Ρε παιδιά την άποψή μας λέμε και τις εμπειρίες μας. Εγώ προσωπικά δεν γουστάρω τα πιπινια. Πληρώνουμε για να περάσουμε καλά και όχι να διδαξουμε την κάθε τυχαρπαστη πιπινα πως θα κάνει το πρόγραμμα. Εγώ είμαι φαν του μιλφ. Η εμπειρία πάνω από την πιπινοκατασταση.
Φίλε μου η Λια είναι σταθερή αξία πολλά χρόνια τώρα , είναι έμπειρη ξέρει τι θέλει ο πελάτης και θα τον περιποιηθεί ανάλογα ! Σαν την Λια είναι αρκετές και σε αλλά κατάστημα του είδους και εντυπωσιάζουν με της υπηρεσίες τους . Στο κατάστημα υπάρχουν αρκετές κοπέλες για ολα τα γούστα και ο πελάτης διαλέγει αυτήν που του κάνει και δεν έχει λόγο να επηρεάζεται από διαφορά σχόλια και κριτικές !
Avalonmajor , από τα σχόλια σου είδα ότι είσαι παλιός στο χώρο και γνωρίζεις καλά και μαγαζιά και κατάστασης , δεν γνωρίζεις κάτι όμως ότι εδώ δεν λένε όλοι την εμπειρία τους η την άποψη τους , χρόνια τώρα όταν κάποιος νέο μέλος θέλει να κάνει το σχόλιο του οι διάφοροι νοών νοητό , του τη λένε ότι και καλά είναι βαλτός από το κορίτσι η το μαγαζι !
Φίλτατε η Λια είναι πάνω από 15 χρόνια στο επάγγελμα τη γνωρίζει η μισή Αθήνα και δεν χρεθαζετε κανένα σχόλια κανένα σπρώξιμο για να την πάρουν οι πελάτες που επισκέπτονται το χώρο , και το μαγαζι επίσης !!!
Όλοι διαθέτουν την κατάλληλη νοημοσύνη και ξέρουν επιλέγουν και δεν χρειάζονται κανέναν να τους προσανατολίζει . Οι καιροί είναι δύσκολοι και τα χρήματα κανένας δεν τα πετάει στον αέρα .
Το κατάστημα σέβεται τα χρήματα που του αφήνουν οι πελάτες και κάνει το μέγιστο για να περάσουν όλοι όμορφα !