Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

sotis25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
493
Πόντοι
306
αυτή με τα ράστα μαλλιά απο Αλβανία ειναι η Μελίνα;

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Αντικειμενικά πάντως (άσχετα με τις κατά καιρούς τοποθετήσεις μου σχετικά με το πως έχει εξελιχθεί η κατάσταση εκεί μέσα, κυρίως στις περιόδους που λείπει η Ζάνα), η Μελίνα στα κέφια της με αποκορύφωμα τα παλαί ποτέ "διπλά" της με την Ζάνα, έχουν αφήσει εποχές .. ΄Οσοι τα έχουν χαρεί κ τα έχουν απολαύσει καταλαβαίνουν .. (όπως κ αυτά με Ζάνα κ Ελενάρα ...)

Υπερπαραγωγές ..

Α ρε πόσο σπέρμα έχει χυθεί εκεί μέσα ..

:sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm:
...τα παλαι ποτε διπλα,ειναι με την δεσποινα... ;)

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
καλοί μου φίλοι...
η Μελίνα όντως είναι μία καλή περίπτωση και το κωλαράκι της,
αλλά δεν είναι και η μόνη που το δίνει εκει μέσα, με λίγα ευρω και τα κοντά και τα ψιλά μωρά το μοιράζουν.
Δυστηχώς το duo Μελίνας και Ζάνας δεν το πρόλαβα... :S :S

Σχεδον ολεs ...... τι μου θυμησεs τωρα με τα διπλα μεσα ......!!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.697
Πόντοι
19.795
Δηλαδη το Μελινακι, ειναι για φουλ προγραμμα ???  :pipa1: :fuck1: :zfuck:
Η Μελινα ειναι απο τα δυνατα χαρτια του ιδρυματος. Ειναι απο τις καλυτερες επαγγελματιες
του χωρου και δειχνει να μην βλεπει σαν αγγαρεια  αυτο που κανει.
Ειναι η πρωτη μου επιλογη οταν επισκεπτομαι το ιδρυμα, ασχετα αν τις περισσοτερες φορες που παω
ειναι απασχολημενη. Την πετυχα παντως την περασμενη εβδομαδα και περασα πολυ ωραια μαζι της.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα που κάνω τόσο ζητάνε παντού το έχω ψάξει εκεί μου περνούν πολύ λιγότερα

Μας έβαλες σε σκέψεις ποιο πρόγραμμα κοστολογείται στα 200 ευρά. Μήπως χάνουμε κάτι?

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
την αδερφούλα της Μελίνας, ή το Δεσποινάκη στην Σολωμού, παλιό Ζαννόσπιτο ?
...και οι δυο.κουμπωνανε καλα με την μελινα.οχι ομως στο παλιο ζανοσπιτο...στο παλιο μελινοσπιτο.. ;)εχουν περασει τρομερα αστερια... ;)

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
Ποιες παιζουν τωρα εκει ηλικα μεχρι 30 με δυνατη εμφανιση και gfe συμπεριφορα ξερει κανεις;

pantzo50

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
15
Πόντοι
0
Ποιες παιζουν τωρα εκει ηλικα μεχρι 30 με δυνατη εμφανιση και gfe συμπεριφορα ξερει κανεις;

προσωπική άποψη: μέχρι 30 και δυνατό είναι η Βίκυ. για περισσότερο gfe θα πάς στα κοντά του ρόστερ αλλά χάνουν αλλού.

dimitrakis252

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Σε βόλτα από το μαγαζί με στόχο την υπεροχη Μόνικα την Τετάρτη το απόγευμα αλλά στάθηκα άτυχος καθώς μόλις έμπαινε με συναγωνιστή της είπα θα περιμένω αλλά μετά από μιση ωρίτσα είχα ένα τηλεφώνημα από τη δουλειά και έπρεπε να φυγω , καθισμένος στο σαλονάκι άκουσα και άλλον που ήρθε και αυτός για το κορίτσι . Πέρασμα και εχθές Παρασκευή μπας και σταθώ τυχερός αλλά και πάλι ήταν στο δωμάτιο και περίμενε και άλλος με τέτοιο μασαζ που κάνει είναι περιζητητη , δεν μπορούσα να φύγω όμως και πέρασα με την Μελίνα αρκετά καλή μπορω να πω .Την επόμενη φορά μόνο με τηλέφωνο θα πάω .

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.666
Πόντοι
6.495
Ωχ εγώ είχα περάσει με Μόνικα Τετάρτη απόγευμα κατά τις 6. Το Σάββατο συνήθως γίνεται ο κακός χαμός και δεν έχεις και πολύ περιθώριο επιλογής. Next week.
Η Μόνικα πάντως είναι στανταράκι , σε κάθε περίπτωση και γιαυτό είναι και δύσκολο να την πετύχεις.

compra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
9
Like
205
Πόντοι
291
καλησπερα φιλαρακια !!!περασμα απ το ιδρυμα περασμα με ναταλυ..ακολουθει κριτικη

valedinos19777

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα ανέβασα κριτική για την Μονικα αλλά δεν ξέρω δεν έχει εμφανιστη έκανα κάτι λάθος???????

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
ρε παιδες η νικολ ειναι εκει η σταματησε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom