Infected_Mushroom
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 63
- Πόντοι
- 1
......
......πάντα φίλε μου άφήνω ή πάω ΔΩΡΑΚΙ .
Ν Ο Μ Ο Σ !!
Υ.Γ.. Δικός μου νόμος έ ??
......
......πάντα φίλε μου άφήνω ή πάω ΔΩΡΑΚΙ .
Ν Ο Μ Ο Σ !!
Υ.Γ.. Δικός μου νόμος έ ??
ΦΥΣΙΚΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...... Ακου λοιπόν. γενικά και εν κατακλείδι, το αίδοίο αποτελεί κοινή καταγωγή και κοινό στόχο των ανθρώπων.
ΦΥΣΙΚΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...... Ακου λοιπόν. γενικά και εν κατακλείδι, το αίδοίο αποτελεί κοινή καταγωγή και κοινό στόχο των ανθρώπων.
Άνδρες γυναίκες ασχολούνται μαζί του.
Οι μεν άνδρες με σκοπό να το κατακτήσουν, οι δε γυναίκες με σκοπό να το καταστήσουν παγίδα.
Οι άνδρες δουλεύουν, κλέβουν και εξαπατούν για να βγάλουν λεφτά και με τα λεφτά αγοράζουν κότερο που ως γνωστό είναι μεγάλη μουνοπαγίδα.
Οι γυναίκες κάνουν δίαιτα, βάφονται, φτιασιδώνονται, ξυρίζουν το όρος της Αφροδίτης και τα πόδια τους με σκοπό να καταστήσουν το αίδοίο τους πεοπαγίδα.
Κατόπιν αφήνουν την πεοπαγίδα τους να πιαστεί στή μουνοπαγίδα.............
Φαύλος κύκλος το αιδοίο. Κάτι σαν τη Ρώμη. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν εκεί.
Η Ζάνα είναι κάτι σαν το Άγιο Πνεύμα δηλαδή;η Ζάνα είναι πάρα πολύ παλιά καραβάνα.....να είσαι σίγουρος ότι τα γνωρίζει......προφανως κρίνει ότι η συγκεκριμενη κοπέλλα δεν της χαλάει το μαγαζί......αν κρίνει διαφορετικά,θα φύγει αμεσα.......
Η Ζάνα είναι κάτι σαν το Άγιο Πνεύμα δηλαδή;
Καλημερα σε ολουσ τους φιλους εδω ειμαι μελος πολλα χρονια σε αυτη την σελιδα δεν γραφω ποτε πολλα απλα διαβαζω τις αποψεις του καθενος . τον τελευταιο καιρο διαβαζω αλλλα και εχω βιωσει και εγω ενα ειδος ξεπετας στο καταστημα . η προταση μου ειναι και ειναι δικαιωμα του καθενα απο εδω να δημοσιοποιηση ΟΝΟΜΑΤΑ και οχι αποψεις πια ειμαι η ξεπετα η ταδε πια κανει μαλακιες μεσα στο δωματιο η ταδε ετσι ωστε εαν διαβασει η ζανα τα ποστ και θελει να αλλαξει κατι αυτο εχει ονομα . και αν δεν το αλλαξει δεν μπορει να πει δεν ξερω πια ειναι ετσι η αλλιως . τωρα θα μου πειτε ειναι κριτηριο αυτο μπορει καπιος να εχει εμπαθεια με καπια κοπελα οκ. αλλα ρε πιαδια αν εχει 10 αναφορες μια κοπελα ολοι εχουν εμπαθεια ?
αυτα απο μενα ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Έλεγε έτσι το Μαρακι ...!!
Σε διαβάζουν ενήλικοι , κοφτό . Εδώ ενημερώνονται φίλοι συναγωνιστές για της κορασίδες , όλα τ αλλά είναι περιττά .
Πες τη γνώμη σου χωρίς να βρίζεις να προσβάλεις . Θίγεις αυτές και ενοχλείς εμάς που σε διαβάζουμε .
Άστα να πάνε μεγάλε, το διάβασα και καύλωσα...
Ναι , και όμως να μην προσβάλουμε . Σε όλους μας έργο παίζουν , γιατί αυτό πουλάνε . Δεν θα μας ερωτεύονται κιόλας . Αν εσυ έχεις πρόβλημα με Αλβανίδες Ρουμάνες Μολδαβες σε πληροφορώ ότι αυτές έρχονται πλέον στην Ελλάδα ,και αυτές δουλεύουν σε όλα τα μαγαζιά , φιλαράκι οι εποχές όταν εδώ κατέβαινε όλη η βόρεια Ευρώπη , Ουγγαρία Τσεκια μας τελείωσε !!!Σιγά ρε μεγάλε , που σε ενόχλησα κιόλας.....
Τα μάτια πάω να σου ανοίξω και σένα , και μένα , και σε όλους.
Θες δεν θες , αυτή είναι η αλήθεια. Ίσως να είναι πολύ σκληρή , αλλα αυτή είναι....
Θες παραμυθάκι? ΟΚ....
Οι κοπέλες που υπάρχουνε εκει σέβοντε τα λεφτά που τους δίνεται.
Σας αγαπάνε επειδή ξέρουνε το μικρό σας όνομα.
Οταν πάτε μαζί τους το ευχαριστιούντε , και γουστάρουνε τρελά.
Συνεχίστε να είστε καληνυχτάκιδες , και να τους κάνετε δωράκια , και μετά απορείτε για ποιο λόγο σας ξεπετάνε................................
Ναι , και όμως να μην προσβάλουμε . Σε όλους μας έργο παίζουν , γιατί αυτό πουλάνε . Δεν θα μας ερωτεύονται κιόλας . Αν εσυ έχεις πρόβλημα με Αλβανίδες Ρουμάνες Μολδαβες σε πληροφορώ ότι αυτές έρχονται πλέον στην Ελλάδα ,και αυτές δουλεύουν σε όλα τα μαγαζιά , φιλαράκι οι εποχές όταν εδώ κατέβαινε όλη η βόρεια Ευρώπη , Ουγγαρία Τσεκια μας τελείωσε !!!
Φίλε "μολυσμένο μανιτάρι",είναι προφανές ότι έχεις μεγάλη πείρα από το κατάστημα,μιας και ξέρεις τόσες λεπτομέρειες για τα περισσότερα κορίτσια.
Φτάνει όμως μεχρι εδώ,γιατί σε λιγο κάποιοι,εύλογα,θα αρχίσουν να αναρωτιώνται τι ρόλο παίζεις.Τις έκραξες μια,τις εκραξες δυο,τέλος......
Ξέρεις,εμείς οι παλιότεροι έχουμε δει πολλά εδώ μέσα και ξέρουμε από πείρα,ότι κάποιες κριτικές και ενημερώσεις είναι καλοπροαίρετες και κάποιες όχι.Τις δικες σου τις θεωρούμε κατ' αρχας ειλικρινείς και καλοπροαίρετες,αλλά αν συνεχίσεις θα αρχίσουν κάποιοι να υποψιάζονται άλλα πράγματα......δεν ξερω αν με καταλαβαίνεις,αλλά ο χωρος είναι πολύ βρώμικος και τα "μαχαιρώματα" δίνουν και παίρνουν......
Προσωπικά αυτή είναι η γνώμη μου ,και έχω δικαίωμα να την πω , όσο σκληρή και να είναι..........Και δεν δίνω αξία σε κάποια κοπέλα αν δεν το αξίζει!
νομίζεις πως έχεις δικαίωμα να πεις τη γνώμη σου, ήδη με "κατάλληλες" παρεμβάσεις αναγκάστηκες να αυτοφιμωθείς.
Φίλε "μολυσμένο μανιτάρι",είναι προφανές ότι έχεις μεγάλη πείρα από το κατάστημα,μιας και ξέρεις τόσες λεπτομέρειες για τα περισσότερα κορίτσια.
Φτάνει όμως μεχρι εδώ,γιατί σε λιγο κάποιοι,εύλογα,θα αρχίσουν να αναρωτιώνται τι ρόλο παίζεις.Τις έκραξες μια,τις εκραξες δυο,τέλος......
Ξέρεις,εμείς οι παλιότεροι έχουμε δει πολλά εδώ μέσα και ξέρουμε από πείρα,ότι κάποιες κριτικές και ενημερώσεις είναι καλοπροαίρετες και κάποιες όχι.Τις δικες σου τις θεωρούμε κατ' αρχας ειλικρινείς και καλοπροαίρετες,αλλά αν συνεχίσεις θα αρχίσουν κάποιοι να υποψιάζονται άλλα πράγματα......δεν ξερω αν με καταλαβαίνεις,αλλά ο χωρος είναι πολύ βρώμικος και τα "μαχαιρώματα" δίνουν και παίρνουν......