Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
απο οσα εχω διαβασει αξιζει το κεντρο ευεξιας.... επειδη εχω καποια στανταρ.... υπαρχει εκει καποια κοντυτερη απο 1.70 , σε πιπινακι στυλ και μικρη ηλικια?
Λίζα, Αντριάννα...

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Αν λες την Αντριάννα Καλίνκα δε συγκαταλέγεται στις μικρές αλλά στις milf
Nope. Η νέα Αντριάννα. Μικρό 22~23, με καστανόξανθο κατσαρό μαλί, κοντούλα, ωραίο σωαματάκι με καμπύλες στητό στήθος 2αρι, και πολύ καλή μέσα. :rockon:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Nope. Η νέα Αντριάννα. Μικρό 22~23, με καστανόξανθο κατσαρό μαλί, κοντούλα, ωραίο σωαματάκι με καμπύλες στητό στήθος 2αρι, και πολύ καλή μέσα. :rockon:

Γιαυτό μάλλον δεν την έχω προσέξει..  :grin:

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.666
Πόντοι
6.495
Μαρία, με το κατσαρό μαλί αλλά μειωμένων, κατά καιρούς, επιδόσεων

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Μπορω να δω καπου ποιες κοπελες ειναι ποια ωρα? σαν τις βαρδιες των studio ας πουμε?  :pipa1:

Όχι δεν μπορείς, παρόλο που το μαγαζί έχει σάιτ. Και για να πω και την κακία μου, η αίσθηση που αποκομίζει κανείς από το σάιτ του μαγαζιού είναι ότι δημιουργήθηκε μόνο και μόνο για να προστεθεί ως εικονίδιο στα διαφημιστικά banner του bourdela.com. 

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
1.812
Πόντοι
366
οι τιμες 60-80-100 ειναι για 1 εκτονωση ?          -ευχαριστω

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Όχι δεν μπορείς, παρόλο που το μαγαζί έχει σάιτ. Και για να πω και την κακία μου, η αίσθηση που αποκομίζει κανείς από το σάιτ του μαγαζιού είναι ότι δημιουργήθηκε μόνο και μόνο για να προστεθεί ως εικονίδιο στα διαφημιστικά banner του bourdela.com. 
Το site δίνει μια καλή αίσθηση του χώρου δίνοντας μια ιδέα για το τι θα βρεις από άποψη εγκαταστάσεων. Επίσης είναι και το τηλέφωνο επικοινωνίας με το οποίο εύκολα μπορείς να διαπιστώσεις εαν δουλεύει κάποια συγκεκριμένη που σε ενδιαφέρει!!

panapanou1972

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Μετά από αρκετό καιρό πέρασμα από το μαγαζί και συνέδρια με την Μονικα όπου πραγματικά αξίζει τόσο το μασαζ στο οποίο έχει γραφεί και από άλλους ότι ίσως είναι από τα καλύτερα αυτή τη στιγμή στο χώρο όσο για τα υπόλοιπα είναι κάτι που έγκειται στον καθένα που σέβεται τον εαυτό του και την κοπέλα σου δίνει αρκετή ενέργεια ώστε να φύγεις ανανεωμένος και με διάθεση κάποια στιγμή θα ανεβάσω και κριτική .

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
2.151
Πόντοι
4.642
Μετά από αρκετό καιρό πέρασμα από το μαγαζί και συνέδρια με την Μονικα όπου πραγματικά αξίζει τόσο το μασαζ στο οποίο έχει γραφεί και από άλλους ότι ίσως είναι από τα καλύτερα αυτή τη στιγμή στο χώρο όσο για τα υπόλοιπα είναι κάτι που έγκειται στον καθένα που σέβεται τον εαυτό του και την κοπέλα σου δίνει αρκετή ενέργεια ώστε να φύγεις ανανεωμένος και με διάθεση κάποια στιγμή θα ανεβάσω και κριτική .
Εμείς φίλε μου, θέλουμε να μας πάρουν ενέργεια, όχι να μας δώσουν... ;)

Infected_Mushroom

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
8
Like
63
Πόντοι
1
Και αλλη κακη κριτικη για το μαγαζί..... :think: :think:

Παρακμάζει με σταθερά βήματα...

Rascal26

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Και αλλη κακη κριτικη για το μαγαζί..... :think: :think:

Παρακμάζει με σταθερά βήματα...

Κάθε άλλο... Η κακή κριτική αφορούσε την συγκεκριμένη γκόμενα...
Και πράγματι το μαγαζί κάθε άλλο παρά παρακμάζει... από τις πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις στο κέντρο της Αθήνας... φίσκα στον κόσμο... ακούς, Χαρδούβελη; όχι να πληρώνουμε εμείς 26% από το πρώτο ευρώ....

Infected_Mushroom

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
8
Like
63
Πόντοι
1
Το ξέρω ότι είναι γεμάτο , αλλα όπως έχω ξαναπεί , οι καλοι πελάτες είναι που το στηρίζουν-στηρίζανε ,
όχι ο πιτσιρικάς-φοιτητής που περιμένει να πάρει λεφτά απο τον μπαμπά.

Χάλια γκόμενες , χάλια εξυπηρέτηση , κοιτάζουνε να σου πάρουνε κανα 20άρι παραπάνω....

Γενικά τους παλιους αγωνιστές τους έχουνε διώξει όλους , αυτούς που τους στηρίξανε να φτάσουνε εκει που φτάσανε!

Προσωπικα θα παίρνω τηλέφωνο πριν ξαναπάω , θα ρωτάω αν δουλεύουνε 2-3 στανταράκια , και μόνο και τότε μονο θα κατηφορίζω!

Μου την έχει σπάσει πάντως γενικά , ότι έχει χαθεί ο σεβασμός εκει μέσα.......στους παλιους κυρίους!

Δεν σε σέβονται όπως παλιά. Κοιτάνε να σε ξεπετάξουνε και να στα φάνε.

Ακόμα και η Ζάνα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom