You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.684
- Πόντοι
- 3.137
Ωραιο τυπάκι και πρεπει να ειναι ξηγημενη (μοιαζει να την συμπαθουν οι περισσότερες εκει μεσα). Δεν διαφωνω με τις κριτικες αφου ειναι γυναικαρα και μπορει να γινει τουρμπο αλλα και με μενα ειχει οχι ακριβως καταθλιψη αλλα ηταν σκεφτικη (σαν να της ηρθε φουσκωμενος ο λογαριασμος της ΔΕΗ). ΓΥΝΑΙΚΕΣ .
Η Μόνικα είναι μια χαρά. Γυναικάρα με πολύ καλό μασάζ. Είναι η πρώτη που εφάρμοσε το μασάζ "μπροστά". Δεν είναι για ..."ξεσκίσματα" πλέον αλλά το τιμάει το 80αρι, έχει ένα από τα καλύτερα κορμιά που υπάρχουν σήμερα στα μασάζ και είναι ξηγημένη (δεν υπόσχεται πράγματα που δεν κάνει). Για τις κριτικές θα συμφωνήσω αν και αρκετές είναι παραπλανητικές. Μην περιμένετε πλέον γλωσσόφιλα, γλυφομούνια και για ...πίσω ούτε λόγος.
Τη Ζάνα ξεχάστην την. Τέλος !!!Η Ζανα τελικα μπαινει με πελατη? Η μονο με τακτικους πελατες? Πχ εγω που δεν εχω ξαναπαει, δεν εχω ελπιδα ε?
Δ
Διαγραμμένο μέλος 33661
Επισκέπτης
Μην λες "με τίποτα" φίλε!με τιποτα...
Πριν από 3 μήνες περίπου πέρασα και ήταν εκεί. Μια λέξη ήθελε μόνο για να μπει. Μόλις της είπα ότι μας λείπει, μου απάντησε ότι αν επιμείνει κάποιος θα του κάνει το χατήρι. Και δεν είμαι από τους κολλητούς πελάτες της. Παλέψτε το και θα δείτε. Εγώ δεν ψηνόμουν ιδιαίτερα, επειδή την τελευταία φορά που την πήρα ήταν λίγο βιαστική και τυπική.
εγω τα εγραφα στην κριτική που έκανα πριν μήνες για την Μόνικα. Τωρα γιαυτά που γράφαν οι αλλοι , Τι να πω , μπορεί να παίρνουν ποσοστά ή να λένε στην γκόμενα θα σου κανω διαφήμιση στο νετ για να τους φερθεί καλύτερα!!!
για την Μόνικα θα συμφωνήσω και εγώ αδέρφια πέρασε το τρένο και γι αυτήν, τώρα πιά είναι ξεπέτα μεγάλη και πολύ μίρλα, και την έχω τιμήσει πολλές φορές στο παρελθόν αλλά και πρόσφατα. όσο για την Ζάνα περνάει επιλεκτικά μόνο, το σάββατο που έγινε το ντού ήμουν εκεί και ήταν μέσα σε δωμάτιο με πελάτη.
joedoe
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 68
- Πόντοι
- 1.225
για την Μόνικα θα συμφωνήσω και εγώ αδέρφια πέρασε το τρένο και γι αυτήν, τώρα πιά είναι ξεπέτα μεγάλη και πολύ μίρλα, και την έχω τιμήσει πολλές φορές στο παρελθόν αλλά και πρόσφατα. όσο για την Ζάνα περνάει επιλεκτικά μόνο, το σάββατο που έγινε το ντού ήμουν εκεί και ήταν μέσα σε δωμάτιο με πελάτη.
το κλεισανε το καταστημα ;
και να το κλεισανε αυτη ειχε μαζεψει ολο το χαρτι τοσο καιρο μεχρι που ειχε ξεκινησει η παρακμη
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
μαλλον ο φιλος με την λεξη ντου,δεν εννοει πεσιμο..αλλα οτι περασε απο κει...αλλωστε χτες το απογευμα που περασα ηταν ολες στις θελεις τους,εκτος απο νικολ...σονια αννεωμενη.. ;)το κλεισανε το καταστημα ;
και να το κλεισανε αυτη ειχε μαζεψει ολο το χαρτι τοσο καιρο μεχρι που ειχε ξεκινησει η παρακμη
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.756
- Πόντοι
- 2.586
δηλαδη για να καταλαβω οταν πηγες εσυ , η ζανα ηταν σε δωματιο ...
βεβαια εγω οταν εμπαινα την ειδα να βγαινει και μου ειπε οτι ηταν χαλια κρυωμενη και με πυρετο
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.684
- Πόντοι
- 3.137
δηλαδη για να καταλαβω οταν πηγες εσυ , η ζανα ηταν σε δωματιο ...
βεβαια εγω οταν εμπαινα την ειδα να βγαινει και μου ειπε οτι ηταν χαλια κρυωμενη και με πυρετο
Για άλλο προηγούμενο Σάββατο εννοεί ο ποιητής παραπάνω. Η Ζάνα εχει σοβαρό κρυολόγημα εδώ και δέκα ημέρες.
Και επιμένω ότι Ζάνα πλέον "τέλος". Μην αναφέρεστε στο τι έκανε πριν 1 , 2, 3 μήνες.
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.756
- Πόντοι
- 2.586
Και επιμένω ότι Ζάνα πλέον "τέλος". Μην αναφέρεστε στο τι έκανε πριν 1 , 2, 3 μήνες.
εγω θα ελεγα χρονο και.... που το εχει κοψει ...
Το χασαμε το κορμι πατριωτη... οχι τιποτα αλλο δεν προλαβα να την παρω διπλο με τη Λια
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.125
- Πόντοι
- 5.916
εγω θα ελεγα χρονο και.... που το εχει κοψει ...
Το χασαμε το κορμι πατριωτη... οχι τιποτα αλλο δεν προλαβα να την παρω διπλο με τη Λια
κρίμα....απλά έχασες!!!!
steeve
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 216
βρε guru ένα κοντοπουτανότατο η Λίζα παίζει ακόμα εκεί μπαλίτσα;
Tελικα καμμια ενημερωση για την μπεμπα εχουμε ??? παιζει ή εφυγε ??
Tελικα καμμια ενημερωση για την μπεμπα εχουμε ??? παιζει ή εφυγε ??
Πριν 10 μέρες, που πέρασα, εκεί ήταν.
steeve
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 216
Πριν 10 μέρες, που πέρασα, εκεί ήταν.
ευχαριστω μαν !!!
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.019
- Πόντοι
- 22.785
......ευχαριστω μαν !!!
........ πρίν μία ώρα πού έφυγα από τό ίδρυμα ήταν έκεί !!
steeve
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 216
......
........ πρίν μία ώρα πού έφυγα από τό ίδρυμα ήταν έκεί !!
Kαι ξανα ευχαριστω !!!!!!
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 738
- Like
- 51.955
- Πόντοι
- 36.618
Σήμερα κλειστά μάλλον...
Στο τηλέφωνο πριν από λίγο δεν απάντησαν....
Στο τηλέφωνο πριν από λίγο δεν απάντησαν....
Καλησπέρα στην παρέα, εύχομαι όλοι να είσαστε καλά και να περνάτε ακόμα καλύτερα ....μετά από πολύ καιρό απουσίας από τα λημέρια μου, επανήλθα δριμύτερος ...και το καταχάρηκα σήμερα γιατί πέρασα το μεσημεράκι από την υπέροχη Ζάνα....επειδή είχα να πάω πολύ καιρό...όλα μου άρεσαν και όλες.... βέβαια διάλεξα την αδυναμία μου την Μόνικα...τον κορίτσαρό , μεάφησε άναυδο με την τελειότητά της στο μασάζ , με τελείωσε με το μασάζ που μου έκανε στον πούτσο , απίστευτη....σηκώθηκα και έτρεμαν τα πόδια μου...δεν με πείραξε καθόλου που δεν πήγαμε στο κύριο πιάτο αυτή η εμπειρία από τα χεράκια της ηταν όλα τα χρήματα και αξιζε η μια ώρα που αφέθηκα στα μαγικά της χέρια Μπράβο σου κουκλάρα μου, θα σε ξανα επισκεφτώ λιαν συντόμως και ελπίζω να αντέξω για παραπάνω φιλάκια πολλά και σε ευχαριστώ
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
επίσκεψη πριν κανα δυό-τρεις εβδομάδες, επιλογή Καλίνκας πρώην Αντριάννας και τώρα Αντζελας στο Συγγρου 40-42... οι προσδοκίες για πορνοσταριλίκια πήγανε για φούντο... η πίπα εξελίχτηκε σε πολύ μέτρια επίπεδα με αντιρρήσεις και έντεχνη αποφυγή ακα...???? και ο κώλος δόθηκε τελείως μηχανικά... η συνεχείς αρνήσεις της να τα πάρει στην μάπα δεν δικαιώνουν την φήμη της... πλήρης η απογοήτευση
σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν...
σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K