Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Για μενα παντως εχει χαλασει το μαγαζι. Απο εκει που πηγαινα και σκεφτομουν ποια θα διαλεξω τωρα ψαχνω να βρω....

• Like
Αντιδράσεις: odyr16

odyr16

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2007
Like
82
Πόντοι
0
Καλημέρα φίλε , είναι πολλες, ρωτά για κάποια συγκεκριμένη να σου πω !

Απλα δεν εχουν καμια στο σαιτ τους δεν ξερω καθολου τι παιζει.. Οποτε δεν ξερω καποια συυγκεκριμενη.. Δεν ξερω καμια..

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Απλα δεν εχουν καμια στο σαιτ τους δεν ξερω καθολου τι παιζει.. Οποτε δεν ξερω καποια συυγκεκριμενη.. Δεν ξερω καμια..
Φίλε μου πήγαινε από το κατάστημα , στο συγκεκριμένο δεν λειτουργεί με φωτογραφίες κτλπ .
Υπάρχουν αρκετές κοπέλες , διαλέγεις , της λες τι θες , και περνάς μαζί της !

• Like
Αντιδράσεις: odyr16

Modern Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2018
Κριτικές
15
Like
451
Πόντοι
311
Φίλε μου πήγαινε από το κατάστημα , στο συγκεκριμένο δεν λειτουργεί με φωτογραφίες κτλπ .
Πρέπει να έχουμε μία εικόνα απο της κοπέλες νομίζω έτσι είναι καλύτερα

odyr16

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2007
Like
82
Πόντοι
0
Στη ουσια οντως ειναι μια ευκολη λυση αυτη.. Απλα η κατασταση μου ειναι ιδιαιτερη μιας που ειμαι απο νησιωτικη επαρχια... Οποτε εχω λιγο χρονο αν κ οποτε βρεθω αθηνα.. Κ προσπαθω να συνδιασω πληροφοριες για να εχω οσο το δυνατον λιγοτερη αποτυχια..
Σε ευχαριστω πολυ παντως..

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Στη ουσια οντως ειναι μια ευκολη λυση αυτη.. Απλα η κατασταση μου ειναι ιδιαιτερη μιας που ειμαι απο νησιωτικη επαρχια... Οποτε εχω λιγο χρονο αν κ οποτε βρεθω αθηνα.. Κ προσπαθω να συνδιασω πληροφοριες για να εχω οσο το δυνατον λιγοτερη αποτυχια..
Σε ευχαριστω πολυ παντως..

Αγαπητέ φίλε,καταλαβαινω τις δυσκολίες που έχεις και τον περιορισμένο χρόνο σου.......και ναι,υπάρχουν αρκετά μαγαζιά που βαζουν φωτογραφίες,κλπ.Ομως,πίστεψέ με,με τις φωτογραφίες δεν θα βγαλεις ακρη.Ουτε πρόσωπο δείχνουν οι περισσότερες,αρκετές δε είναι "πειραγμένες",ώστε να δοθεί καλύτερη εικόνα.....πιο πολύ θα σε βοηθήσουν οι κριτικές και τα σχόλια που διαβάζεις στο φορουμ....και βεβαια,προτίμησε μαγαζιά που έχουν πολλές επιλογές,ωστε να βρείς αυτό που ψαχνεις......

odyr16

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2007
Like
82
Πόντοι
0
Αγαπητέ φίλε,καταλαβαινω τις δυσκολίες που έχεις και τον περιορισμένο χρόνο σου.......και ναι,υπάρχουν αρκετά μαγαζιά που βαζουν φωτογραφίες,κλπ.Ομως,πίστεψέ με,με τις φωτογραφίες δεν θα βγαλεις ακρη.Ουτε πρόσωπο δείχνουν οι περισσότερες,αρκετές δε είναι "πειραγμένες",ώστε να δοθεί καλύτερη εικόνα.....πιο πολύ θα σε βοηθήσουν οι κριτικές και τα σχόλια που διαβάζεις στο φορουμ....και βεβαια,προτίμησε μαγαζιά που έχουν πολλές επιλογές,ωστε να βρείς αυτό που ψαχνεις......

Εννοειτε οτι διαβαζω κρητικες.. Και μαλιστα κανω κ την συγκριση μου γιατι το τι αρεσει στον καθενα ειναι υπολειμενικο.. Οπως επισης μην ξεχναμε οτι εχουμε να κανουμε με ανθρωπους.. Οσο επαγγελματιας κ να ειναι μια κοπελα.. Σιγουρα θα εχει περισσοτερη ορεξη καποιες φορςς κ αλλες λιγοτερη ισως για προσωπικα της θεματα.. Ισως γιατι ο προηγουμενος συναγωνιστης ηταν κακος.. Ακομη κ ισως καποιον συναγωνιστη τον γουσταρισε.. Εγω παντως για καθαρο μασαζ κ με σεβασμο στα λεφτα που δινεις κ στον δευτερο γυρω θα προτεινα ρουλα απο καληροης.. Απλα θελω να δω κ κατι πιο μικρο ατην ηλικια... κατι πιο ομορφο...

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Για  τρελό λεσβιακό show , Λια vs Μονικα  :s&m_1: :s&m_2:

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Η Αλεξάνδρα από αύριο κανονικά , σε εσάς που με ρωτάτε !

avalonmajor

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
34
Πόντοι
0
Aaaaavvvaaaaaloooonnnn η Λία 'αρχισε λεσβιακά! Που είσαι ρε μεγάλε?  :takethis: :takethis: :takethis:
Άστα φίλε ... Μας έφαγε η νότια Ελλάδα..... Θα τα πάρω τα μωρά μόλις ανέβω Αθήνα ...... Θα γίνει του λεσβιακοπαρτουζας

• Like
Αντιδράσεις: Josex

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Ποια είναι η top Αυτό το διάστημα στο μαγαζί παιδια;

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Όλα τα κορίτσια είναι καλά , κάθε μια έχει τη χάρη της . Είναι αρκετές κοπέλες ! Πολύ καλή είναι Αλεξάνδρα , Βίκυ , Λια , Μαρία , Βερόνικα , Ελένη , επίσης από σήμερα στο κατάστημα εργάζεται και μια καινούργια .Την λένε Ναταλί , ετών 23 , πολύ γλυκιά με πλούσιο μπούστο !

avalonmajor

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
34
Πόντοι
0
φίλε οι απόψεις είναι προσωπικές ανάλογα με τις εμπειρίες του κάθε ενός... Και του τι ζητά να βρει εκεί που πάει.  Μεγάλο ρόλο παίζει και η χημεία με την κοπέλα.  Για εμένα με σειρά αξιολόγησης για όσες έχω δοκιμάσει ... Λία.. Ρανια... Αντριανα.... Μόνικα... Βίκυ... Σονια Περιμένουμε την κριτική σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom