You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
satrapis21
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 49
- Πόντοι
- 1
Μελινα, Σονια ειναι ακομα εκει;
leopold-stoch
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Απο ιατρικες εξετασεις παιζει τιποτα? η θα πρεπει να ρισκαρουμε στα αφιλτρα?
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
σημερα με ελενα.με εγλειψε παντου κ απιστευτο μασαζ. μιλφ μεν αλλα γυναικαρα με ατελειωτη γλωσσα τα ρουφηξε ολα. απλα φοβερη. must fuck για ολους.εχει τιμηθει 3-4 φορεσ
σωστος
η ελεναρα πρεπει να κανει μαθηματα στις αλλες εκει μεσα
satrapis21
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 49
- Πόντοι
- 1
Αν σταματησαν κριμα, αλλα αμα συνεχιζουν πρεπει να μαθουμε που δουλευουν γιατι ειναι απο τις καλυτερες μασατζουδες στον χωρο.δεν τις ειδα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.563
- Πόντοι
- 46.232
όποια και να ρωτήσεις θα σου πει ότι κάνει....Απο ιατρικες εξετασεις παιζει τιποτα? η θα πρεπει να ρισκαρουμε στα αφιλτρα?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.002
- Πόντοι
- 42.697
σωστος
η ελεναρα πρεπει να κανει μαθηματα στις αλλες εκει μεσα
taz7
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 94
- Πόντοι
- 1
Μελινα, Σονια ειναι ακομα εκει;
Μελίνα εκεί, για Σόνια δεν ξέρω
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.684
- Πόντοι
- 3.137
Και η Σόνια εκεί είναι.Μελίνα εκεί, για Σόνια δεν ξέρω
satrapis21
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 49
- Πόντοι
- 1
Και Μελινα και Σονια. Η Σονια καμμια φορα κανει και τη σεριφισα. Μια κοντουλα ξανθια με μεγαλαΡε παιδιά η Σόνια ποια είναι? Για δώστε περιγραφή να καταλάβω.
Επειδή έχω καταλήξει να παίρνω μόνο Μελίνα,Βίκη,Ζωή, ποιαν άλλη προτείνετε?
Εγγυηση...!!!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.563
- Πόντοι
- 46.232
όχι μόνο η Σόνια , εκ παραδρομής όλες σχεδόν οι κοπέλεςΗ Σονια καμμια φορα κανει και τη σεριφισα.
όχι μόνο η Σόνια , εκ παραδρομής όλες σχεδόν οι κοπέλες
Εκ παραδρομής ή εκ περιτροπής?
Επίσκεψη πριν από το Πάσχα. Μετά από κάποια σκέψη πήρα την Νικόλ. Κοντούλα που φάνηκε ακόμη περισσότερο όταν έβγαλε τα 12ποντα. Γειτόνισσα από την Αλβανία, γλυκό προσωπάκι, μεγάλα βυζιά και παχουλά πόδια. Πήρα το πρόγραμμα των 60 €. Η όλη φάση ήταν πολύ ξεπέτα. Πιό συγκεκριμένα: 1ος γύρος: μασσάζ ανύπαρκτο του πεντάλεπτου με άγαρμπες πιέσεις που περισσότερο κακό μου έκανε παρά με ξεκούρασε. 2ος γύρος: χάλια, ξεχείλιζε η βαρεμάρα από τα αυτιά της,καθόλου τεχνική καθόλου καύλα έστω και ψεύτικη. Τέλειωσε για μένα η κοπελιά ενώ δύσκολα θα ξαναπάω σε αυτό το μαγαζί. Μάλλον άρχισε τη κατιούσα...
taz7
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 94
- Πόντοι
- 1
Επίσκεψη πριν από το Πάσχα. Μετά από κάποια σκέψη πήρα την Νικόλ. Κοντούλα που φάνηκε ακόμη περισσότερο όταν έβγαλε τα 12ποντα. Γειτόνισσα από την Αλβανία, γλυκό προσωπάκι, μεγάλα βυζιά και παχουλά πόδια. Πήρα το πρόγραμμα των 60 €. Η όλη φάση ήταν πολύ ξεπέτα. Πιό συγκεκριμένα: 1ος γύρος: μασσάζ ανύπαρκτο του πεντάλεπτου με άγαρμπες πιέσεις που περισσότερο κακό μου έκανε παρά με ξεκούρασε. 2ος γύρος: χάλια, ξεχείλιζε η βαρεμάρα από τα αυτιά της,καθόλου τεχνική καθόλου καύλα έστω και ψεύτικη. Τέλειωσε για μένα η κοπελιά ενώ δύσκολα θα ξαναπάω σε αυτό το μαγαζί. Μάλλον άρχισε τη κατιούσα...
Αυτό ακριβως θέλω να αποφύγω και έχω καταλήξει στις τρεις που ανέφερα παραπάνω.Από την άλλη και συνέχεια τα ίδια δε λέει, γι'αυτό ζήτησα γνώμες.
leopold-stoch
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γενικά ποιες ώρες το κατάστημα έχει τη λιγότερη κίνηση;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9