Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Φίλε avalon,δεν σου ειπε κανεις να φυγεις.......σωστά μιλάς,για ενημερωση και χαβαλε ειμαστε εδω......αλλά εσυ δεν κανεις ενημερωση.Εγραψες 7 μηνυματα και στα 5 μας λές ποσο ωραια πήδηξες τη Λία,πόσες πίπες σου πήρε,κλπ.Εντάξει,το καταλάβαμε........
Σε αλλο μαγαζι πας? αν ναι,πες μας εντυπώσεις.......

avalonmajor

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
34
Πόντοι
0
Πήγαινε Φραντζή 4  αλλά τα εξυπηρετικα κορίτσια έφυγαν και έμειναν κάτι μπάζα.... Οπότε άλλαξα στέκι

avalonmajor

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
34
Πόντοι
0
Μετά Κολωνάκι Πάτρα. Ιωακείμ.... Μεγάλη μουφα.... Αρκετό καιρό τώρα στουρναρη..... Και τα λέω στη ζανα αν καμία κανει μαλακιες.  Όπως λέω.... Τα σκαμε για να μας χαλαρωσουν τα κορίτσια και όχι να μας σπάνε τα ουμπαλα

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Όλοι εδώ είμαστε για ένα σκοπό......
Και τον δικό σου φρόντισες από  την αρχή να μας δείξεις ποιός είναι
Δεν χρειάζονται ειρωνεία και λοιπές παπαριες.... 
Δεν τις ξεκίνησα εγώ τις παπαριές
Ανταλλαγή απόψεων για αποφυγή των απαταιωνισων.... Αλλά 15 χρόνια δεν γούσταρα να φαίνομαι.
Ελα ρε φίλε, σε επιασε τωρα ο πόνος να μας προφυλάξεις από τις απατεώνισσες; Μας είχες αφήσει 15 χρόνια στο σκοτάδι;; Κακώς εμφανίστηκες τωρα που 50νταρισες. Επρεπε να περιμένεις να βγεις στη σύνταξη και μετά

avalonmajor

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
34
Πόντοι
0
Καλημέρα έχεις δίκιο αλλά ποτέ δεν είναι αργά  :respect:
Μην με αποπερνεις και είμαι και παππούς.  Θα μου δημιουργείς ψυχολογικά.... Δεν θα αποδίδω.... Και θα το έχεις βάρος στη συνυδηση σου...  :helpplea:

avalonmajor

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
34
Πόντοι
0
Συμβουλή της ημέρας..
Η ποιο ωραία κορασιδα του μαγαζιού.... Δεν σημαίνει ότι είναι και αποδοτική στο πρόγραμμα.... Συνήθως υστερούν γιατί στηρίζονται στην εμφάνιση και όχι την απόδοση στο πρόγραμμα

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Ωωωχ δεν φτάνει που μας τα πρήξατε με Λία με το πρόγραμμα μπαγιάτικη κονσέρβα!!!  Τώρα και συμβουλές;
Φέρτε κανα πιπίνι να τα κάνει όλα... βαρεθήκαμε τις μεσήλικες καριερίστες...
Πόσες φορές θα πάρουμε το γκιλφάκι ακόμα;

avalonmajor

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
34
Πόντοι
0
Ρε παιδιά την άποψή μας λέμε και τις εμπειρίες μας.  Εγώ προσωπικά δεν γουστάρω τα πιπινια.  Πληρώνουμε για να περάσουμε καλά και όχι να διδαξουμε την κάθε τυχαρπαστη πιπινα πως θα κάνει το πρόγραμμα.  Εγώ είμαι φαν του μιλφ.  Η εμπειρία πάνω από την πιπινοκατασταση. 

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Ρε παιδιά την άποψή μας λέμε και τις εμπειρίες μας.  Εγώ προσωπικά δεν γουστάρω τα πιπινια.  Πληρώνουμε για να περάσουμε καλά και όχι να διδαξουμε την κάθε τυχαρπαστη πιπινα πως θα κάνει το πρόγραμμα.  Εγώ είμαι φαν του μιλφ.  Η εμπειρία πάνω από την πιπινοκατασταση.  
Φίλε μου η Λια είναι σταθερή αξία πολλά χρόνια τώρα , είναι έμπειρη ξέρει τι θέλει ο πελάτης και θα τον περιποιηθεί ανάλογα ! Σαν την Λια είναι αρκετές και σε αλλά κατάστημα του είδους και εντυπωσιάζουν με της υπηρεσίες τους . Στο κατάστημα υπάρχουν αρκετές κοπέλες για ολα τα γούστα και ο πελάτης διαλέγει αυτήν που του κάνει και δεν έχει λόγο να επηρεάζεται από διαφορά σχόλια και κριτικές !
Avalonmajor , από τα σχόλια σου είδα ότι είσαι παλιός στο χώρο και γνωρίζεις καλά και μαγαζιά και κατάστασης  , δεν γνωρίζεις κάτι όμως ότι εδώ δεν λένε όλοι την εμπειρία τους η την άποψη τους , χρόνια τώρα όταν κάποιος νέο μέλος θέλει να κάνει το σχόλιο του οι διάφοροι νοών νοητό , του τη λένε ότι και καλά είναι βαλτός από το κορίτσι η το μαγαζι !
Φίλτατε η Λια είναι πάνω από 15 χρόνια στο επάγγελμα τη γνωρίζει η μισή Αθήνα και δεν χρεθαζετε κανένα σχόλια κανένα σπρώξιμο για να την πάρουν οι πελάτες που επισκέπτονται το χώρο , και το μαγαζι επίσης !!!
Όλοι διαθέτουν την κατάλληλη νοημοσύνη και ξέρουν επιλέγουν και δεν χρειάζονται  κανέναν να τους προσανατολίζει . Οι καιροί είναι δύσκολοι και τα χρήματα κανένας δεν τα πετάει στον αέρα .
Το  κατάστημα σέβεται τα χρήματα που του αφήνουν οι πελάτες και κάνει το μέγιστο για να περάσουν όλοι όμορφα !

avalonmajor

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
34
Πόντοι
0
Έχεις απόλυτο δίκιο.  Απλά εγώ θέλω να την τιμήσω για τις υπηρεσίες που μας προσφέρει.  Τιμά απόλυτα αυτό που κάνει

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Έχεις απόλυτο δίκιο.  Απλά εγώ θέλω να την τιμήσω για τις υπηρεσίες που μας προσφέρει.  Τιμά απόλυτα αυτό που κάνει
Καλά κανείς , και έτσι πρέπει . Κάθε φορά που ανεβαίνει μια αξιόπιστη κριτική , η κοπέλα που το διαβάζει ( όλες διαβάζουν την ιστοσελίδα ) χαίρεται . Χαίρεται επειδή αξιολογείτε η δουλειά της , η προσπάθεια της !
Έχει καταντήσει αηδία και πρέπει να σταματήσει . Είναι η δουλειά διαχειριστών ιστοσελίδας να κρίνουν ποιοι είναι βαλτοί και γράφουν παπαριες και ποιοι είναι πελάτες και λένε την εμπειρία τους .

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.317
Πόντοι
42.697
Φίλε μου η Λια είναι σταθερή αξία πολλά χρόνια τώρα , είναι έμπειρη ξέρει τι θέλει ο πελάτης και θα τον περιποιηθεί ανάλογα ! Σαν την Λια είναι αρκετές και σε αλλά κατάστημα του είδους και εντυπωσιάζουν με της υπηρεσίες τους . Στο κατάστημα υπάρχουν αρκετές κοπέλες για ολα τα γούστα και ο πελάτης διαλέγει αυτήν που του κάνει και δεν έχει λόγο να επηρεάζεται από διαφορά σχόλια και κριτικές !
Avalonmajor , από τα σχόλια σου είδα ότι είσαι παλιός στο χώρο και γνωρίζεις καλά και μαγαζιά και κατάστασης  , δεν γνωρίζεις κάτι όμως ότι εδώ δεν λένε όλοι την εμπειρία τους η την άποψη τους , χρόνια τώρα όταν κάποιος νέο μέλος θέλει να κάνει το σχόλιο του οι διάφοροι νοών νοητό , του τη λένε ότι και καλά είναι βαλτός από το κορίτσι η το μαγαζι !
Φίλτατε η Λια είναι πάνω από 15 χρόνια στο επάγγελμα τη γνωρίζει η μισή Αθήνα και δεν χρεθαζετε κανένα σχόλια κανένα σπρώξιμο για να την πάρουν οι πελάτες που επισκέπτονται το χώρο , και το μαγαζι επίσης !!!
Όλοι διαθέτουν την κατάλληλη νοημοσύνη και ξέρουν επιλέγουν και δεν χρειάζονται  κανέναν να τους προσανατολίζει . Οι καιροί είναι δύσκολοι και τα χρήματα κανένας δεν τα πετάει στον αέρα .
Το  κατάστημα σέβεται τα χρήματα που του αφήνουν οι πελάτες και κάνει το μέγιστο για να περάσουν όλοι όμορφα !

:thumbsup:

avalonmajor

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
34
Πόντοι
0
Και σκέψου ότι ακόμα και τώρα θα έπαιρνα ζανα.... Αλλά σταμάτησε.  Που θα μου πάει όμως.... Θα την πίσω για διπλό με Λία.  :stretcher:

avalonmajor

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
34
Πόντοι
0
Για καλυψε και εμενα αν σου ειναι ευκολο :P
καλημέρα φίλε συμπολεμιστη.  Μια ώρα πρόγραμμα με μια εκτονωση 80 με δύο εκτονωσεις 100.προτιμω Λία κατόπιν τηλ την προηγούμενη για καθορισμό ώρας.  Πολύ καλές επίσης ρανια, αντριανα, Βίκυ. Καλά να περνάς

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Καλά κανείς , και έτσι πρέπει . Κάθε φορά που ανεβαίνει μια αξιόπιστη κριτική , η κοπέλα που το διαβάζει ( όλες διαβάζουν την ιστοσελίδα ) χαίρεται . Χαίρεται επειδή αξιολογείτε η δουλειά της , η προσπάθεια της !
Έχει καταντήσει αηδία και πρέπει να σταματήσει . Είναι η δουλειά διαχειριστών ιστοσελίδας να κρίνουν ποιοι είναι βαλτοί και γράφουν παπαριες και ποιοι είναι πελάτες και λένε την εμπειρία τους .
συμφωνω,windows...οπως ας πουμε,και η δουλεια των κοριτσιων,αφου διαβαζουν την σελιδα(γνωστο απο χρονια αυτο),ειναι οταν λεει κατι ,καποιος που ειναι πελατης,και δεν εμεινε ευχαριστημενος,να αλλαζουν γραμμη πλευσης,και οχι να κανουν τα ιδια.καλη συνεχεια ευχομαι.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.929
Πόντοι
19.795
Τη Λια την δοκιμασα και εγω πρωτη φορα πριν απο καποιες μερες. Καλη. Με κλιμακα εως το 10 θα της εβαζα 8,5. Θα εβαζα κατι παραπανω, αλλα με χαλαει λιγο το  πορν σταρ εξπιριαν, που εχουν καποια κοριτσια, ειδικα σε αυτο το ιδρυμα. Ορισμενοι ισως να προτιμαμε περισσοτερο τη κοπελα της διπλανης πορτας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom