Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Καλημέρα στους φίλους μας ! Υπενθυμίζω ότι στην επιλογή δυο κοριτσιών στο μισάωρο η χρέωση είναι στα 100 ευρώ !!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.055
Πόντοι
42.697
Καλημέρα στους φίλους μας ! Υπενθυμίζω ότι στην επιλογή δυο κοριτσιών στο μισάωρο η χρέωση είναι στα 100 ευρώ !!!

Kαλο ακουγεται!!!

ειδικα αν το διδυμο ειναι Ελενη-Μαρια!!!!

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Kαλο ακουγεται!!!

ειδικα αν το διδυμο ειναι Ελενη-Μαρια!!!!
Λια με Ιζαμπέλα , Ρανια με Βερόνικα , Αντριάνα με Σονια , Βικι με Σονια , Μαρία και με Αλεξάνδρα , και ακόμα κάποιες άλλες που δεν θυμάμαι τώρα :)

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Η Ζανα έχει τα γενέθλια της , της ευχόμαστε να τα εκατοστήσει και να είναι πάντα ευτυχισμένη και γελαστή όπως όλοι τη ξέρουμε !!!
Ένα πουλάκι μου είπε ότι σε μια μικρή ταβέρνα με ζωντανή μουσική κάπου στο Μοσχάτο έγινε ο χαμός , στο τέλος το μαγαζι έμεινε από σαμπάνιες !!!
Όλες ήταν εκεί !
Αλεξάνδρα , Ελένη , Μαρία , Λια , Άννα , Αντριάνα , Βίκυ , Ροζα , Βερόνικα , Ρανια , Σονια , Τζενη , Άντζελα , και κάποιες άλλες από τη παλιά παρέα !!!
Ζανα πάντα χαρές να έχεις και να γιορτάζεις με φίλες φίλους και την οικογένεια σου !!!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
Η Ζανα έχει τα γενέθλια της , της ευχόμαστε να τα εκατοστήσει και να είναι πάντα ευτυχισμένη και γελαστή όπως όλοι τη ξέρουμε !!!
Ένα πουλάκι μου είπε ότι σε μια μικρή ταβέρνα με ζωντανή μουσική κάπου στο Μοσχάτο έγινε ο χαμός , στο τέλος το μαγαζι έμεινε από σαμπάνιες !!!
Όλες ήταν εκεί !
Αλεξάνδρα , Ελένη , Μαρία , Λια , Άννα , Αντριάνα , Βίκυ , Ροζα , Βερόνικα , Ρανια , Σονια , Τζενη , Άντζελα , και κάποιες άλλες από τη παλιά παρέα !!!
Ζανα πάντα χαρές να έχεις και να γιορτάζεις με φίλες φίλους και την οικογένεια σου !!!

πολυχρονη με υγεια, αγαπη και χαρα!

α θαθελα να τις δω ολες μαζι

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.145
Πόντοι
5.916
Δεν μας λεγατε και το μαγαζι να παμε να της ευχηθουμε και εμεις?

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.101
Πόντοι
736
Το ποιο καλο massage (επιπεδου θειας Ελενας) ποια απο το σημερινο ροστερ κανει η τουλάχιστον πλησιάζει;

AntonisL

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
Επισκεψη πριν περίπου ενα μήνα και πέρασα για ένα γρηγορο με Αντζελα.

Μασαζ καλό αλλά όχι τιποτα ιδιαίτερο. Καλή πίπα και περιποιηση γύρω περιοχής.

Μια καλή συνεδρία χωρις τίποτα ιδιαίτερο. Οτι χρειαζόμουν εκείνη τη στιγμή. Περασα καλά και θα ξαναπέρναγα μαζί της.

Λία πολλά φιλιά!!!

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
1.812
Πόντοι
366
:hi: την καλησπερα μου στο forum. Εχω επισκεφθει το καταπληκτικο κεντρο ευεξιας μιαν φορα μονον. Επελεξα την Ιζαμπελα , μου εκανε περισσοτερο κλικ απο τις αλλε,  :walkingpenis:

τεεεεεελοσπαντων το τζακουζι τελειο αχ να ειχα ενα τετοιο σπιτι μου!

τελος, εχω 1 ερωτηση.......

Χρισυμοπηισαι η κορασιδαν πεοσακουλο για το στοματικο κατι το οποιο μου κινησε την περιεργια, δεν την ρωτησα γιατι κ πως , συνεχισα ακαθεκτος . Ρωταω εσας ομως, ΓΙΑΤΙ ? 1 ωρα 100ευρω και καποτομενο  :thubsdown:

Εν κατακλειδι, εχει παρει κανεις την ισαμπελα και του πηρε ακαποτο πεομπουκι? αν ναι γιατι? βρομαω? το πουλι μου ειναι μαυρο? ΚΑΙ ξερει κανεις σας ποιες κανουν ακα- στανταρ? χωρις μα μου σου του???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ, ΚΑΙ ΚΑΛΟΝ ΜΗΝΑ  :wanker:

BabyFarkMcGeezax

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Κριτικές
4
Like
304
Πόντοι
21
:hi: την καλησπερα μου στο forum. Εχω επισκεφθει το καταπληκτικο κεντρο ευεξιας μιαν φορα μονον. Επελεξα την Ιζαμπελα , μου εκανε περισσοτερο κλικ απο τις αλλε,  :walkingpenis:

τεεεεεελοσπαντων το τζακουζι τελειο αχ να ειχα ενα τετοιο σπιτι μου!

τελος, εχω 1 ερωτηση.......

Χρισυμοπηισαι η κορασιδαν πεοσακουλο για το στοματικο κατι το οποιο μου κινησε την περιεργια, δεν την ρωτησα γιατι κ πως , συνεχισα ακαθεκτος . Ρωταω εσας ομως, ΓΙΑΤΙ ? 1 ωρα 100ευρω και καποτομενο  :thubsdown:

Εν κατακλειδι, εχει παρει κανεις την ισαμπελα και του πηρε ακαποτο πεομπουκι? αν ναι γιατι? βρομαω? το πουλι μου ειναι μαυρο? ΚΑΙ ξερει κανεις σας ποιες κανουν ακα- στανταρ? χωρις μα μου σου του???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ, ΚΑΙ ΚΑΛΟΝ ΜΗΝΑ  :wanker:

Δεν πιστεύω να πήγες με τρίχα αφάνα :P
Από τις κριτικές πάντως οι περισσότερες κάνουν ακα- . Η λίζα επίσης ξέρω ότι κάνει καποτόμενο. Μάλλον έπεσες σε περίπτωση...

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
1.812
Πόντοι
366
Δεν πιστεύω να πήγες με τρίχα αφάνα :P
Από τις κριτικές πάντως οι περισσότερες κάνουν ακα- . Η λίζα επίσης ξέρω ότι κάνει καποτόμενο. Μάλλον έπεσες σε περίπτωση...

οχι! ξυρισμενος full extra ! ναι ξενερωσα γιατι δεν ενιωθα πολυ το μουνοτοιχωμα.... μηπως ειναι ξεχυλο..............

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Καλημέρα σε όλους ! Μια απλή ενημέρωση για τα προγράμματα και τιμές του καταστήματος .
Τα προγράμματα  ξεκινούν από τα 60 ευρώ στα οποίο συμπεριλαμβάνονται  , χαλαρωτικό μασάζ και προγραμμα , διάρκεια 30 λεπτά !
Υπάρχει το προγραμμα 1 ώρα ( γεμάτη μια ώρα ) πολύ καλό μασάζ και προγραμμα .
Σε προσφορά είναι το τζακούζι , σε άνετα δωμάτια  με ντουζιέρα , στο τζακούζι  ανοίγουν και σαμπάνια . Δηλαδή , κανείς μασάζ , κανείς ένα ντουζακι μπενεις στο τζακούζι , με το ποτό σου κανείς και το προγραμμα , κόστος 100 ευρώ !!!
Το κατάστημα διαθέτει και χαμαμ , η χρήση του είναι 20 ευρώ . Στα προγράμματα των 80 ευρώ διατίθεται δωρεάν και φυσικά δεν συμπεριλαμβάνετε στη 1 ώρα .
Υπάρχουν και τα προγραμμα Body Body , Nuru!
Το κατάστημα έχει αποφασίσει να παραμείνει ακόμα ΜΑΣΑΖ , και υπόσχεται σε όσους την επισκέπτονται , απόλυτη χαλάρωση και ευεξία !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom