Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Καλησπέρα στους φίλους μου,

Ήταν απόγευμα, ήμουν φουλ κουρασμένος και ήθελα να κάνω στον εαυτό μου αυτό το δώρο. Επισκεπτομαι το ναό και μου ανοίγει τις πύλες  η θέα Αλεξανδρα, ελληνίδα, ψηλή, μελαχρινή, με κανονικά κιλά, πολύ σέξυ και κομψό ντυσιμο. Με ενημερώνει για τα προγράμματα και μου παρουσιάζονται οι κοπέλες.  Δεν μου άρεσε καμμιά. Μόνο εκείνη. την επιλέγω ασυζητητη γιατί ήταν η μόνη καυλιαρα εκεί μέσα. Παιδια, την ερωτεύτηκα.

Το μασάζ της πολύ καλό, βαθύ και αργό, φαινόταν ή εμπειρία και  ο επαγγελματισμός της. Ή κοπέλα έχει απίστευτο άγγιγμα και μυρίζει τέλεια. Είχα καυλωσει και μόνο με το έντονο βλέμμα της. Σε κοιτάει διαπεραστικα. Πέρασα τέλεια μαζί της γιατί δείχνει να το απολαμβάνει και ή ίδια.

Αναλυτικά στα σεξουαλικά ενδοτερα, ή μία ώρα δεν μου έφτασε και ζήτησα επιπλέον ένα μισαωρο. Τελειώσα δύο φορές και το κάναμε σε όλες τις στάσεις. Την δεύτερη φορά γαμηθηκαμε στην ντουζιερα με τα νερά να τρέχουν πάνω της. Της αρέσει ή βία στο σεξ και είναι πολύοργασμικη.

Μπράβο στο μαγαζί που έχει ενσ τέτοιο μουναρο. Θα ξαναπαω εννοείται. Είχαμε πει πως την επόμενη φορά θα κάνουμε τρίο με την Βικυ. Αχχχχ θεεεεε μουυυυυυ, θα εκραγω και με τις δύο.
:) Αγαπητέ να λες μπράβο στο μαγαζι που έχει καλά κορίτσια που τιμούν τα χρήματα του πελάτη και κάνουν το μέγιστο να περάσει καλά !!!
Στο κατάστημα υπάρχουν και άλλες κοπέλες εξίσου καλές όσο η Αλεξάνδρα !
Διορθώνω για τη Μονικα την Ελληνίδα , είναι 29 ετών και όχι 35 όπως ανέφερα . Καλημέρα σε όλους να έχουμε μια καλή εβδομάδα !!!

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Καλησπέρα στους φίλους μου,

Ήταν απόγευμα, ήμουν φουλ κουρασμένος και ήθελα να κάνω στον εαυτό μου αυτό το δώρο. Επισκεπτομαι το ναό και μου ανοίγει τις πύλες  η θέα Αλεξανδρα, ελληνίδα, ψηλή, μελαχρινή, με κανονικά κιλά, πολύ σέξυ και κομψό ντυσιμο. Με ενημερώνει για τα προγράμματα και μου παρουσιάζονται οι κοπέλες.  Δεν μου άρεσε καμμιά. Μόνο εκείνη. την επιλέγω ασυζητητη γιατί ήταν η μόνη καυλιαρα εκεί μέσα. Παιδια, την ερωτεύτηκα.

Το μασάζ της πολύ καλό, βαθύ και αργό, φαινόταν ή εμπειρία και  ο επαγγελματισμός της. Ή κοπέλα έχει απίστευτο άγγιγμα και μυρίζει τέλεια. Είχα καυλωσει και μόνο με το έντονο βλέμμα της. Σε κοιτάει διαπεραστικα. Πέρασα τέλεια μαζί της γιατί δείχνει να το απολαμβάνει και ή ίδια.

Αναλυτικά στα σεξουαλικά ενδοτερα, ή μία ώρα δεν μου έφτασε και ζήτησα επιπλέον ένα μισαωρο. Τελειώσα δύο φορές και το κάναμε σε όλες τις στάσεις. Την δεύτερη φορά γαμηθηκαμε στην ντουζιερα με τα νερά να τρέχουν πάνω της. Της αρέσει ή βία στο σεξ και είναι πολύοργασμικη.

Μπράβο στο μαγαζί που έχει ενσ τέτοιο μουναρο. Θα ξαναπαω εννοείται. Είχαμε πει πως την επόμενη φορά θα κάνουμε τρίο με την Βικυ. Αχχχχ θεεεεε μουυυυυυ, θα εκραγω και με τις δύο.
Καλά στέφανα....
Εχουμε περάσει τέτοιες καταστάσεις.... Ουκ ολίγες

pitsisr

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους ! Μια απλή ενημέρωση για τα κορίτσια που δουλεύουν??

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.853
Πόντοι
41.813

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους από μένα και από τα κορίτσια του καταστήματος !!!
Σας περιμένουν και σας υπόσχονται μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας !
Οι επιλογές κοριτσιών είναι πολλές . Τα προγράμματα πολλά και σε προσιτές τιμές !

avalonmajor

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
34
Πόντοι
0
Συνέδρια Νοεμβρίου με Λία.  Δεν έχω να πω τίποτα.  Την ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες στιγμές που μου χαρίζει.  Θα τα πούμε την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου

avalonmajor

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
34
Πόντοι
0
Μασάς στουρναρη 29 με Λία.  Πιπα ακαποτη.  Δαχτυλιασμα σε όλες τις τρύπες. Πιπα με χυσιμο στο στόμα.  Γλωσοφιλλα.  Μετά φοβερό μασάζ.  Δεύτερος γύρος με εμένα στα τέσσερα και να μου παίρνει Πιπα. Μετά γλυφομουνι και γαμησι μέχρι τέλους.  Δεν υπάρχει τέτοιο κορίτσι.  Την ευχαριστώ πολύ την όμορφη Λία για όλες τις όμορφες στιγμές που μου χαρίζει

avalonmajor

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
34
Πόντοι
0
Στο συγκεκριμένο κατάστημα είμαι πελάτης πολλά χρόνια.  Έχω πάει με ζανα, Μελίνα, Μόνικα, Βίκυ, αντριανα, Ελένη, ρανια, και τώρα Λία. Όλες καταπληκτικες. Να είστε καλά κορίτσια που μας χαλαρωνεται

ola2012

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
11
Πόντοι
1
ετυχε να περασω από το σημιο ποιο κουδουνι χτυπάμε χριαζετε ραντευου?

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.274
Πόντοι
4.365
Προσκυνάμε τιτανομέγιστο προμότορα avalonmajor, που κατάφερε με 2 μηνύματα στο μπου να γράψει 3 διθυράμβους για το μαγαζί!  :kneel: :kneel: :kneel:  :heavymetalbig:

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.618
Πόντοι
4.060
ετυχε να περασω από το σημιο ποιο κουδουνι χτυπάμε χριαζετε ραντευου?
κουδούνι θα το δεις γράφει όαση αν δεν είναι ανοικτή η πορτα που είναι ως συνήθως..ραντεβού δεν θέλει.πας βλέπεις,περνεις,περνάς καλά,και  γράψε και δύο λογάκια και εδώ πως πέρασες

avalonmajor

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
34
Πόντοι
0
Καλησπέρα στους φίλους ομοιδεατες και πάλι.  Έχω πάει και σε άλλα... Όπως Φραντζή.... Αλλά η εδώ κατάσταση δεν υπάρχει.  Ίσως να είναι και θέμα χημείας με τις κοπέλες.  Προσωπικά τηλ Λία δεν την αλλάζω.  Αν λείπει πράγμα σπάνιο  παίρνω αντριανα  η ρανια.  Προτιμώ να περνώ τηλ την προηγούμενη και να κλείνω ραντεβού.  Σήμερα περί ώρα 13.00  κατόπιν συνεννόησης τηλ... Συνέδρια πάλι με Λία.  Ότι και να πω είναι περιττό.  Δύο γυροι με Δαχτυλιασματα παντού, Γλωσοφιλλα, Πιπα ακαποτη και χυσιμο στο στόμα, γλυφομουνι, μασάζ φοβερό και μετά πάλι από την αρχή και στο τέλος καποτα και χυσιμο με κωλοσκαμπιλα.... Μπανακι μαζί με Γλωσοφιλλα, σκουπισμα... Την ευχαριστώ πολύ την όμορφη Λία. Να είναι για καιρό κοντά μας να μας χαλαρώνει. Φιλιά σε όλα τα κορίτσια του καταστήματος

avalonmajor

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
34
Πόντοι
0
Αγαπητέ josex είμαι φαν του μασάζ 15 χρόνια. Με επισκέψεις και Σερβία και Βρυξέλλες για αντίστοιχα προγράμματα.  Η εδώ κατάσταση στο ζανομαγαζο είναι άλλη φάση.  Απλά δοκιμάζω συγκεκριμένα κορίτσια κατόπιν συνεννόησης και με άλλους και διαλέγουμε αυτές που τιμούν την κατάσταση.  Δεν αλλάζω παρτενέρ εκτός αν σταματήσει. Μέχρι πριν λίγο έπαιρνα ζανα... Μις σταμάτησε η ζανα μου λέει Λία.... Δοκίμασα και λίγο τις άλλες αλλά θέλουν δουλειά.... Και εγώ πάω εκεί για να χαλαρωσω... Και όχι να κάνω το δάσκαλο σε νεοβγαλτες.. Ούτε να τσακονωμαι μαζί τους.  Απλά πράγματα.  Λία....

avalonmajor

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
34
Πόντοι
0
Καλημέρα στο φόρουμ.  Ακόμα νιώθω χαλαρός από το χτεσινό μασάζ με τους δύο γύρους

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Ενταξει αβαλον, εγραψες τις παπαριές σου γελάσαμε, περάσαμε ωραία, αντε εξαφανίσου τώρα όπως ήσουν εξαφανισμένος εδώ και 15 χρόνια

avalonmajor

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
34
Πόντοι
0
Γιατί ρε παίδες δεν σας αρέσουν οι κριτικές..... Μην γινεστε κακοί.... Απλα τα σκάω για να περνάω καλά.  Δύο συνεδριες το μήνα.  Τι να κάνουμε είμαι επιρεπης στο έγκλημα

avalonmajor

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
34
Πόντοι
0
Terry keywords.  Συγνώμη που σε ενοχλώ..... Αλλά 15 χρόνια δεν γούσταρα να φαινομαι.  Τώρα πενηνταρησα και είπα να φανερωθω.  Στο φινάλε φίλε δεν χρειάζεται να προσβαλεις τον άλλον.  Την άποψή μας λέμε για το πως περνάμε στα μαδαζοκρεβατα.... Δεν χρειάζονται ειρωνεία και λοιπές παπαριες.... Όλοι εδώ είμαστε για ένα σκοπό.... Ανταλλαγή απόψεων για αποφυγή των απαταιωνισων.... Για να ποιανουν τα λεφτά μας τόπο.  Και πάλι Σορυ αν σε ενοχλώ.... Αλλά από εδώ δεν την κάνω. Να εισε καλά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom