Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikolaos28

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
μιας και ειμαι νεος στον χωρο του μασατζιδικου και σκεφτομε να περασω μια βολτιτσα αυριο την κυριακη εχει κανεις να κανει καμια προταση στο 100ευρω ?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.985
Πόντοι
6.515
μιας και ειμαι νεος στον χωρο του μασατζιδικου και σκεφτομε να περασω μια βολτιτσα αυριο την κυριακη εχει κανεις να κανει καμια προταση στο 100ευρω ?

είναι λιγα τυπε  :headbang:

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
λοιπον 120 ευρω μεσα στο δωματιο για μια ωρα και κανεις οτι γουσταρεις ενω σε καποιοα αλλα ιδρυματα τυπου στουντιο ζητανε 200 μηπως πρεπει να αναθεωρησουμε καποιοα πραγματα?

Tι ειναι αυτο παλι ?? χαχαχα .......80 και εισαι ετοιμοs και την ωριτσα σου μεσα ........!!!!

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
λοιπον 120 ευρω μεσα στο δωματιο για μια ωρα και κανεις οτι γουσταρεις ενω σε καποιοα αλλα ιδρυματα τυπου στουντιο ζητανε 200 μηπως πρεπει να αναθεωρησουμε καποιοα πραγματα?
Αγαπητέ, εαν πήγες σε ίδρυμα και σου ζήτησαν 200 ευρώ, δυο τινά συμβαίνουν:
Ή είσαι ψαρόφατσα και σε ψαρώσανε άγρια οι γκόμενες , ή στην τιμή , εκτός από τις βασικές υπηρεσίες περιλαμβάνετε πληρωμένο ΕΝΦΙΑ, τέλη κυκλοφορίας 2015 , επίδομα θέρμανσης και 10 μέρες all inclusive στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας...

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Αγαπητέ, εαν πήγες σε ίδρυμα και σου ζήτησαν 200 ευρώ, δυο τινά συμβαίνουν:
Ή είσαι ψαρόφατσα και σε ψαρώσανε άγρια οι γκόμενες , ή στην τιμή , εκτός από τις βασικές υπηρεσίες περιλαμβάνετε πληρωμένο ΕΝΦΙΑ, τέλη κυκλοφορίας 2015 , επίδομα θέρμανσης και 10 μέρες all inclusive στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας...

:2funny:

leopold-stoch

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Το πρόγραμμα (ποιες κοπέλες δουλεύουν και πότε) το μαθαίνουμε μόνο με τηλέφωνο; Στο site δεν βλέπω κάτι σχετικό

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
200 ευρω???  Παει ...... την τιναξε την πιατσα

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Για να είμαστε αντικειμενικοί, σήμερα είχε μία πολύ καλή κριτική στην πρώτη σελίδα για την Βίκυ.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618
Το πρόγραμμα (ποιες κοπέλες δουλεύουν και πότε) το μαθαίνουμε μόνο με τηλέφωνο; Στο site δεν βλέπω κάτι σχετικό

Δεν υπάρχει πρόγραμμα στο site και μη περιμένεις να σου πουν από το τηλέφωνο όλες τις κοπέλες...

George73

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ποιος μπορει να μου θυμισει το ονομα της κοπελας (Ελληνιδα νομιζω) που εχει τατου σε μουνι και ποδι;

Infected_Mushroom

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
8
Like
63
Πόντοι
1
Για να είμαστε αντικειμενικοί, σήμερα είχε μία πολύ καλή κριτική στην πρώτη σελίδα για την Βίκυ.

Ναι , απο εμένα....και προσπάθησα να είναι όσο πιο αντικειμενική μπορούσα, σε φάση ίσως εγώ απλα γουστάρω αυτό , γιαυτό ξενερώνω με τις άλλες,
αλλα μάλλον δεν......

Παιδες , 26/12 πήγα , αργία , που πίστευα ότι θα γίνετε Ο χαμος , και το μαγαζί ήτανε άδειο , όταν λέμε άδειο , ενοοούμε άδειο , στις 16.00 μια μέρα
μετά τα Χριστούγεννα!
Ας υποθέσω ότι νομίζανε ότι ήτανε κλειστό , γιατί και εγώ πήρα τηλέφωνο προτου πάω...

FIDEL Sk

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
59
Like
7.723
Πόντοι
11.836
Καλησπερα και καλη χρονια ρε παιδες! Την δευτερα λεω να παω για πρωτη φορα απο το ευγενες ιδρυμα. Επειδη οι γνωμες βλεπω οτι διιστανται θα θελα να μου πειτε αν αξιζει να παει καποιος ή αν εχει παρακμασει τοσο, και βεβαια αν εχετε να μου προτεινετε εσεις καμια κοπελα απο το μαγαζι. Αν ειναι να θεωρηθει διαφημιση τοτε στειλτε μου πμ. αν ειναι ευκολο!

Infected_Mushroom

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
8
Like
63
Πόντοι
1
Καλησπερα και καλη χρονια ρε παιδες! Την δευτερα λεω να παω για πρωτη φορα απο το ευγενες ιδρυμα. Επειδη οι γνωμες βλεπω οτι διιστανται θα θελα να μου πειτε αν αξιζει να παει καποιος ή αν εχει παρακμασει τοσο, και βεβαια αν εχετε να μου προτεινετε εσεις καμια κοπελα απο το μαγαζι. Αν ειναι να θεωρηθει διαφημιση τοτε στειλτε μου πμ. αν ειναι ευκολο!

Φιλαράκι διάβασε μερικες σελίδες πίσω για να δεις τις γνώμες μας !
Πρόσεχε , η γνώμη του καθενός είναι υποκειμενική ! Το τι αρέσει σε εσένα πρέπει να το βρεις εσύ !

Καλα στανταράκια υπάρχουνε πολλά , έχει φέρει και κάτι καινουρια , αλλα καλά , άλλα για τα μπάζα!

Εχει χυθεί πολύ μελάνι(και όχι μόνο) και έχει χαθεί πολύ € για να αποκτήσουμε μια γνώμη για εκει μεσα , οπότε καλύτερα να μην σε προιδεάζουμε ούτε θετικά , ούτε αρνητικά!

Πας , βλέπεις , ξέρεις τι ζητάς , διαβασε πίσω να δεις τι να προσέχεις απο 2-3 κορασίδες να μην σε πιάσουνε κώτσο , και καλά να περάσεις ! :grin: :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
30.857
Πόντοι
5.006
Πρόσεχε , η γνώμη του καθενός είναι υποκειμενική ! Το τι αρέσει σε εσένα πρέπει να το βρεις εσύ !

Καλα στανταράκια υπάρχουνε πολλά , έχει φέρει και κάτι καινουρια , αλλα καλά , άλλα για τα μπάζα!

Εχει χυθεί πολύ μελάνι(και όχι μόνο) και έχει χαθεί πολύ € για να αποκτήσουμε μια γνώμη για εκει μεσα , οπότε καλύτερα να μην σε προιδεάζουμε ούτε θετικά , ούτε αρνητικά!

Πας , βλέπεις , ξέρεις τι ζητάς , διαβασε πίσω να δεις τι να προσέχεις απο 2-3 κορασίδες να μην σε πιάσουνε κώτσο , και καλά να περάσεις ! :grin: :grin:
ετσι σωστος...το σιγουρο ειναι οτι οταν θα παει θα βρει κατι καλο..

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.385
Πόντοι
41.813

.......με τα εξτραδακια που ζητανε,γιατι αυτο τεινει αν δεν εχει γινει ηδη (αυτο πιστευω εγω) να γινει Ο ΚΑΝΟΝΑΣ στο μαγαζι.

FIDEL Sk

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
59
Like
7.723
Πόντοι
11.836
Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Ναι καπως ετσι ελεγα να το παιξω και γω να παω και να διαλεξω το πιατο που μου αρεσει να φαω, και καλα κανετε και μου λετε να διαβασω κριτικες. Το χω κανει ηδη και γιαυτο εγραψα στο νημα για να δω τελικα τι απορεει απο το ολο κλιμα.
Επειδη στις τελευταιες σχεδον σελιδες υπαρχει μια αποθυμια απο μερους τους και απο εσας μια ασχημη αισθηση στο αποτελεσμα των υπηρεσιων. Οποτε ελεγα οτι δεν αξιζει να παω σε ενα μαγαζι που καποτε ηταν "γκουρμε" το μενου του και τωρα ειναι " ενα καλαμακι στα ορθια και ενα κουτακι μπυρας.. καληνυχτα σας".
Γιαυτο ρωτησα αν τωρα πια αξιζει κανεις να παει ή να κανει τον καμικαζι καπου αλλου που ισως του κατσει κατι καλυτερο (ή και χειροτερο)

aero111

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Κριτικές
6
Like
477
Πόντοι
26
.......με τα εξτραδακια που ζητανε,γιατι αυτο τεινει αν δεν εχει γινει ηδη (αυτο πιστευω εγω) να γινει Ο ΚΑΝΟΝΑΣ στο μαγαζι.
το καλο ειναι να μαθουμε ποιες λενε τα εχτρα οποτε να μην τις διαλεγουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom