Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Γιαννης 35

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Μην ζορίζεσαι ρε φιλαρακι , μην ζορίζεσαι , θα πάθεις τίποτε .... :argue: :tickedoff: :tickedoff:
Σου προσβάλλαμε τις ξεπέτες? :grin: :grin:

Οσο για το αν λέω παπαριές , με έχουνε καλύψει οι συνάδελφοι...
Ναι ναι φιλαράκι , οι συνάδελφοι που αποκαλούν τους συναγωνιστές ότι έχουν χαμηλό αυτό εκτίμηση .Κάνε μας τη χάρη ρε , διαβάζει λαος  :2funny:

Γιαννης 35

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Ναι ναι φιλαράκι , οι συνάδελφοι που αποκαλούν τους συναγωνιστές ότι έχουν χαμηλό αυτό εκτίμηση .Κάνε μας τη χάρη ρε , διαβάζει λαος  :2funny:
άντε ο επόμενος σε ποιον θα απαντήσω άλλο  :2funny:

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Ρε Γιάννη, πες ότι έχουμε όλοι άδικο. Εσύ γιατί καίγεσαι.........?

Γιαννης 35

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Ρε Γιάννη, πες ότι έχουμε όλοι άδικο. Εσύ γιατί καίγεσαι.........?
Φίλε δεν καίγομαι , κάποιοι καίγονται μέρες τωρα . Αμάν πια τόσο πολύ την αγαπάτε τη Ζανα τόσο πολύ νοιάζεστε για το μαγαζί της . Άσε αδερφέ , άσε να δουλεύουν και αλλά μαγαζιά . Εγώ την έχω χτίσει τη σελίδα αυτή , είμαι από τα πρώτα μέλη και ας μην έχω γράψει πολλά μνήματα , μήπως στα 8 χρόνια με 70 μνήματα που έχω ποστάρει κάνω διαφήμιση ? εδώ έχουν δει πολλά τα μάτια μου , διαφήμιση , δυσφήμιση , παραπλάνηση κτλπ . Ο λαος ξέρει και κρίνει , τυχαίο δεν είναι τίποτα φιλαράκι  ;)

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16

Infected_Mushroom

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
8
Like
63
Πόντοι
1
Φίλε δεν καίγομαι , κάποιοι καίγονται μέρες τωρα . Αμάν πια τόσο πολύ την αγαπάτε τη Ζανα τόσο πολύ νοιάζεστε για το μαγαζί της . [b[move]Άσε αδερφέ , άσε να δουλεύουν και αλλά μαγαζιά[/move][/b] . Εγώ την έχω χτίσει τη σελίδα αυτή , είμαι από τα πρώτα μέλη και ας μην έχω γράψει πολλά μνήματα , μήπως στα 8 χρόνια με 70 μνήματα που έχω ποστάρει κάνω διαφήμιση ? εδώ έχουν δει πολλά τα μάτια μου , διαφήμιση , δυσφήμιση , παραπλάνηση κτλπ . Ο λαος ξέρει και κρίνει , τυχαίο δεν είναι τίποτα φιλαράκι  ;)

Την έχεις χτίσει την σελίδα με 70 μυνήματα? Αυτή ήτανε η συνεισφορά σου , που λες ότι την έχεις χτίσει? :2funny: :2funny:

Επίσης λες :" Ασε αδερφέ να δουλέψουνε και άλλα μαγαζιά?" ......και περιμένεις να πιστέψουμε ότι δεν είσαι βαλτός? :jerking:

Στην τελική αν διαφωνείς , έχεις 2 επιλογές , μια είναι να μην γράψεις τίποτε , και η άλλη είναι να γράψεις κάτι ήρεμα και αμερόληπτα...!

Τόσοι άνθρωποι που γράφουνε αρνητικά σχόλια , δεν μπορεί να είναι τρελοί , και εσύ να είσαι ο σωστός .......

Ξεκόλλα λοιπόν απο το μυαλουδάκι σου , και άσε μας να συζητήσουμε ότι στον πέο θέλουμε , και να κρίνουμε όποιον και όποια θέλουμε , γιατί θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα ,

ότι όποιος έχει 2 δράμια αυτο-εκτίμηση , όταν του συμπεριφέροντε έτσι , εκνευρίζετε...Πόσο μάλλον όταν έχει πληρώσει για να του συμπεριφερθούν αλλιώς.

Όσο για το σκουλήκι , τι να πω , δεν έχεις επιχειρήματα και αντεπιτίθεσαι , απλά.

Ασε μας λοιπον και μην μας πρήζεις...

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
παιδες,νομιζω οτι το παρακαναμε,με τις διαμαχες...θα παρακαλεσω ΜΟΝΟ ενημερωση,που ειναι και το ζητουμενο του νηματος.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
παιδες,νομιζω οτι το παρακαναμε,με τις διαμαχες...θα παρακαλεσω ΜΟΝΟ ενημερωση,που ειναι και το ζητουμενο του νηματος.

καημο το χω να μην υπαρξει καβγας(λεκτικος)στο σαιτ >:(

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Για να είμαστε αντικειμενικοί πάντος έχει και καλές κριτικές το μαγαζί όπως σήμερα 2. Ίσως να πιάνουν τόπο και οι παρατηρήσεις μας συνάδελφοι. Μην το ξεχνάμε αυτό.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.993
Πόντοι
42.697
Για να είμαστε αντικειμενικοί πάντος έχει και καλές κριτικές το μαγαζί όπως σήμερα 2. Ίσως να πιάνουν τόπο και οι παρατηρήσεις μας συνάδελφοι. Μην το ξεχνάμε αυτό.

το μαγαζι ΑΝ δεν ηταν καλο δεν θα ειχε και δουλεια
αντιθετα εχει δουλεια
και σημερα τα 80 και τα 60 ευρω ειναι αρκετα χρηματα για το μεσο ελληνα
οποτε για να πηγαινει εκει ο κοσμος και να ξαναπηγαινει σημαινει οτι ειναι ευχαριστημενος
απλα πραγματα

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
998
Πόντοι
96
βέβαια, σύμφωνοι, ο σοφός λαός με τα αλάνθανστο κριτήριο του αποφάσισε, αλλά,αν, λέμε αν , κάποιος δεν είναι ευχαριστημενος, μπορεί να το γράφει ? αυτό είναι το θέμα ....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.993
Πόντοι
42.697
βέβαια, σύμφωνοι, ο σοφός λαός με τα αλάνθανστο κριτήριο του αποφάσισε, αλλά,αν, λέμε αν , κάποιος δεν είναι ευχαριστημενος, μπορεί να το γράφει ? αυτό είναι το θέμα ....

εννοειται πως ναι για αυτο υπαρχει το φορουμ

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
998
Πόντοι
96
ας μην εκνευρίζονται λοιπόν κάποιοι, αν ακούγεται μια γνώμη που δεν τους αρέσει .

arrogant1

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Like
2
Πόντοι
1
Ποιά κάνει την καλύτερη πίπα και γλύψιμο της ευρύτερης περιοχής εκτός από την Ελένη?

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Η Ζάνα που απ' οτι ξερω ειναι μονο σεριφισα πια,η Νικόλ παλιά (αλλα ολοι λενε οτι εχει γινει ξεπετα)και η Σόνια.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Σπίτι που δεν έχει Γιάννη, προκοπή ποτέ δεν κάνει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom