Καλησπέρα στους φίλους μου,
Ήταν απόγευμα, ήμουν φουλ κουρασμένος και ήθελα να κάνω στον εαυτό μου αυτό το δώρο. Επισκεπτομαι το ναό και μου ανοίγει τις πύλες η θέα Αλεξανδρα, ελληνίδα, ψηλή, μελαχρινή, με κανονικά κιλά, πολύ σέξυ και κομψό ντυσιμο. Με ενημερώνει για τα προγράμματα και μου παρουσιάζονται οι κοπέλες. Δεν μου άρεσε καμμιά. Μόνο εκείνη. την επιλέγω ασυζητητη γιατί ήταν η μόνη καυλιαρα εκεί μέσα. Παιδια, την ερωτεύτηκα.
Το μασάζ της πολύ καλό, βαθύ και αργό, φαινόταν ή εμπειρία και ο επαγγελματισμός της. Ή κοπέλα έχει απίστευτο άγγιγμα και μυρίζει τέλεια. Είχα καυλωσει και μόνο με το έντονο βλέμμα της. Σε κοιτάει διαπεραστικα. Πέρασα τέλεια μαζί της γιατί δείχνει να το απολαμβάνει και ή ίδια.
Αναλυτικά στα σεξουαλικά ενδοτερα, ή μία ώρα δεν μου έφτασε και ζήτησα επιπλέον ένα μισαωρο. Τελειώσα δύο φορές και το κάναμε σε όλες τις στάσεις. Την δεύτερη φορά γαμηθηκαμε στην ντουζιερα με τα νερά να τρέχουν πάνω της. Της αρέσει ή βία στο σεξ και είναι πολύοργασμικη.
Μπράβο στο μαγαζί που έχει ενσ τέτοιο μουναρο. Θα ξαναπαω εννοείται. Είχαμε πει πως την επόμενη φορά θα κάνουμε τρίο με την Βικυ. Αχχχχ θεεεεε μουυυυυυ, θα εκραγω και με τις δύο.