Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Φίλε "μολυσμένο μανιτάρι",είναι προφανές ότι έχεις μεγάλη πείρα από το κατάστημα,μιας και ξέρεις τόσες λεπτομέρειες για τα περισσότερα κορίτσια.

Φτάνει όμως μεχρι εδώ,γιατί σε λιγο κάποιοι,εύλογα,θα αρχίσουν να αναρωτιώνται τι ρόλο παίζεις.Τις έκραξες μια,τις εκραξες δυο,τέλος......
Ξέρεις,εμείς οι παλιότεροι έχουμε δει πολλά εδώ μέσα και ξέρουμε από πείρα,ότι κάποιες κριτικές και ενημερώσεις είναι καλοπροαίρετες και κάποιες όχι.Τις δικες σου τις θεωρούμε κατ' αρχας ειλικρινείς και καλοπροαίρετες,αλλά αν συνεχίσεις θα αρχίσουν κάποιοι να υποψιάζονται άλλα πράγματα......δεν ξερω αν με καταλαβαίνεις,αλλά ο χωρος είναι πολύ βρώμικος και τα "μαχαιρώματα" δίνουν και παίρνουν......
αντυ πιστευεις οτι αρκει το κραξιμο για να υπαρχει βελτιωση σε ενα μαγαζι????? η απαντηση ειναι ΠΑΠΑΡΙΑ..... πιστευω οτι για να βελτιωθει το συγκεκριμμενο ιδρυμα και να δικαιολογησει και το ογδονταρι της επισκεψης θα πρεπει να ισχυσουν τα παρακατω:
1)αυστηρη τηρηση του σαρανταπενταλεπτου, ουτε λεπτο λιγοτερο
2)σε καμια περιπτωση να μην ισχυσει χυσιμο=τελος χρονου
3)αμα συναγωνιστης θελει και μπορει δευτερη εκτονωση μεσα στο σαρανταπενταεπτο να την εχει χωρις επιβαρυνση οικονομικη
4)να υπαρχει υποτυπωδες εως μετριο μασαζ για το χρονικο διαστημα που επιθυμει ο πελατης...
εγω κανω συγκεκριμμενες προτασεις για να υπαρχει βελτιωση του μαγαζιου.... γιατι αλλιως κατ εμε θα ειναι ενα ξεπεταδικο σειρας και ας εχει και χρυσα κρεβατια-ντουζιερες

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Πλατϊάζει το θεμα χωρις λογο κυριοι !

Infected_Mushroom

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
8
Like
63
Πόντοι
1
Υπήρχαν πολύ δυνατά μαγαζιά , όπως το Μάρνης 28 το οποίο πλέον έχει παρακμάσει.

Και το Φραντζή 4 το ίδιο.

Κάποτε δεν προλαβαίνανε αυτα τα δύο μαγαζιά.........

Εάν ο/η υπεύθυνος της Στουρνάρη 29 δεν κάνει κάτι , η φυσική κατάληξη θα είναι όπως αυτά τα μαγαζιά.

Ήδη , την τελευταία φορά που πηγα , έγινε παρέλαση απο 15 κοπέλες , οι οποίες , αντικειμενικά , ΔΕΝ ητανε όμορφες(και ας με διαψέυσει όποιος πάει αυτες τις μέρες).

Το μαγαζί παρακμάζει φίλοι μου , τα δυνατά χαρτιά το κρατάνε , 5-6 κοπέλες απο τις παλιές , οι υπόλοιπες δεν πολυδουλέυουνε.

Εάν λοιπόν και οι παλιές κάνουνε μαλακίες , το μαγαζί ΔΕΝ θα το τιμάνε οι "παλαίουρες" του μασάζ , που στο μηνιαίο budget εσοδα έξοδα βάζουνε και τα μασαζο-εξοδα ,

αλλά τίποτε πιτσιρικάκια που πήρανε απο τον μπαμπα λεφτά.

Ευχομαι και ελπίζω να κάνω λάθος , αν και πιστεύω ότι μαθηματικά πηγαίνει προς τα εκεί η κατάσταση , και το μαγαζί χρειάζεται restart

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
αντυ πιστευεις οτι αρκει το κραξιμο για να υπαρχει βελτιωση σε ενα μαγαζι????? η απαντηση ειναι ΠΑΠΑΡΙΑ..... πιστευω οτι για να βελτιωθει το συγκεκριμμενο ιδρυμα και να δικαιολογησει και το ογδονταρι της επισκεψης θα πρεπει να ισχυσουν τα παρακατω:
1)αυστηρη τηρηση του σαρανταπενταλεπτου, ουτε λεπτο λιγοτερο
2)σε καμια περιπτωση να μην ισχυσει χυσιμο=τελος χρονου
3)αμα συναγωνιστης θελει και μπορει δευτερη εκτονωση μεσα στο σαρανταπενταεπτο να την εχει χωρις επιβαρυνση οικονομικη
4)να υπαρχει υποτυπωδες εως μετριο μασαζ για το χρονικο διαστημα που επιθυμει ο πελατης...
εγω κανω συγκεκριμμενες προτασεις για να υπαρχει βελτιωση του μαγαζιου.... γιατι αλλιως κατ εμε θα ειναι ενα ξεπεταδικο σειρας και ας εχει και χρυσα κρεβατια-ντουζιερες

Φίλε xpapad,εχω βασική διαφωνία σε αυτό που γράφεις,ενω συμφωνώ απολύτως στις προτάσεις σου..... :2funny:
Μπορώ να σου απαριθμήσω τουλάχιστον 4-5 μαγαζιά που τηρούσαν οσα προτείνεις και ακόμα περισσότερα......έκαναν τον κύκλο τους,εβγαλαν λεφτά και κάποια στιγμή έκλεισαν,μεταφέρθηκαν,συγχωνεύθηκαν,κλπ.
Εγώ λοιπόν θεωρώ ότι κάθε ιδιοκτήτης μαγαζιού ξέρει πάρα πολύ καλά τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνει για να έχει ποιότητα και επίπεδο το μαγαζί του.Το αν επιλέγει,διότι περί επιλογης πρόκειται,να έχει ανώτερη η κατώτερη ποιότητα και συγκεκριμένες τιμές,είναι δικό του θέμα.Εγω,σαν πελάτης,επιλέγω....ούτε προτίθεμαι να του υποδείξω τι πρέπει να κάνει,ούτε εχω το δικαίωμα.Δικαίωμα εχω να μην ξαναπατήσω......
Το "κράξιμο" έχει την εννοια της ενημερωσης των μελών του φορουμ.Δεν εχει την εννοια συμβουλών και υποδείξεων προς το κατάστημα,για το ποια πολιτική θα ακολουθήσει......

Και για να κλείσω....είσαι χρόνια στην πιάτσα.Εχεις πάει παντού......θυμάσαι ποτέ να αλλαξε η πολιτική καποιου μαγαζιού από αυτά που γράφτηκαν στο φόρουμ? εγω δεν θυμάμαι πάντως......

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Καταρχήν χρόνια πολλά στην Ζάνα.

Διάβασα τις προηγούμενες 4-5 σελίδες και τις τελευταίες κριτικές και θέλω να κάνω μερικές επισημάνσεις:

Αρκετά παράπονα (έχω εκφράσει και εγώ μερικά) κάποια διακαιολογημένα και κάποια παράλογα.

Αν κάποιος βρει μαγαζί με τέτοιους χώρους, 15 κοπέλες μοντέλα, που κάνουν τέλειο μασάζ, γαμιούνται σαν την Belladonna για όσες εκτωνώσεις αντέχεις με 60 € στο μισάωρο ας μας το πει να πάμε και εμείς......

Η ξεπέτα που αναφέρονται μερικοί δυστυχώς όπως προανέφερε συναγωνιστής τις περισσότερες φορές την προκαλούμε μόνοι μας. Είπε κάποιος ότι είδε την Λία να μπαίνει και στο δεκάλεπτο να βγαίνει. Σοβαρά? Όταν μπαίνει η κοπέλα μέσα και την περιμένει ο άλλος με την πούτσα έξω τι θέλεις να κάνει αυτή? Ο άλλος χύνει και φεύγει. Ποιος φταίει μετά? Έχει κανείς παραπονεθεί ποτέ ότι ήθελε μασάζ και η κοπέλα αρνήθηκε? Άλλο αν δεν κάνει καλό μασάζ.

Πολλοί κατηγορούν το μαγαζί ως πολυ-στούντιο αλλά πάνε εκεί μόνο και μόνο για να γαμήσουν. Βέβαια γιατί στα στουντιο θες 80 εβραίους τουλάχιστον για ελευθερα στοματικά 69 κλπ και στο τέταρτο την έχεις κάνει. Ενώ στα μασάζ με 60€ έχεις μισάωρο να κάνει ότι θες. Ε μην κατηγορούμε μετά καταστάσεις που και εμείς ως πελάτες δημιουργούμε.

Δεν είναι όλες οι κοπέλες το ίδιο. Μην κρίνετε όλο το κατάστημα από την εμπειρία με δυο τρεις που πιθανά περάσατε. Όλοι μας μέχρι να βρούμε αυτές που μας ικανοποιούν έχουμε φάει παλτά & παλτά. Δεν σου άρεσε κάποια? Βάλε την κριτική σου πες την εμπειρία σου και πάρε άλλη. Αυτές που δεν δουλεύουν, λόγο της απαράδεκτης συμπεριφοράς σε πελάτες, κάποια στιγμή φεύγουν μόνες τους γιατί απλά οι πελάτες δεν τις παίρνουν πια....

Η Ζάνα κάνει αυτή την δουλειά χρόνια και δεν νομίζω ότι χρειάζεται υποδείξεις πώς θα "τρέξει" το μαγαζί. Κάποιες από αυτές που αποκαλείτε μερικοί ψηγεία και ξεπέτες σας πληροφορώ έχουν δουλειά φουλ. Αφού κάνουν τα ραντεβού και φέρνουν χρήμα σιγά μην τις διώξει η Ζάνα επειδή δεν έμειναν κάποιοι ευχαριστημένοι. Οι νουθεσίες περί τιμωρίας κλπ είναι αστείες. Η ζήτηση κάνει όλη την δουλειά. Άμα το μαγαζί είναι φουλ και περιμένει έξω κόσμος ουρά όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα.

Σχετικά με το θέμα της 2ης εκτόνωσης κλπ (επειδή το θέμα κυρίως το θίγει αξιόλογος συνάδελφος) έχω να πω ότι με το ζόρι στανιό δε γίνεται. Τι να κάνει η Ζάνα δηλαδή? Να υποχρεώσει τις κοπέλες ότι εαν ο πελάτης θέλει και 2η φορά αυτή να γίνεται χωρίς χρέωση? Άμα η άλλη στραβώσει και το κάνει γιατί έτσι την υποχρεώνουν άστα να πάνε.....

Κατά τα λοιπά με καλύπτουν σε αρκετά μέρη οι τοποθετήσεις των κκ sakarvats, ntanny223 & andy51.

Όσο για τα μαγαζιά Μαρνης και Φραντζή που αναφέρει κάποιος ότι είναι στην παρακμή ο λόγος είναι ότι πέρασαν στην "παρανομία" και σταμάτησαν να πληρώνουν........Και ο νοών νοείτω!!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
πολλές φορές,κατηγορουν εμας τους παλαιότερους,ότι δεν δίνουμε πληροφορίες,η αποπαίρνουμε μέλη με ελάχιστα ποστς που είτε ζητάνε επιτακτικά πληροφορίες,η φαίνονται από μακριά ότι είναι σε διατεταγμένη αποστολή συκοφάντησης η προμοταρίσματος....
Τι να πω όμως τώρα εγω για τον Butts,που έχει μεν λίγα ποστς αλλά έγραψε ένα κείμενο με επιχειρήματα,απολυτα τεκμηριωμένο και με πολύ σωστές επισημάνσεις......συμφωνω 100% μαζί του,ετσι είναι τα πράγματα και βεβαίως φαίνεται ο άνθρωπος ότι είναι γνωστης του χώρου και των καταστάσεων.....ας το διαβάσουν κάποιοι και ας παραδειγματιστούν......

Infected_Mushroom

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
8
Like
63
Πόντοι
1
φιλαράκι συμφωνώ απόλυτα με όσα λες , και τοποθετήθηκες σωστά!

Ο λογος που γράφουμε εδώ , τουλάχιστον εγώ , είναι για να επισημάνουμε στην διοικηση κάποια προβλήματα.

Εάν πάω στην καφετέρια , και η γκαρσόνα είναι αγενής , πρέπει είτε να της κάνω μια παρατήρηση ευγενική , είτε να το αναφέρω διακριτικά στο αφεντικό.

Το ότι στην καφετέρια πάνε πολλά άτομα και το έχουμε για στέκι , δεν σημαίνει ότι αυτό δεν πρέπει να με πειράξει.

Η κάθε επιχείρηση είναι οι άνθρωποί της.

Επίσης , το φόρουμ το διαβάζουνε πολλοί άνθρωποι , άσχετα αν συμμετεχουνε ενεργά , και ενημερώνοντε.....

Το γεγονός ότι εγώ και εσύ θα ξαναπάμε , δεν λέει κάτι....

Πίσω στο παράδειγμα με την γκαρσόνα , εάν ο ιδιοκτήτης ΔΕΝ κάνει κάτι , θα στραβώσω , γιατί είναι σαν να μην τον νοιάζει η γνώμη μου και άρα δεν με σέβεται σαν πελάτη.

Σίγουρα , ο καθείς κάνει ότι θέλει , ο άλλος μπαίνει 5 λεπτά και χύνει , ο άλλος δεν θέλει μασάζ , ο άλλος δεν τον νοιάζει η σμπεριφορά απλά να το βάλει σε μια τρύπα ,

ΑΛΛΑ

δεν πρέπει να μας συμπεριφέροντε όλους το ίδιο......

Αυτό είναι το πόιντ μου.
Το ότι ο άλλος είναι έτσι , πρόβλημά του. Το οτι ο άλλος θέλει να ακούσει :" Ναι , σκισε με , κάνε με δείξε με " γιατί φτιάχνεται , δεν σημαίνει ότι ισχύει για όλους! Οπότε γιατί το κάνουνε σε όλους?

Το οτι ο άλλος βλέπει την ξανθιά(την τσουπωτή , ξέρετε εσείς...) , και λιώνει , δεν σημαίνει ότι ήμαστε όλοι έτσι...Οπότε ΔΕΝ πρέπει να μας τσουβαλιάζουνε.....

Το οτι ο άλλος βλέπει να βάζει τον δονητή στον κώλο , δεν σημαίνει ότι αρέσει σε όλους μας !

Ο κάθε πελάτης είναι διαφορετικός , και θέλει διαφορετικά πράγματα και περιποίηση. Και ίσως την κάθε φορά να θέλει άλλα πράγματα.

Σήμερα μπορεί να γουστάρω άγρια , αύριο μπορεί να γουστάρω ήρεμα πράγματα.

