Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.384
Πόντοι
41.813
και τωρα που ειναι ο windows??? ο εκπροσωπος του μαγαζιου... μονο στα ευκολα βγαινει και καβλαντιζει?? τωρα που ακουστηκαν καποια παραπονα (και οχι μονο απο εμενα, γιατ μου την ειπε αρχικα) δεν θα εππεπε να παρει θεση?? να μας πει τι προτειθετε να κανει το μαγαζι... εγω προσωπικα περιμενω μια τοποθετηση...!!!

καλα τωρα περιμενεις απαντηση?προτιμαει να κατσει ο κουρνιαχτος και να ξεχαστει το θεμα.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Πριν από λίγο εμφανίστηκε ποστ μέλους του σάιτ (το nick του είναι coridan ή κάτι τέτοιο) με σοβαρότατες καταγγελίες για το μαγαζί της Στουρνάρη 29. Τόσο το συγκεκριμένο ποστ όσο και ο διάλογος που έγινε με αφορμή του έχουν εξαφανιστεί. Για ποιο λόγο;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.992
Πόντοι
42.697
Πριν από λίγο εμφανίστηκε ποστ μέλους του σάιτ (το nick του είναι coridan ή κάτι τέτοιο) με σοβαρότατες καταγγελίες για το μαγαζί της Στουρνάρη 29. Τόσο το συγκεκριμένο ποστ όσο και ο διάλογος που έγινε με αφορμή του έχουν εξαφανιστεί. Για ποιο λόγο;

δεν σβηστηκε εδω ειναι

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16

Γιαννης 35

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Και καλά έκανες Zero .Εδώ ο κόσμος περιμένει να ενημερώνεται για της κοπέλες τα προγράμματα τις τιμές και όχι να διαβάζει post καφενειακου τύπου . Μια βδομάδα μας έχετε πρήξει το π.... Τόσο πολύ ανησυχείτε για το αν θα έχει δουλειά το μαγαζί της Ζάνας , ιστορικό μαγαζί και πράσινα άλογα . Τι να κάνουμε τώρα δεν είναι και τόσο τέλεια κι εκεί ,να μας πείτε κι μας που να πάμε και μην μας το ζαλίζετε !!!

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.384
Πόντοι
41.813
εσυ τωρα γιατι χαλιεσαι τοσο πολυ που οι υπολοιποι συναγωνιστες (κι εγω μαζι)κανουν κουβεντα? μηπως δε σε εξυπηρετει που γραφονται αρνητικα σχολια?
οταν γραφαμε-νε θετικα ηταν καλα και τωρα πειραζονται ορισμενοι?
και γιατι το μαγαζι δεν παιρνει θεση?
μουγκαφον εχει βαλει να παιζει?

figa_lygourio

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2012
Like
19
Πόντοι
1

Πρώτη φορά που εκτρέπεις ένα καθόλα σωστά τοποθετημένο post σε άλλο νήμα. Η συζήτηση δε μπορεί να συνεχιστεί σε νήμα αορίστου ενδιαφέροντος..

Επιπρόσθετα ούτε εκεί που παραπέμπεις είναι !

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=36.msg5831842#msg5831842]Εδώ [/url] είναι , δε θα ψάξει ο άλλος 3000 σελίδες για να βρει το post αλλά κ πως εξελίχθηκε..

Να είσαι αντικειμενικός σε παρακαλώ..

Γιατί αρχίζω κ σκέφτομαι διάφορα ... :think: :think:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.992
Πόντοι
42.697
Το ποστ του κορινταν εγω το βρηκα σε αυτο το θτεντ.δεν το θυμαμαι να ειναι ποσταρισμενο στο θρεντ του μαγαζιου
Οποτε εαν μεταφερθηκε θα εγινε απο αλλον μοντ που δεν το νομιζω γιατι συνηθως οι υπολοιποι μοντς δεν ασχολουντε με τα μασαζ
Ας μας επιβεβαιωσει ο ιδιος ο κορινταν που ποσταρε αρχικα κ θα δουμε απο ποιον κ αν μεταφερθηκε

Γιαννης 35

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
εσυ τωρα γιατι χαλιεσαι τοσο πολυ που οι υπολοιποι συναγωνιστες (κι εγω μαζι)κανουν κουβεντα? μηπως δε σε εξυπηρετει που γραφονται αρνητικα σχολια?
οταν γραφαμε-νε θετικα ηταν καλα και τωρα πειραζονται ορισμενοι?
και γιατι το μαγαζι δεν παιρνει θεση?
μουγκαφον εχει βαλει να παιζει?
Το ότι δεν σ έχουν στείλει ακομα... οι φίλοι μας με χαμηλό αυτό εκτίμηση , δεν σημάνει ότι είναι όντος με χαμηλό δεκτή νοημοσύνης , απλά δεν ασχολούνται , και περισσότερο να ασχοληθεί το μαγαζί . Δεν χαλιέμαι , το αντίθετο ,το διασκεδάζω και αναρωτιέμαι τι στο πουτσο ,όπως και άλλοι φίλοι πιστεύω ;)

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.384
Πόντοι
41.813
περιττο να σου πω οτι δε βγαινει νοημα απο αυτα που μολις εγραψες

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Λοιπόν "Γιάννης 35"
76 πόστ μέχρι σήμερα. 2 ποστ το 2012 για το Σύριζα, 4 πόστ στα μασατζίδικα που γαμάς με σχετικό θέμα για το "όασις" και 70 ποστ για το "όασις". Τι να μας πεις ρε Γιάννη.  Υπάλληλος του "windows" είσαι.? Αξιοπιστία 0.

Γιαννης 35

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
περιττο να σου πω οτι δε βγαινει νοημα απο αυτα που μολις εγραψες
θες να μου πεις ότι βγαίνει από αυτά που ποστάρεις εσυ και μερικοί άλλοι . Έλα τώρα μεγάλα παιδιά είμαστε , έχουμε αυτογνωσία . Αυτό που έχω να πω είναι αυτό , γαμησαμε τελείως το θρεντ της Ζάνας και να μας συγχωρέσει γι αυτό .

Γιαννης 35

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν "Γιάννης 35"
76 πόστ μέχρι σήμερα. 2 ποστ το 2012 για το Σύριζα, 4 πόστ στα μασατζίδικα που γαμάς με σχετικό θέμα για το "όασις" και 70 ποστ για το "όασις". Τι να μας πεις ρε Γιάννη.  Υπάλληλος του "windows" είσαι.? Αξιοπιστία 0.
κάνε μου τη χάρη ρε , ΕΣΥ ποιανού υπάλληλος είσαι . Έτσι γουστάρω τι ζόρι τραβάς , πείτε τίποτα καινούργιο .

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.384
Πόντοι
41.813
Λοιπόν "Γιάννης 35"

αυτο το ειδα κι εγω, οντως ετσι ειναι.ετσι ξεμπροστιαζονται μερικοι και δε το καταλαβαινουν(?)

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16

Γιαννης 35

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Γιατί ψέματα γράφω?
Όσο για τα νευράκια ζεστό ντουζάκι και ύπνο.
  :2funny: :2funny: :2funny: προς φίλους συναγωνιστές , διαβάστε κριτικές που ανεβάζουν και αξιολογούν . Είναι βαλτοί οι μεν και οι δε ! Είμαι μεγάλος φιλαράκι δεν κοιμάμαι νωρίς  :2funny:

Infected_Mushroom

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
8
Like
63
Πόντοι
1
  :2funny: :2funny: :2funny: προς φίλους συναγωνιστές , διαβάστε κριτικές που ανεβάζουν και αξιολογούν . Είναι βαλτοί οι μεν και οι δε ! Είμαι μεγάλος φιλαράκι δεν κοιμάμαι νωρίς  :2funny:

Ελα , πες την αλήθεια , του μαγαζιού είσαι έτσι?

τουλάχιστον παίρνεις κανα καλό μισθό?

Δοκιμάζεις καθόλου το εμπόρευμα?

Γιαννης 35

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Ελα , πες την αλήθεια , του μαγαζιού είσαι έτσι?

τουλάχιστον παίρνεις κανα καλό μισθό?

Δοκιμάζεις καθόλου το εμπόρευμα?
άντε ρε σκουλήκι από δω , διαβάζουμε μέρες τώρα της παπαριες σου , θες να με προσλάβεις ΕΣΥ στο μαγαζί σου

Infected_Mushroom

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
8
Like
63
Πόντοι
1
άντε ρε σκουλήκι από δω , διαβάζουμε μέρες τώρα της παπαριες σου , θες να με προσλάβεις ΕΣΥ στο μαγαζί σου

Μην ζορίζεσαι ρε φιλαρακι , μην ζορίζεσαι , θα πάθεις τίποτε .... :argue: :tickedoff: :tickedoff:
Σου προσβάλλαμε τις ξεπέτες? :grin: :grin:

Οσο για το αν λέω παπαριές , με έχουνε καλύψει οι συνάδελφοι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom