kokbill13
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2009
- Like
- 154
- Πόντοι
- 0
Καλημερα σε ολους σας.Οταν λετε επεστρεψε η ελενη εννουμε την παλια γνωστη ελενη που εχει φυγει καιρο τωρα?Καλημέρα σε όλους , επέστρεψε Ελένη , Μαρία , Ροζα
Καλημερα σε ολους σας.Οταν λετε επεστρεψε η ελενη εννουμε την παλια γνωστη ελενη που εχει φυγει καιρο τωρα?Καλημέρα σε όλους , επέστρεψε Ελένη , Μαρία , Ροζα
Καλημέρα φίλε μου , άλλη Ελένη είναιΚαλημερα σε ολους σας.Οταν λετε επεστρεψε η ελενη εννουμε την παλια γνωστη ελενη που εχει φυγει καιρο τωρα?
Καλημέρα σε όλους , επέστρεψε Ελένη , Μαρία , Ροζα
Φίλε μου οι περισσότερες το κάνουν , για περαιτέρω περιποίηση έρχεσαι σε επαφή με τη κοπέλα !Καλημέρα σε ολους
θα ηθελα προτασεις απ το συγκεκριμενο καταστημα για handjob-πιπα-τελειωμα στο στομα και οπωσδηποτε μανικιουρ στα χερακια (κατα προτιμηση γαλλικο)...
Θα ηθελα μια προτασουλα
Ευχαριστω!
Ναι φίλε μου εκεί είναι η Λια Εξίσου καλές είναι και άλλες κοπέλες ;)η λία(για μένα εκεί μόνο αυτή αξίζει) υπάρχει ακόμη???
Το μαγαζί σας είχε πάντα καλές κοπέλεςΝαι φίλε μου εκεί είναι η Λια Εξίσου καλές είναι και άλλες κοπέλες ;)
εξισου απο και κλειεται...η μελινα η λια και η ζωη ηταν οι αναλλοιωτες αξιες...απο αυτες εμεινε μονο η λια...βεβαια τις καινουριες δεν τις εχω δει αλλα αν ειναι στο στυλ ρανιας-σονιας κλπ..δς λενε και πολλαΝαι φίλε μου εκεί είναι η Λια Εξίσου καλές είναι και άλλες κοπέλες ;)
Φίλε μου , ένα μαγαζι που δεν ανανεώνει το χώρο του , το προσωπικό , πέφτει . Κάποιες κοπέλες κάνουν το κύκλο τους , είτε πέφτει η δουλειά τους είτε σταματάνε είτε πάνε κάπου άλλου για καλύτερα . Το ζητούμενο είναι να αντικατασταθούν με εξίσου καλές . Σε αυτο το κομμάτι η Ζανα έχει την εμπειρία και προσλαμβάνει κοπέλες που θα αποδώσουν το απαιτούμενο του κόσμου που επισκέπτεται το χώρο !!!εξισου απο και κλειεται...η μελινα η λια και η ζωη ηταν οι αναλλοιωτες αξιες...απο αυτες εμεινε μονο η λια...βεβαια τις καινουριες δεν τις εχω δει αλλα αν ειναι στο στυλ ρανιας-σονιας κλπ..δς λενε και πολλα
Zero η Αννα είναι ενδιαφέρουσα περιπτωση. Την εχεις δοκιμάσει;;; έχουμε καμια καλη κριτικη
δοκιμασα την Νικολ από Φραντζη 4 θα ανεβάσω σημερα κριτική.
Πολυ ομορφη πραγματι. Η πιο ωραια που ειδα μαζι με την Μαρια.
Αλλα δυστυχως εμπαινε σε δωματιο με μια αλλη για διπλο...
Οποτε ειναι στα υποψην
Η Μελινα, παρολο που δεν το εδειχνε με τη συμπεριφορα της στο δωματιο ειχε κουραστει απο τον χωρο. Ειχε γραψει βεβαια και καποια χιλιομετρα. Δεν ξερω αν καταφερε να ασχοληθει με κατι αλλο οπως ελεγε, δυσκολα ξεφευγεις απο αυτο το χωρο- ευκολο χρημα, και αγαπητικοι δεν σε αφηνουν να ξεκολλησεις. Παντως ηταν πολυ καλη στις υπηρεσιες που προσεφερε.εξισου απο και κλειεται...η μελινα η λια και η ζωη ηταν οι αναλλοιωτες αξιες...απο αυτες εμεινε μονο η λια...βεβαια τις καινουριες δεν τις εχω δει αλλα αν ειναι στο στυλ ρανιας-σονιας κλπ..δς λενε και πολλα
Φίλε μου , ένα μαγαζι που δεν ανανεώνει το χώρο του , το προσωπικό , πέφτει . Κάποιες κοπέλες κάνουν το κύκλο τους , είτε πέφτει η δουλειά τους είτε σταματάνε είτε πάνε κάπου άλλου για καλύτερα . Το ζητούμενο είναι να αντικατασταθούν με εξίσου καλές . Σε αυτο το κομμάτι η Ζανα έχει την εμπειρία και προσλαμβάνει κοπέλες που θα αποδώσουν το απαιτούμενο του κόσμου που επισκέπτεται το χώρο !!!