικους ευεργετες μας εχουν ανακηρύξει εκει μεσα , πλατινένιους χορηγούς κλπ κλπ
Και ολο το βαρυ πυροβολικο του μαγαζιου το ξερουμε και το τιμούμε και το καλυτερο μαγαζι είναι ( στο πολυτεχνειο διπλα να μην ηταν και τι στον κοσμο )
αλλα όπως λεει και ο φιλος ...ενταξει μας επεισες
και μεις αγαπήσαμε δεν καναμε ετσι
......... :hi: :hi: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

.......... Oχι άπ τά μπετά... άπ τόν εκτο όροφο τής Σολωμού να λές καλύτερα... προσκυνω !!

mastura

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
400
Πόντοι
26
Ρε παιδιά έχουμε τρελαθεί εντελώς. Σημασία δεν έχει πόσες φορές θα γ******* αλλά  τη εμπειρία πέρασες στο μασάζ με ποια κοπέλα, τι πρόγραμμα, αν είναι nouru, αν είναι μασάζ, απλό ,και οτιδήποτε άλλο. γιατί στο κάτω κάτω αν θέλετε να γ******** δύο ή τρεις ή τέσσερις φορές  να πατε σε ένα στούντιο ή σε ένα μπουρδέλο και τελειώνετε την ιστορία αυτή για να τινάζετε καλά τα π****** σας. :hi:

• Like
Αντιδράσεις: Josex

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.371
Πόντοι
5.595
Δηλαδή για διπλή εκτονωση θα πρέπει να συννεοηθώ με κοπέλα και να τη δώσω έξτρα?

Καλώς ήρθες στη λογική του μαγαζιού ότι αρπάξουμε. Γενικά ισχύει το +20. Υπάρχουν κάποιες πχ η Λία που όταν σε μάθει προσφέρει 2 πιστολιές στην μία ώρα. Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι ο Ερμής δεν είναι ανάδρομος και δεν έχει ευθυγραμιστεί ο Άρης με τον Κρόνο..
Τώρα βέβαια δεν γνωρίζω πόσο όμορφος είσαι, ύψος κλπ..

mastura

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
400
Πόντοι
26
Καλώς ήρθες στη λογική του μαγαζιού ότι αρπάξουμε. Γενικά ισχύει το +20. Υπάρχουν κάποιες πχ η Λία που όταν σε μάθει προσφέρει 2 πιστολιές στην μία ώρα. Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι ο Ερμής δεν είναι ανάδρομος και δεν έχει ευθυγραμιστεί ο Άρης με τον Κρόνο..
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.371
Πόντοι
5.595
Ρε παιδιά έχουμε τρελαθεί εντελώς. Σημασία δεν έχει πόσες φορές θα γ******* αλλά  τη εμπειρία πέρασες στο μασάζ με ποια κοπέλα, τι πρόγραμμα, αν είναι nouru, αν είναι μασάζ, απλό ,και οτιδήποτε άλλο. γιατί στο κάτω κάτω αν θέλετε να γ******** δύο ή τρεις ή τέσσερις φορές  να πατε σε ένα στούντιο ή σε ένα μπουρδέλο και τελειώνετε την ιστορία αυτή για να τινάζετε καλά τα π****** σας. :hi:

Σε ένα θέμα έχεις δίκιο. Πολλές φορές όταν πας με τη λογική να προλάβω δύο μπαλάκια χάνεις λίγο την εμπειρία της όλης φάσης
Όμως δεν μπορείς να αφήνεις το οποιοδήποτε μαγαζί στον εργαζόμενο να ορίζει τις τιμές! Έχεις τα προγράμματα σου ίδια για όλους και ο πελάτης αποφασίζει. Σε όσα μαγαζιά το τελευταίο καιρό υπάρχει αυτή η λογική δεν υπάρχουν παράπονα! Απλά πράγματα

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.684
Πόντοι
22.785
Σε ένα θέμα έχεις δίκιο. Πολλές φορές όταν πας με τη λογική να προλάβω δύο μπαλάκια χάνεις λίγο την εμπειρία της όλης φάσης
Όμως δεν μπορείς να αφήνεις το οποιοδήποτε μαγαζί στον εργαζόμενο να ορίζει τις τιμές! Έχεις τα προγράμματα σου ίδια για όλους και ο πελάτης αποφασίζει. Σε όσα μαγαζιά το τελευταίο καιρό υπάρχει αυτή η λογική δεν υπάρχουν παράπονα! Απλά πράγματα
.........

...............  :think:

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Αγαπητέ Josex , η κοπέλες υποχρεούνται να κάνουν καλό μασάζ στο πελάτη , να είναι ευγενικές ,να τιμούν τα χρήματα του πελάτη και το χρόνο που έχει στη διάθεση του . Αυτή είναι η πολιτική του καταστήματος !

ciko mares

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2013
Like
352
Πόντοι
21
Ισχύει, όσες φορές ρώτησα και σε διαφορετικές κοπέλες μου είπαν +20, μάλλον δεν έχω πετύχει ποτέ την ευθυγράμμιση του Άρη με τον Κρόνο.  :cheesy: :cheesy: :grin: :grin:

odyr16

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2007
Like
82
Πόντοι
0
Καλημερα ξερουμε τπτ για το ροστερ του μαγαζιου..;

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!