nikolaos28
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μιας και ειμαι νεος στον χωρο του μασατζιδικου και σκεφτομε να περασω μια βολτιτσα αυριο την κυριακη εχει κανεις να κανει καμια προταση στο 100ευρω ?
Ρε σεις τι 120 πάτε καλά....?
Με 100 μαξ μία ώρα 2 μπαλλάκια μετά κώλου και καταπόσεως....
Το έξτρα 20ρικο τι είναι ?
μιας και ειμαι νεος στον χωρο του μασατζιδικου και σκεφτομε να περασω μια βολτιτσα αυριο την κυριακη εχει κανεις να κανει καμια προταση στο 100ευρω ?
λοιπον 120 ευρω μεσα στο δωματιο για μια ωρα και κανεις οτι γουσταρεις ενω σε καποιοα αλλα ιδρυματα τυπου στουντιο ζητανε 200 μηπως πρεπει να αναθεωρησουμε καποιοα πραγματα?
Αγαπητέ, εαν πήγες σε ίδρυμα και σου ζήτησαν 200 ευρώ, δυο τινά συμβαίνουν:λοιπον 120 ευρω μεσα στο δωματιο για μια ωρα και κανεις οτι γουσταρεις ενω σε καποιοα αλλα ιδρυματα τυπου στουντιο ζητανε 200 μηπως πρεπει να αναθεωρησουμε καποιοα πραγματα?
Αγαπητέ, εαν πήγες σε ίδρυμα και σου ζήτησαν 200 ευρώ, δυο τινά συμβαίνουν:
Ή είσαι ψαρόφατσα και σε ψαρώσανε άγρια οι γκόμενες , ή στην τιμή , εκτός από τις βασικές υπηρεσίες περιλαμβάνετε πληρωμένο ΕΝΦΙΑ, τέλη κυκλοφορίας 2015 , επίδομα θέρμανσης και 10 μέρες all inclusive στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας...
Το πρόγραμμα (ποιες κοπέλες δουλεύουν και πότε) το μαθαίνουμε μόνο με τηλέφωνο; Στο site δεν βλέπω κάτι σχετικό
Ποιος μπορει να μου θυμισει το ονομα της κοπελας (Ελληνιδα νομιζω) που εχει τατου σε μουνι και ποδι;
..κανονισε εσυ!!!..αγορασα σφεντονα να ξερεις!μουνίποδας
Για να είμαστε αντικειμενικοί, σήμερα είχε μία πολύ καλή κριτική στην πρώτη σελίδα για την Βίκυ.
Καλησπερα και καλη χρονια ρε παιδες! Την δευτερα λεω να παω για πρωτη φορα απο το ευγενες ιδρυμα. Επειδη οι γνωμες βλεπω οτι διιστανται θα θελα να μου πειτε αν αξιζει να παει καποιος ή αν εχει παρακμασει τοσο, και βεβαια αν εχετε να μου προτεινετε εσεις καμια κοπελα απο το μαγαζι. Αν ειναι να θεωρηθει διαφημιση τοτε στειλτε μου πμ. αν ειναι ευκολο!
ετσι σωστος...το σιγουρο ειναι οτι οταν θα παει θα βρει κατι καλο..Φιλαράκι διάβασε μερικες σελίδες πίσω για να δεις τις γνώμες μας !
Πρόσεχε , η γνώμη του καθενός είναι υποκειμενική ! Το τι αρέσει σε εσένα πρέπει να το βρεις εσύ !
Καλα στανταράκια υπάρχουνε πολλά , έχει φέρει και κάτι καινουρια , αλλα καλά , άλλα για τα μπάζα!
Εχει χυθεί πολύ μελάνι(και όχι μόνο) και έχει χαθεί πολύ € για να αποκτήσουμε μια γνώμη για εκει μεσα , οπότε καλύτερα να μην σε προιδεάζουμε ούτε θετικά , ούτε αρνητικά!
Πας , βλέπεις , ξέρεις τι ζητάς , διαβασε πίσω να δεις τι να προσέχεις απο 2-3 κορασίδες να μην σε πιάσουνε κώτσο , και καλά να περάσεις !
Φιλαράκι διάβασε μερικες σελίδες πίσω για να δεις τις γνώμες μας !
Πρόσεχε , η γνώμη του καθενός είναι υποκειμενική ! Το τι αρέσει σε εσένα πρέπει να το βρεις εσύ !
Καλα στανταράκια υπάρχουνε πολλά , έχει φέρει και κάτι καινουρια , αλλα καλά , άλλα για τα μπάζα!
Εχει χυθεί πολύ μελάνι(και όχι μόνο) και έχει χαθεί πολύ € για να αποκτήσουμε μια γνώμη για εκει μεσα , οπότε καλύτερα να μην σε προιδεάζουμε ούτε θετικά , ούτε αρνητικά!
Πας , βλέπεις , ξέρεις τι ζητάς , διαβασε πίσω να δεις τι να προσέχεις απο 2-3 κορασίδες να μην σε πιάσουνε κώτσο , και καλά να περάσεις !
το καλο ειναι να μαθουμε ποιες λενε τα εχτρα οποτε να μην τις διαλεγουμε.......με τα εξτραδακια που ζητανε,γιατι αυτο τεινει αν δεν εχει γινει ηδη (αυτο πιστευω εγω) να γινει Ο ΚΑΝΟΝΑΣ στο μαγαζι.