Κακά τα ψέματα , η δουλειά αυτή χρειάζεται λιγάκι υποταγή. Για να μην παρεξηγηθώ , πρέπει ο πελάτης σου να είναι πασάς σου , και να είσαι έτοιμη να εξυπηρετήσεις κάθε του επιθυμία.

(Μόλις σας περιέγραψα ΚΑΘΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ..................)

Ξαναλέω , η κοπέλα ΔΕΝ μας κάνει χάρη που πάει μαζί μας , ΕΜΕΙΣ της κάνουμε χάρη που πάμε μαζί της.

Με όλο τον σεβασμό στο κατάστημα και στους συναγωνιστές.

PS : Η αλαζονεία είναι θανάσιμο αμάρτημα......

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
μανιτάρια έχεις τα δίκια σου...

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Ο Butts είναι γνώστης μασατζίδικων από τους λίγους. Όταν έγραφα εμπειρίες στο θρεντ "αναμνήσεις από Ομήρου 44 & 35" είχε ποστάρει ονόματα και καταστάσεις που και εγώ είχα ξεχάσει αν και είχα φάει με το κουτάλι το μαγαζί. Τα ποσταρίσματα κάποιου όπως και η εγγραφή του εδώ δεν είναι δείγμα των γνώσεων του.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Το ότι λέμε αυτά που έχουμε να πούμε νομίζω αρκεί. Μία δύο αντε τρεις φορές. Δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε όμως το γεγονός ότι το μαγαζί έχει πολύ δουλειά. Τώρα αν κάποιοι ικανοποιούνται με καταστάσεις που σε κάποιους άλλους (εμείς που εκφράζουμε κάποιες φορές τις παρατηρήσεις μας) δεν είναι αρκετές ή είναι ανεπαρκείς ο καθένας διαχειρίζεται τα χρήματά του όπως νομίζει. Άλλοι πάνε κάθε βδομάδα και άλλοι πάμε μια φορά το χρόνο. Αυτά.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
... Όταν μπαίνει η κοπέλα μέσα και την περιμένει ο άλλος με την πούτσα έξω ...
...
Εγώ πάντα έτσι περιμένω τα κορίτσια.

Δεν καταλαβαίνω...
Είναι κακό αυτό;
:S

Εσείς πως τα περιμένετε;
Ενδεδυμένος κοσμίως;
Κομβιωμένος και υποδημένος;

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.392
Πόντοι
5.345

Δεν καταλαβαίνω...
Είναι κακό αυτό;
:S

Εσείς πως τα περιμένετε;
Ενδεδυμένος κοσμίως;

να  συμπληρώσω  και  κάτι  και να  είναι   και σηκωμένη η  ΤΣΑΠΟΥ  :2funny: :2funny:

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137

Δεν καταλαβαίνω...
Είναι κακό αυτό;

Νομίζω καταλαβαίνετε τί θέλω να πω......

Εσείς πως τα περιμένετε;
Ενδεδυμένος κοσμίως;

Ακριβώς! Μου αρέσει να με γδύνει η εκάστοτε κορασίδα... :dancing:
:cheesy: :cheesy:

bou_asd

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Κριτικές
11
Like
49
Πόντοι
1.992
Για τους μερακλήδες, ποια κορίτσια κάνουν γλειφοκώλι - κωλοδάχτυλο;

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
και τωρα που ειναι ο windows??? ο εκπροσωπος του μαγαζιου... μονο στα ευκολα βγαινει και καβλαντιζει?? τωρα που ακουστηκαν καποια παραπονα (και οχι μονο απο εμενα, γιατ μου την ειπε αρχικα) δεν θα εππεπε να παρει θεση?? να μας πει τι προτειθετε να κανει το μαγαζι... εγω προσωπικα περιμενω μια τοποθετηση...!!!

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
998
Πόντοι
96
όσο το χρηματάκι πέφτει και οι ουρές φτάνουν στην Στουρνάρα, καμία τοποθέτηση δεν χρειάζεται, η σιωπή είναι χρυσός....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom