Φίλε δεν καίγομαι , κάποιοι καίγονται μέρες τωρα . Αμάν πια τόσο πολύ την αγαπάτε τη Ζανα τόσο πολύ νοιάζεστε για το μαγαζί της . [b[move]Άσε αδερφέ , άσε να δουλεύουν και αλλά μαγαζιά[/move][/b] . Εγώ την έχω χτίσει τη σελίδα αυτή , είμαι από τα πρώτα μέλη και ας μην έχω γράψει πολλά μνήματα , μήπως στα 8 χρόνια με 70 μνήματα που έχω ποστάρει κάνω διαφήμιση ? εδώ έχουν δει πολλά τα μάτια μου , διαφήμιση , δυσφήμιση , παραπλάνηση κτλπ . Ο λαος ξέρει και κρίνει , τυχαίο δεν είναι τίποτα φιλαράκι ;)
Την έχεις χτίσει την σελίδα με 70 μυνήματα? Αυτή ήτανε η συνεισφορά σου , που λες ότι την έχεις χτίσει?
Επίσης λες :" Ασε αδερφέ να δουλέψουνε και άλλα μαγαζιά?" ......και περιμένεις να πιστέψουμε ότι δεν είσαι βαλτός?
Στην τελική αν διαφωνείς , έχεις 2 επιλογές , μια είναι να μην γράψεις τίποτε , και η άλλη είναι να γράψεις κάτι ήρεμα και αμερόληπτα...!
Τόσοι άνθρωποι που γράφουνε αρνητικά σχόλια , δεν μπορεί να είναι τρελοί , και εσύ να είσαι ο σωστός .......
Ξεκόλλα λοιπόν απο το μυαλουδάκι σου , και άσε μας να συζητήσουμε ότι στον πέο θέλουμε , και να κρίνουμε όποιον και όποια θέλουμε , γιατί θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα ,
ότι όποιος έχει 2 δράμια αυτο-εκτίμηση , όταν του συμπεριφέροντε έτσι , εκνευρίζετε...Πόσο μάλλον όταν έχει πληρώσει για να του συμπεριφερθούν αλλιώς.
Όσο για το σκουλήκι , τι να πω , δεν έχεις επιχειρήματα και αντεπιτίθεσαι , απλά.
Ασε μας λοιπον και μην μας πρήζεις...