Windows
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 26
Που να πάει :p Εκεί είναι φίλε μου , πήγαινεΚαλημερα!
Η Βικυ ειναι ακομα στο μαγαζι;
Ή εχει φυγει;
Που να πάει :p Εκεί είναι φίλε μου , πήγαινεΚαλημερα!
Η Βικυ ειναι ακομα στο μαγαζι;
Ή εχει φυγει;
Βίκυ ΒίκυΠου να πάει :p Εκεί είναι φίλε μου , πήγαινε
Καλημέρα στους φίλους μας ! Υπενθυμίζω ότι στην επιλογή δυο κοριτσιών στο μισάωρο η χρέωση είναι στα 100 ευρώ !!!
Λια με Ιζαμπέλα , Ρανια με Βερόνικα , Αντριάνα με Σονια , Βικι με Σονια , Μαρία και με Αλεξάνδρα , και ακόμα κάποιες άλλες που δεν θυμάμαι τώραKαλο ακουγεται!!!
ειδικα αν το διδυμο ειναι Ελενη-Μαρια!!!!
Καλημέρα στους φίλους μας ! Υπενθυμίζω ότι στην επιλογή δυο κοριτσιών στο μισάωρο η χρέωση είναι στα 100 ευρώ !!!
στη διάθεση σαςευχαλιστούμε
Η Ζανα έχει τα γενέθλια της , της ευχόμαστε να τα εκατοστήσει και να είναι πάντα ευτυχισμένη και γελαστή όπως όλοι τη ξέρουμε !!!
Ένα πουλάκι μου είπε ότι σε μια μικρή ταβέρνα με ζωντανή μουσική κάπου στο Μοσχάτο έγινε ο χαμός , στο τέλος το μαγαζι έμεινε από σαμπάνιες !!!
Όλες ήταν εκεί !
Αλεξάνδρα , Ελένη , Μαρία , Λια , Άννα , Αντριάνα , Βίκυ , Ροζα , Βερόνικα , Ρανια , Σονια , Τζενη , Άντζελα , και κάποιες άλλες από τη παλιά παρέα !!!
Ζανα πάντα χαρές να έχεις και να γιορτάζεις με φίλες φίλους και την οικογένεια σου !!!
Λια , Μαρία φίλε μουΤο ποιο καλο massage (επιπεδου θειας Ελενας) ποια απο το σημερινο ροστερ κανει η τουλάχιστον πλησιάζει;
Όχι φίλε μου , αύριο μέρα επετείου του Όχι , το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό !Το σάββατο ανοίγετε κανονικά;
την καλησπερα μου στο forum. Εχω επισκεφθει το καταπληκτικο κεντρο ευεξιας μιαν φορα μονον. Επελεξα την Ιζαμπελα , μου εκανε περισσοτερο κλικ απο τις αλλε,
τεεεεεελοσπαντων το τζακουζι τελειο αχ να ειχα ενα τετοιο σπιτι μου!
τελος, εχω 1 ερωτηση.......
Χρισυμοπηισαι η κορασιδαν πεοσακουλο για το στοματικο κατι το οποιο μου κινησε την περιεργια, δεν την ρωτησα γιατι κ πως , συνεχισα ακαθεκτος . Ρωταω εσας ομως, ΓΙΑΤΙ ? 1 ωρα 100ευρω και καποτομενο :thubsdown:
Εν κατακλειδι, εχει παρει κανεις την ισαμπελα και του πηρε ακαποτο πεομπουκι? αν ναι γιατι? βρομαω? το πουλι μου ειναι μαυρο? ΚΑΙ ξερει κανεις σας ποιες κανουν ακα- στανταρ? χωρις μα μου σου του???
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ, ΚΑΙ ΚΑΛΟΝ ΜΗΝΑ
Δεν πιστεύω να πήγες με τρίχα αφάνα
Από τις κριτικές πάντως οι περισσότερες κάνουν ακα- . Η λίζα επίσης ξέρω ότι κάνει καποτόμενο. Μάλλον έπεσες σε περίπτωση...