Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Δεν έχεις άδικο. Όπως και πολλοί άλλοι συναγωνιστές αναφέρουν το μαγαζί έχει χάσει αρκετά από την παλιά του αίγλη. Καμία σχέση με το πώς ήταν στο 2ο.
Βέβαια ας μην είμαστε ισοπεδωτικοί. Υπάρχουν ακόμη κάποιες κοπέλες από τις παλιές κυρίως που τιμάνε τα λεφτά που αφήνουμε και προσπαθούν να περνάμε καλά. Και δεν είναι τυχαίο ότι αυτές έχουν δουλειά και δεν είναι εύκολο να τις πετύχεις ελεύθερες.
Τις προάλλες είδα κάτι καινούργιες που από πλευράς εμφάνισης δεν αξίζουν καν αναφοράς. Για δοκιμή ούτε συζήτηση. Στανταράκια για να χουμε το κεφάλι μας ήσυχο.
Κρίμα για τον χώρο γιατί από κέντρο "φυσικής ευεξίας" πάει να γίνει φαστστουντιάδικο.
Δεν εχεις δίκιο , στο δευτερο όροφο , τα στάνταρ ηταν 2 άντε 3 κοπελες , τα δωμάτια 4 . Στο νέο τα στάνταρ ειναι , Μονικα , Ελένη , Λια , Μεληνα ',Ζωή , Ρανια , Σονια , και συμπληρώνουν Νικολ , Μαρια , Βίκυ , Ιζαμπέλα , Λιζα και ουτε εγω θυμάμαι πόσες αλλες . Πάντα η Ζανα με το τροπο της ανανεώνει το ρόστερ . Ο νέος χώρος παει  για τα δυο χρόνια , και συνεχίζει με τους ίδιους ρυθμούς απο τη πρώτη μερα . Οι τιμές έχουν προσαρμοστεί ετσι ώστε ολοι οι φίλοι να μπορούν να επισκέπτονται το χώρο . Η ποιότητα των υπηρεσιών παραμένει σε αρκετα υψηλό επίπεδο και δεν προχετε να αλαξει .
Το καταστημα ευχαριστεί μόνιμος τους φιλους για της καλοπροαιρετες κριτικές που βοηθούν να γηνει ακομα καλυτερο !!!

pistone

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Καλημερα σε όλους τους συναγωνιστές :sunglasses: μετά από πολυ καιρό απουσίας από τα τιμημένα μαγαζιά :knockinb:....επέστρεψα δριμύτερος την Δευτέρα που μας πέρασε, κάνοντας επίσκεψη στο ίδρυμα της φίλης μου της Ζανας :tits2: γίνοταν της κακομοίρας από κοπέλες :tits: :tits2: :boobies:...για όλα τα γούστα....δεν το ρίσκαρα όμως και για αυτό διαλεξα το στανταράκι μου και αυναμία μου την Μόνικα :rockon: :rockon: :rockon:....πε παίδες αυτό το κορίτσι είναι σαν το παλιό καλό κρασί....όσο περνάει ο καιρός όλο και καλύτερη γίνεται....στο μασάζ μοθ φαίνεται ότι η φίλη μου η Ζάνα εχει βρει άξια διάδοχο :rockon:, στο κρεβάτι προσωπικά ειναι σε άλλο επίπεδο :fuck1: :fuck1:με κάνει τουρμπο :rockon:...να είσαι καλά κοριτσάρα μου με την βελούδινη κορμάρα σου....με έκανες με το μασαζ σου να πετάω και με το κορμί σου να λιώσω.... :knockinb: :rockon: :rockon:εις το επανιδείν....φιλακια πολλα :kissass: :kissass:

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.694
Πόντοι
2.586
Σημερινό περασμα απο το γνωστο ελαιοτριβειο ....
Παρασκευη και να χανει η μανα το παιδι και το παιδι τη μανα ...απο τα μαναρια που παρελασαν  :tits2: :tits: :tits2: :tits2: :tits:
Αν επετρεπε η τσεπη καθε μερα εκει θα ημουνα  :headbang: :headbang:
επιλεχθη η Λια και δεν το μετανοιωσα ...Νομιζω η γυναικα ειναι κατηγορία μονη της
Φυσικα εδωσε ρεσιταλ  :pipa2: :pipa2: :pipa2: τις οποιες απολαυσα οσο ποτε
θα ακολουθησει κριτική

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Πείτε με καχύποπτο και κακεντρεχή, αλλα γιατί έχω την εντύπωση ότι μόλις γράφτηκαν από κάποιους ορισμένα αρνητικά σχόλια για το μαγαζί αυτό, αμέσως σε χρόνο dt εγράφησαν από κάποιους άλλους διθυραμβικές κριτικές;
Τυχαίο ή εγώ τα βλέπω τόσο καχύποπτα όλα αυτά;

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Πείτε με καχύποπτο και κακεντρεχή, αλλα γιατί έχω την εντύπωση ότι μόλις γράφτηκαν από κάποιους ορισμένα αρνητικά σχόλια για το μαγαζί αυτό, αμέσως σε χρόνο dt εγράφησαν από κάποιους άλλους διθυραμβικές κριτικές;
Τυχαίο ή εγώ τα βλέπω τόσο καχύποπτα όλα αυτά;

μεγάλα παιδιά είμαστε, έχουμε γνώση ;)

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Ναι ρε παιδί μου. Και αυτοί που γράφουν διθυράμβους όλως περιέργως δεν πηγαίνουν πουθενά αλλού... :rolleyes:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
βρε παιδια η λια ειναι η ξανθια milf? :huh:

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.123
Πόντοι
5.916
μίλφ σαν την λία δύσκολα βρίσκεις!!!!!!!η deep throat Πίπα σε όλο της το μεγαλείο. Και η μελίνα καλή είναι ,αλλά όχι σαν την λία!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom