Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Παίδες πέρασα προχθές και ήταν μια κοπέλα με ΥΠΕΡΤΕΡΑΣΤΙΑ βυζιά.
Ήταν και χοντρούλα και είχε γλυκό πρόσωπο. Αλλά πέρασα με Βίκυ τελικά.

Πως την λένε γνωρίζουμε;

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Παίδες πέρασα προχθές και ήταν μια κοπέλα με ΥΠΕΡΤΕΡΑΣΤΙΑ βυζιά.
Ήταν και χοντρούλα και είχε γλυκό πρόσωπο.
Πως την λένε γνωρίζουμε;

Μάλλον την Λάουρα λες.
www.bourdela.com/sex/massaz-girl-reviews/girlname:%CE%9B%CE%AC%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B1/listingid:6367/]http://www.bourdela.com/sex/massaz-girl-reviews/girlname:%CE%9B%CE%AC%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B1/listingid:6367/[/url]

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.019
Πόντοι
22.785
βρε guru ένα κοντοπουτανότατο η Λίζα παίζει ακόμα εκεί μπαλίτσα;
...
..... έχθές πάντως γυρω στίς 4,30 δεν ήτανε . ή μόνη κοντούλα <<φωτιά>> κατ έμέ είναι ή αντριάννα ή άλβανιδούλα !!

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
...
..... έχθές πάντως γυρω στίς 4,30 δεν ήτανε . ή μόνη κοντούλα <<φωτιά>> κατ έμέ είναι ή αντριάννα ή άλβανιδούλα !!
είχα πάρει μια αντριάννα αλλά ήταν ξανθό μιλφ που έβαζε δονητές στον κώλο της. έχω να πάω καιρό. τι παίζει από ρόστερ;

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
είχα πάρει μια αντριάννα αλλά ήταν ξανθό μιλφ που έβαζε δονητές στον κώλο της. έχω να πάω καιρό. τι παίζει από ρόστερ;

Πρωην αντριαννα και νυν καλινκα......δεν ξερω αν παιζει ακομα

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Σωστά. Η οποία έφυγε και ξαναγύρισε ως Καλίνκα. Και μετά ξαναέφυγε....
Ρόστερ το γνωστόν.....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.019
Πόντοι
22.785
......

...... όχι δέν τήν ξέρω , τώρα είναι ΜΟΝΙΚΑ ΕΛΕΝΗ ΖΑΝΑ ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ ΑΝΝΑ ΒΙΚΥ ΜΑΡΙΑ ΠΑΟΛΑ ΛΙΖΑ.
Πάρε Αντριαννα τό πιπινι .... Προσχωρήστε άσμένως καί έσείς στούς ήδονιστάς ...... :rockon:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Σωστά. Η οποία έφυγε και ξαναγύρισε ως Καλίνκα. Και μετά ξαναέφυγε....
Ρόστερ το γνωστόν.....

Πάλι καλά που την πρόλαβα τη φακλάνα ! Ωραία εμπειρία να τη βλέπεις να καταπίνει ο κώλος της δονητές !

Αν σας έβλεπα να τα γράφετε και να μην είχα πάρει θα ζήλευα πολύ τώρα.

Θυμήθηκα τώρα που μου είχε δώσει τον δονητή της και μου έλεγε γάμα μου τον κώλο με τον δονητή. Έχωνα και εγώ αργά αργά στην αρχή μην πονέσει και μου ρίξει άκυρο για να την πάρω από εκεί μετά. και μου λέει "πιο δυνατά καλέ, δεν καταλαβαίνω τίποτα"

Εννοείται πως στο μουνί δεν τον έβαλα ποτέ ! Με κώλο ξεκίνησα και με κώλο τελείωσα !

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
......

...... όχι δέν τήν ξέρω , τώρα είναι ΜΟΝΙΚΑ ΕΛΕΝΗ ΖΑΝΑ ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ ΑΝΝΑ ΒΙΚΥ ΜΑΡΙΑ ΠΑΟΛΑ ΛΙΖΑ.
Πάρε Αντριαννα τό πιπινι .... Προσχωρήστε άσμένως καί έσείς στούς ήδονιστάς ...... :rockon:

θα εισακουστείτε πάραυτα. τι υπηρεσίες να περιμένω;

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.019
Πόντοι
22.785
θα εισακουστείτε πάραυτα. τι υπηρεσίες να περιμένω;
.....  Ίδεώδης ούτοπική κυρία συνδυάζει το GFE καί PSE, πού ίκανοποιή τό άρρωστο πάθος τού άκρατου έρωτισμού, που ώσάν σαράκι κατατρώει τό κορμί μας, μέ τήν ίέρεια αύτή έκρήξεις φωτός και πολύχρωμες άκτίνες ώσάν ίριδίζων ούράνιο τόξο γεμίζουν για δευτερόλεπτα τόν έγκέφαλό σου......
Φανταστική πεολειχία καί λεπτεπίλεπτον αίδοίον !!

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
......

Για την ιδια Λιζα μιλαμε ?? την (κοντολιζα) ειναι εκει τελικα τιs 3 τελευταιεs φορεs που εκανα επισκεψη μονιμωs λειπει , αυτη ηταν τελικα ??

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.697
Πόντοι
19.795
Πάλι καλά που την πρόλαβα τη φακλάνα ! Ωραία εμπειρία να τη βλέπεις να καταπίνει ο κώλος της δονητές !

Αν σας έβλεπα να τα γράφετε και να μην είχα πάρει θα ζήλευα πολύ τώρα.

Θυμήθηκα τώρα που μου είχε δώσει τον δονητή της και μου έλεγε γάμα μου τον κώλο με τον δονητή. Έχωνα και εγώ αργά αργά στην αρχή μην πονέσει και μου ρίξει άκυρο για να την πάρω από εκεί μετά. και μου λέει "πιο δυνατά καλέ, δεν καταλαβαίνω τίποτα"

Εννοείται πως στο μουνί δεν τον έβαλα ποτέ ! Με κώλο ξεκίνησα και με κώλο τελείωσα !
Ετυχε να την εχω παρει κσι εγω.Νομιζα οτι ειχε περιοδο και χωρις καν να με ρωτηση τον εβαλε κατευθειαν στο κωλο της. Ουτε καν ειδα το μουνι της.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Τη δοκίμασα κι εγώ την Καλίνκα. Για όποιον φτιάχνεται με τα fake βογκητά καλή είναι. Όλο αχ - βαχ τι μου κάνεις, πώς το βάζεις, τι πούτσος είναι αυτός και μαλακίες...Πολύ δούλεμα.
Πήρα προσφάτως τη Μόνικα για μισάωρο. Πολύ τυπική διαδικασία, βιαστική, δεν επιβεβαίωσε τους διθυράμβους άλλων μελών του σάιτ. Μάλλον τη χάλασε το μισάωρο, αντί 45άλεπτο. Αλβανίδα σαραντάρα, με καλό κορμί, στήθος χαλαρό ν. 1+. Φρεσκοπλυμένη ναι, δεν θα την έλεγα και καθαρή πάντως. Μια μυρουδιά την είχε το μύδι της. Πάμε γι΄ άλλα  :zfuck: :zfuck:  

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Εκείνη η Ελένη τι gilfara είναι ρε παιδιά; Στα νιάτα της πρέπει να γκρέμιζε πατώματα. Τώρα βέβαια έχουν χαλαρώσει και ζαρώσει τα πάντα. Μέχρι και στις φτέρνες είχε χαλάρωση!

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.123
Πόντοι
5.916
Τη δοκίμασα κι εγώ την Καλίνκα. Για όποιον φτιάχνεται με τα fake βογκητά καλή είναι. Όλο αχ - βαχ τι μου κάνεις, πώς το βάζεις, τι πούτσος είναι αυτός και μαλακίες...Πολύ δούλεμα.
Πήρα προσφάτως τη Μόνικα για μισάωρο. Πολύ τυπική διαδικασία, βιαστική, δεν επιβεβαίωσε τους διθυράμβους άλλων μελών του σάιτ. Μάλλον τη χάλασε το μισάωρο, αντί 45άλεπτο. Αλβανίδα σαραντάρα, με καλό κορμί, στήθος χαλαρό ν. 1+. Φρεσκοπλυμένη ναι, δεν θα την έλεγα και καθαρή πάντως. Μια μυρουδιά την είχε το μύδι της. Πάμε γι΄ άλλα  :zfuck: :zfuck: 

συμφωνώ απόλυτα για μόνικα. Μεγάλη απάτη. Απορώ με τις κριτικές των άλλων. Πολύ ξενέρωτη

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Πήρα προσφάτως τη Μόνικα για μισάωρο. Πολύ τυπική διαδικασία, βιαστική, δεν επιβεβαίωσε τους διθυράμβους άλλων μελών του σάιτ. Μάλλον τη χάλασε το μισάωρο, αντί 45άλεπτο. Αλβανίδα σαραντάρα, με καλό κορμί, στήθος χαλαρό ν. 1+. Φρεσκοπλυμένη ναι, δεν θα την έλεγα και καθαρή πάντως. Μια μυρουδιά την είχε το μύδι της. Πάμε γι΄ άλλα  :zfuck: :zfuck:  

... τισγαρίλα δεν σου μύριζε ???

(όχι το μύδι της .. η ίδια γενικότερα )

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
897
Πόντοι
96
συμφωνώ απόλυτα για μόνικα. Μεγάλη απάτη. Απορώ με τις κριτικές των άλλων. Πολύ ξενέρωτη

Ωραιο τυπάκι  και πρεπει να ειναι ξηγημενη (μοιαζει να την συμπαθουν οι περισσότερες εκει μεσα). Δεν διαφωνω με τις κριτικες αφου ειναι γυναικαρα και μπορει να γινει τουρμπο αλλα και με μενα ειχει οχι ακριβως καταθλιψη  αλλα ηταν σκεφτικη (σαν να της ηρθε φουσκωμενος ο λογαριασμος της ΔΕΗ). ΓΥΝΑΙΚΕΣ .

leopold-stoch

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Η Ζανα τελικα μπαινει με πελατη? Η μονο με τακτικους πελατες? Πχ εγω που δεν εχω ξαναπαει, δεν εχω ελπιδα ε? :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom