You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
...τα παλαι ποτε διπλα,ειναι με την δεσποινα... ;)Αντικειμενικά πάντως (άσχετα με τις κατά καιρούς τοποθετήσεις μου σχετικά με το πως έχει εξελιχθεί η κατάσταση εκεί μέσα, κυρίως στις περιόδους που λείπει η Ζάνα), η Μελίνα στα κέφια της με αποκορύφωμα τα παλαί ποτέ "διπλά" της με την Ζάνα, έχουν αφήσει εποχές .. ΄Οσοι τα έχουν χαρεί κ τα έχουν απολαύσει καταλαβαίνουν .. (όπως κ αυτά με Ζάνα κ Ελενάρα ...)
Υπερπαραγωγές ..
Α ρε πόσο σπέρμα έχει χυθεί εκεί μέσα ..
sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.918
- Πόντοι
- 7.815
...τα παλαι ποτε διπλα,ειναι με την δεσποινα... ;)
την αδερφούλα της Μελίνας, ή το Δεσποινάκη στην Σολωμού, παλιό Ζαννόσπιτο ?
steeve
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 216
αυτή με τα ράστα μαλλιά απο Αλβανία ειναι η Μελίνα;
Ναταλια τυπε ...!!
steeve
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 216
καλοί μου φίλοι...
η Μελίνα όντως είναι μία καλή περίπτωση και το κωλαράκι της,
αλλά δεν είναι και η μόνη που το δίνει εκει μέσα, με λίγα ευρω και τα κοντά και τα ψιλά μωρά το μοιράζουν.
Δυστηχώς το duo Μελίνας και Ζάνας δεν το πρόλαβα... :S :S
Σχεδον ολεs ...... τι μου θυμησεs τωρα με τα διπλα μεσα ......!!!
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.697
- Πόντοι
- 19.795
Η Μελινα ειναι απο τα δυνατα χαρτια του ιδρυματος. Ειναι απο τις καλυτερες επαγγελματιεςΔηλαδη το Μελινακι, ειναι για φουλ προγραμμα ???
του χωρου και δειχνει να μην βλεπει σαν αγγαρεια αυτο που κανει.
Ειναι η πρωτη μου επιλογη οταν επισκεπτομαι το ιδρυμα, ασχετα αν τις περισσοτερες φορες που παω
ειναι απασχολημενη. Την πετυχα παντως την περασμενη εβδομαδα και περασα πολυ ωραια μαζι της.
Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα που κάνω τόσο ζητάνε παντού το έχω ψάξει εκεί μου περνούν πολύ λιγότερα
Μας έβαλες σε σκέψεις ποιο πρόγραμμα κοστολογείται στα 200 ευρά. Μήπως χάνουμε κάτι?
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
...και οι δυο.κουμπωνανε καλα με την μελινα.οχι ομως στο παλιο ζανοσπιτο...στο παλιο μελινοσπιτο.. ;)εχουν περασει τρομερα αστερια... ;)την αδερφούλα της Μελίνας, ή το Δεσποινάκη στην Σολωμού, παλιό Ζαννόσπιτο ?
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 30.864
- Πόντοι
- 5.006
...και οι δυο.κουμπωνανε καλα με την μελινα.οχι ομως στο παλιο ζανοσπιτο...στο παλιο μελινοσπιτο.. ;)εχουν περασει τρομερα αστερια... ;)
swan
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 34
- Πόντοι
- 1
Μας έβαλες σε σκέψεις ποιο πρόγραμμα κοστολογείται στα 200 ευρά. Μήπως χάνουμε κάτι?
Ένα ειναι το πρόγραμμα για μερακλήδες....
Infected_Mushroom
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 63
- Πόντοι
- 1
Ποιες παιζουν τωρα εκει ηλικα μεχρι 30 με δυνατη εμφανιση και gfe συμπεριφορα ξερει κανεις;
Απλα διαβασε λιγες σελίδες πισω τυπε , όλα έτοιμα πια? :S
Ποιες παιζουν τωρα εκει ηλικα μεχρι 30 με δυνατη εμφανιση και gfe συμπεριφορα ξερει κανεις;
προσωπική άποψη: μέχρι 30 και δυνατό είναι η Βίκυ. για περισσότερο gfe θα πάς στα κοντά του ρόστερ αλλά χάνουν αλλού.
Ένα ειναι το πρόγραμμα για μερακλήδες....
Κατανοητός.....
dimitrakis252
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σε βόλτα από το μαγαζί με στόχο την υπεροχη Μόνικα την Τετάρτη το απόγευμα αλλά στάθηκα άτυχος καθώς μόλις έμπαινε με συναγωνιστή της είπα θα περιμένω αλλά μετά από μιση ωρίτσα είχα ένα τηλεφώνημα από τη δουλειά και έπρεπε να φυγω , καθισμένος στο σαλονάκι άκουσα και άλλον που ήρθε και αυτός για το κορίτσι . Πέρασμα και εχθές Παρασκευή μπας και σταθώ τυχερός αλλά και πάλι ήταν στο δωμάτιο και περίμενε και άλλος με τέτοιο μασαζ που κάνει είναι περιζητητη , δεν μπορούσα να φύγω όμως και πέρασα με την Μελίνα αρκετά καλή μπορω να πω .Την επόμενη φορά μόνο με τηλέφωνο θα πάω .
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.666
- Πόντοι
- 6.495
Ωχ εγώ είχα περάσει με Μόνικα Τετάρτη απόγευμα κατά τις 6. Το Σάββατο συνήθως γίνεται ο κακός χαμός και δεν έχεις και πολύ περιθώριο επιλογής. Next week.
Η Μόνικα πάντως είναι στανταράκι , σε κάθε περίπτωση και γιαυτό είναι και δύσκολο να την πετύχεις.
Η Μόνικα πάντως είναι στανταράκι , σε κάθε περίπτωση και γιαυτό είναι και δύσκολο να την πετύχεις.
valedinos19777
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα ανέβασα κριτική για την Μονικα αλλά δεν ξέρω δεν έχει εμφανιστη έκανα κάτι λάθος???????
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
εκει ειναι,κανονικα..απλως μερικες φορες μπορει να λειπει...ρε παιδες η νικολ ειναι εκει η σταματησε?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K