Αγαπητοί μου συναγωνιστές , το τιμάω το μαγαζί 2-3 χρόνια τώρα , και την τελευταία φορά που πήγα (με την Νικολ γαμω το γφελέκι μου...
) , η παρέλαση ΔΕΝ ήτανε κάτι το αξιόλογο...μέτριες κοπέλες !
Προσέχτε όμως κάτι .... Τα παλιά χαρτιά όπως Ρανια , σε ξεπετάνε επειδή ΕΣΕΙΣ/ΕΜΕΙΣ το επιτρέψαμε.....Θυμαμαι που πήγα μια φορά , και ήθελα την Λια...Μου λέει , τώρα μπαίνω με πελάτη....Παιδιά πραγματικά , στο 10λεπτο είχε βγει...
Μα καλά λέω , τι στου πουτσο , μασάζ δεν του έκανε? Έχυσε αυτός στο πεντάλεπτο? Τι παίχτηκε? :S :S
Ξαναλέω , πληρώνουμε για μια περιποίηση , και πληρώνουμε πολλά γι ααυτή την εποχή ! ΜΗΝ είστε μουνοδουλοι και καληνυχτάκηδες ! 80 Ευρώ σημαίνει 1 ώρα , οπότε μισή ώρα τουλάχιστον μασάζ , και μετά b2b και μετά αγώνας!
ΜΗΝ δέχεστε ξεπέτες! Μην δίνετε παραπάνω λεφτά....
Να στείλουμε ένα αίτημα στην Ζάνα να κάνει προσφορές!
Δυστυχώς , εδώ και 1.5 μήνες λείπει η Ζάνα, θα γυρίσει τέλος Οκτώβρη...Και ελλείψει Ζάνας , τα πράγματα ξεφεύγουν.
Οταν γυρίσει , εκτός ότι θα διαβάσει όλες τις κριτικές , και θα στείλει σπιτάκι τους μερικές , θα βάλει και μια τάξη !
Οταν ξαναπάτε , εάν γίνουνε τίποτε μαλακίες στο δωμάτιο (ξενέρωτη κοπέλα , κακή υπηρεσία , σας έσπασε τα @@ , ζητησε λεφτά κλπ κλπ ) ΚΑΤΕΥΘΕΊΑΝ ΣΤΗΝ ΖΑΝΑ!
Εμεις ελεχγουμε το παιχνίδι , ο πελάτης ορίζει την αγορά , όχι η αγορά τον πελάτη !
Καταλάβετε την δύναμή σας , και με ευγένεια εκφράστε τα παράπονά σας !
Διαβάστε κριτικές και πηγαίντε διαβασμένοι ! Πείτε το στην μάπα στην άλλη , πχ. Ράνια , όταν περάσει στην παρέλαση :" A , για σένα έχω ακούσει πολύ άσχημα λόγια........"
Η κάθε χυσοντουλάπα την είδε πορνοστάρ ναούμε , σαν να μας κάνει χάρη που την πληρώνουμε να πάει μαζί μας ....Μπουκοτάζ να μην έχει να αγοράσει ούτε ταμπόν !
ΣΤα διάλα τα πα και ξεθύμανα!
ΥΓ : Υπάρχουνε ακόμα επιλογές σε αυτό το μαγαζί , που είναι ΚΑΙ καλές , και σταθερές στο τι προσφέρουνε και στην ποιότητα αυτών που προσφέρουνε!