hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
Για μενα παντως εχει χαλασει το μαγαζι. Απο εκει που πηγαινα και σκεφτομουν ποια θα διαλεξω τωρα ψαχνω να βρω....
Καλημέρα φίλε , είναι πολλες, ρωτά για κάποια συγκεκριμένη να σου πω !Καλημερα ξερουμε τπτ για το ροστερ του μαγαζιου..;
Καλημέρα φίλε , είναι πολλες, ρωτά για κάποια συγκεκριμένη να σου πω !
Φίλε μου πήγαινε από το κατάστημα , στο συγκεκριμένο δεν λειτουργεί με φωτογραφίες κτλπ .Απλα δεν εχουν καμια στο σαιτ τους δεν ξερω καθολου τι παιζει.. Οποτε δεν ξερω καποια συυγκεκριμενη.. Δεν ξερω καμια..
Πρέπει να έχουμε μία εικόνα απο της κοπέλες νομίζω έτσι είναι καλύτεραΦίλε μου πήγαινε από το κατάστημα , στο συγκεκριμένο δεν λειτουργεί με φωτογραφίες κτλπ .
Υπάρχουν αρκετές κοπέλες , διαλέγεις , της λες τι θες , και περνάς μαζί της !
Στη ουσια οντως ειναι μια ευκολη λυση αυτη.. Απλα η κατασταση μου ειναι ιδιαιτερη μιας που ειμαι απο νησιωτικη επαρχια... Οποτε εχω λιγο χρονο αν κ οποτε βρεθω αθηνα.. Κ προσπαθω να συνδιασω πληροφοριες για να εχω οσο το δυνατον λιγοτερη αποτυχια..Φίλε μου πήγαινε από το κατάστημα , στο συγκεκριμένο δεν λειτουργεί με φωτογραφίες κτλπ .
Υπάρχουν αρκετές κοπέλες , διαλέγεις , της λες τι θες , και περνάς μαζί της !
Στη ουσια οντως ειναι μια ευκολη λυση αυτη.. Απλα η κατασταση μου ειναι ιδιαιτερη μιας που ειμαι απο νησιωτικη επαρχια... Οποτε εχω λιγο χρονο αν κ οποτε βρεθω αθηνα.. Κ προσπαθω να συνδιασω πληροφοριες για να εχω οσο το δυνατον λιγοτερη αποτυχια..
Σε ευχαριστω πολυ παντως..
Αγαπητέ φίλε,καταλαβαινω τις δυσκολίες που έχεις και τον περιορισμένο χρόνο σου.......και ναι,υπάρχουν αρκετά μαγαζιά που βαζουν φωτογραφίες,κλπ.Ομως,πίστεψέ με,με τις φωτογραφίες δεν θα βγαλεις ακρη.Ουτε πρόσωπο δείχνουν οι περισσότερες,αρκετές δε είναι "πειραγμένες",ώστε να δοθεί καλύτερη εικόνα.....πιο πολύ θα σε βοηθήσουν οι κριτικές και τα σχόλια που διαβάζεις στο φορουμ....και βεβαια,προτίμησε μαγαζιά που έχουν πολλές επιλογές,ωστε να βρείς αυτό που ψαχνεις......
Για τρελό λεσβιακό show , Λια vs Μονικα
Ταιριάζει πολύ με την Μονικα , αξίζει ;)Aaaaavvvaaaaaloooonnnn η Λία 'αρχισε λεσβιακά! Που είσαι ρε μεγάλε?
Ναι πολύΤαιριάζει πολύ με την Μονικα , αξίζει ;)
Ναι πολύ
120 στο μισάωρο , δυο κοπέλες !Ποσό κοστίζει και πόση ώρα ?
Άστα φίλε ... Μας έφαγε η νότια Ελλάδα..... Θα τα πάρω τα μωρά μόλις ανέβω Αθήνα ...... Θα γίνει του λεσβιακοπαρτουζαςAaaaavvvaaaaaloooonnnn η Λία 'αρχισε λεσβιακά! Που είσαι ρε μεγάλε?
Άστα φίλε ... Μας έφαγε η νότια Ελλάδα..... Θα τα πάρω τα μωρά μόλις ανέβω Αθήνα ...... Θα γίνει του λεσβιακοπαρτουζας
Όλα τα κορίτσια είναι καλά , κάθε μια έχει τη χάρη της . Είναι αρκετές κοπέλες ! Πολύ καλή είναι Αλεξάνδρα , Βίκυ , Λια , Μαρία , Βερόνικα , Ελένη , επίσης από σήμερα στο κατάστημα εργάζεται και μια καινούργια .Την λένε Ναταλί , ετών 23 , πολύ γλυκιά με πλούσιο μπούστο !Ποια είναι η top Αυτό το διάστημα στο μαγαζί παιδια;
φίλε οι απόψεις είναι προσωπικές ανάλογα με τις εμπειρίες του κάθε ενός... Και του τι ζητά να βρει εκεί που πάει. Μεγάλο ρόλο παίζει και η χημεία με την κοπέλα. Για εμένα με σειρά αξιολόγησης για όσες έχω δοκιμάσει ... Λία.. Ρανια... Αντριανα.... Μόνικα... Βίκυ... Σονια Περιμένουμε την κριτική σουΠοια είναι η top Αυτό το διάστημα στο μαγαζί παιδια;