Infected_Mushroom
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 63
- Πόντοι
- 1
Τς τς τς...
Ούτε πουτάνες να ήτανε...
Τς τς τς...
Ούτε πουτάνες να ήτανε...
εχω να παω καιρο , αλλα απο τη ζαννα ειμαι τρομερα ευχαριστημενος , και οταν λεμε οτι εχουμε κανει μαζι τα παντα εννοω τα παντα. Αυτα που κατα καιρους ρωτανε διαφοροι συναγωνιστες (που να βρω bodytobody κλπ και τονα και τ αλλο) τα κανει η ζανναΤο ξέρω ότι είναι γεμάτο , αλλα όπως έχω ξαναπεί , οι καλοι πελάτες είναι που το στηρίζουν-στηρίζανε ,
όχι ο πιτσιρικάς-φοιτητής που περιμένει να πάρει λεφτά απο τον μπαμπά.
Χάλια γκόμενες , χάλια εξυπηρέτηση , κοιτάζουνε να σου πάρουνε κανα 20άρι παραπάνω....
Γενικά τους παλιους αγωνιστές τους έχουνε διώξει όλους , αυτούς που τους στηρίξανε να φτάσουνε εκει που φτάσανε!
Προσωπικα θα παίρνω τηλέφωνο πριν ξαναπάω , θα ρωτάω αν δουλεύουνε 2-3 στανταράκια , και μόνο και τότε μονο θα κατηφορίζω!
Μου την έχει σπάσει πάντως γενικά , ότι έχει χαθεί ο σεβασμός εκει μέσα.......στους παλιους κυρίους!
Δεν σε σέβονται όπως παλιά. Κοιτάνε να σε ξεπετάξουνε και να στα φάνε.
Ακόμα και η Ζάνα
Μάλλον τα έκανε γιατί τώρα κρέμασαι την καπότα.......
όχι για όλους .. (σύμφωνα με μαρτυρίες "μερικών", που έχουν ακόμη το προνόμιο - να ξεκαθαρίσω, εγώ δεν είμαι σε αυτούς ..)
Τίτλοι τέλους
σημερα ειναι ανοιχτα?
καλημερα χρονια πολλα κανονικα ολα τα εχει το μενου πηγαινε αφοβα...Αν καποιος παει για πρωτη φορα και δεν τον ξερουν, τοτε περα απο κανονικο μασαζ δεν εχει; να μην κανουμε τσαμπα δρομο...
Έχει και πιό φτηνά προγράμματα.
[/quote
και πιο φθηνα και το επιπεδο ειναι ικανοπιοιτικο εγω παντως δεν εχω παραπονο οι κοπελες ειναι αψογες......
καλημερα χρονια πολλα κανονικα ολα τα εχει το μενου πηγαινε αφοβα...
Έχει και πιό φτηνά προγράμματα.
Πάει υπερ του ταμείου των αγάμητων κορασίδων του ιδρύματος.. +δώρο χριστουγέννωνΡε σεις τι 120 πάτε καλά....?
Με 100 μαξ μία ώρα 2 μπαλλάκια μετά κώλου και καταπόσεως....
Το έξτρα 20ρικο τι είναι ?θ
Το έξτρα 20ρικο τι είναι ?