Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Η φιλη μου  η Λια πιστευω ότι είναι διαχρονική αξια για το μαγαζι ...
Προσωπικα περναω αποκλειστικα και μονιμα μαζι της ..ισως γιατι εχουμε καλη χημεια δεν ξερω ..την βρισκω με αυτή τη γυναικαρα
Σιγουρα καποια πραγματα είναι υποκειμενικα ..αλλα τη Λια την συνιστούν 29 κατσκευαστες πλυντηρίων ..αυτοι ξερουν

Καλα να περνατε

avalonmajor

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
34
Πόντοι
0
Η φιλη μου  η Λια πιστευω ότι είναι διαχρονική αξια για το μαγαζι ...
Προσωπικα περναω αποκλειστικα και μονιμα μαζι της ..ισως γιατι εχουμε καλη χημεια δεν ξερω ..την βρισκω με αυτή τη γυναικαρα
Σιγουρα καποια πραγματα είναι υποκειμενικα ..αλλα τη Λια την συνιστούν 29 κατσκευαστες πλυντηρίων ..αυτοι ξερουν

Καλα να περνατε
σωστός φίλε .  Η χημεία της κοπέλας αυτής είναι φοβερή.  Respect

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Τη Λια την δοκιμασα και εγω πρωτη φορα πριν απο καποιες μερες. Καλη. Με κλιμακα εως το 10 θα της εβαζα 8,5. Θα εβαζα κατι παραπανω, αλλα με χαλαει λιγο το  πορν σταρ εξπιριαν, που εχουν καποια κοριτσια, ειδικα σε αυτο το ιδρυμα. Ορισμενοι ισως να προτιμαμε περισσοτερο τη κοπελα της διπλανης πορτας.
σονιαααααααα.... :babycry: :headbaning2: :headbaning1:

avalonmajor

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
34
Πόντοι
0
συμφωνω,windows...οπως ας πουμε,και η δουλεια των κοριτσιων,αφου διαβαζουν την σελιδα(γνωστο απο χρονια αυτο),ειναι οταν λεει κατι ,καποιος που ειναι πελατης,και δεν εμεινε ευχαριστημενος,να αλλαζουν γραμμη πλευσης,και οχι να κανουν τα ιδια.καλη συνεχεια ευχομαι.
φίλε η κοπέλα η το έχει κάνει ο δινεται η κάνει  αγγαρεία και δεν μαθαίνει ότι κριτική και να γράψουμε.  Απλά εμείς μπερδεύουν την όμορφη κοπέλα και νομίζουμε ότι αυτή θα κάνει και καλό πρόγραμμα.  Θέλει χρονια εμπειρίας για να κάνεις πρόγραμμα επιπέδου Λία

bellaspanos

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
καλημέρα φίλε συμπολεμιστη.  Μια ώρα πρόγραμμα με μια εκτονωση 80 με δύο εκτονωσεις 100.προτιμω Λία κατόπιν τηλ την προηγούμενη για καθορισμό ώρας.  Πολύ καλές επίσης ρανια, αντριανα, Βίκυ. Καλά να περνάς

Ευχαριστω πολυ για την ενημερωση αν και το θεωρω ακριβο το προγραμμα της. Να`σαι καλα

jimbo24

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Απρ 2016
Κριτικές
32
Like
1.240
Πόντοι
1.071
Μόνο Λία παιδιά. Μια φορά μετά το γλυφοκώλι, παραλίγο από την καβλα να της πω βαλ' το μου κιόλας.

prastos49

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2011
Like
14
Πόντοι
0
καλημέρα συνάδελφοι. ξέρει κάποιος τι ώρα ανοίγει το κατάστημα καθότι έχω να κάνω μια κατάθεση νωρίς; επίσης που θα βρω το τηλέφωνο;. ευχαριστώ.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
καλημέρα συνάδελφοι. ξέρει κάποιος τι ώρα ανοίγει το κατάστημα καθότι έχω να κάνω μια κατάθεση νωρίς; επίσης που θα βρω το τηλέφωνο;. ευχαριστώ.
εχει μπανερ,στο αριστερο κομματι της σελιδας....τσεκαρε λιγο,πριν ποσταρεις.

majorxe

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
:2on1: :2on1:δευτερα εως σαββατο 10.30 . κουδουνι οασισ .....μετα α οροφοσ
τηλ 2103302282. περιμενουμε εντυπωσεισ

avalonmajor

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
34
Πόντοι
0
Ευχαριστω πολυ για την ενημερωση αν και το θεωρω ακριβο το προγραμμα της. Να`σαι καλα
έχει και πρόγραμμα 30 λεπτών με 60 ευρώ.... Αλλά για εμένα είναι λίγο... Τουλάχιστον 1 ώρα 80

avalonmajor

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
34
Πόντοι
0
Καλημέρα στα όμορφα κορίτσια της στουρναρη 29.... Υπομονή... Σε λίγες μέρες θα πάω πάλι για χαλαροεκτονωση....

prastos49

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2011
Like
14
Πόντοι
0
ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις. πήγα στις 10:30. τότε που ανοίγουν. είχε 3 κοπέλλες και διάλεξα την Σόφη. ότι και να πω είναι λίγο. μια ολόκληρη ώρα μου έβγαλε το λάδι, με έκανε καινούριο. ήταν σαν ήμουν με γκόμενα που σου κάνει όλα τα χατήρια. ευχαρίστως θα ξαναπάω όταν μαζέψω πάλι το ποσόν. :) :) :)

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
Καλημέρα στα όμορφα κορίτσια της στουρναρη 29.... Υπομονή... Σε λίγες μέρες θα πάω πάλι για χαλαροεκτονωση....

Ρε συ τυπε χαλαρωσε λιγο ...δεν ανακαλυψεs την Αμερικη ...το ξερουμε το μαγαζι παρα πολυ καλα ...και πολλα αλλα (ιστορικο) κλπ .και καποιοι απο εδω μεσα το εχουμε "χτισει "κιολαs ....αλλα δεν γραφουμε συνεχεια και μονο εδω ....!!!

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Ρε συ τυπε χαλαρωσε λιγο ...δεν ανακαλυψεs την Αμερικη ...το ξερουμε το μαγαζι παρα πολυ καλα ...και πολλα αλλα (ιστορικο) κλπ .και καποιοι απο εδω μεσα το εχουμε "χτισει "κιολαs ....αλλα δεν γραφουμε συνεχεια και μονο εδω ....!!!

Απ τα μπετα το ξερουμε το μαγαζι ...μεχρι και Εθνικους ευεργετες μας εχουν ανακηρύξει εκει μεσα , πλατινένιους χορηγούς κλπ κλπ
Και ολο το βαρυ πυροβολικο του μαγαζιου το ξερουμε και το τιμούμε και το καλυτερο μαγαζι είναι ( στο πολυτεχνειο διπλα να μην ηταν και τι στον κοσμο )
αλλα όπως λεει και ο φιλος ...ενταξει μας επεισες
και μεις αγαπήσαμε δεν καναμε ετσι

avalonmajor

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
34
Πόντοι
0
Είμαι παρορμητικος .... Να με συμπαθατε

avalonmajor

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
34
Πόντοι
0
Καλημέρα στην παρέα .... Κανένα νέο από το μαγαζί. Έχουμε τίποτα νέο

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Είμαι παρορμητικος .... Να με συμπαθατε

Παρορμητικός δεν εισαι.......χαρτζηλικάκι βγαζεις,αλλά το κάνεις αγαρμπα και καρφώνεσαι......επομένως δεν εχεις καμμία αξιοπιστία.....
Το συγκεκριμένο μαγαζί δεν χρειάζεται προμοτάρισμα.Η Ζάνα ειναι σταθερή αξια,και σαν εργαζόμενη και σαν υπεύθυνη.Ξερει τη δουλειά αυτή όσο λίγες.
Είναι απο τα πολύ καλά μαγαζιά του είδους,με πολλές και καλές επιλογές.Το μόνο μειον η θεση του.....είναι επικίνδυνο πλέον να κυκλοφορείς στην περιοχή αυτή δυστυχώς........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom