Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
Πάνω σε αυτό που λες να προσθέσω ότι εμφανισιακά το σώμα  της είναι τραγικο....πολύ χαλαρό και πλαδαρό, χωρίς να είναι καθολου εύσωμη. Το γνωρίζει άλλωστε και γι αυτο και κρατάει τα περισσότερα ρουχα πάνω της
σωστότατος

nikos300

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνώ και εγώ πολύ διαφήμιση πέφτει στο μαγαζί από κάποιους και μόνο για συγκεκριμένες κοπέλες που στην πραγματικότητα δεν σέβονται τα χρήματα μας , το επίπεδο έχει πέσει πολύ και από εμφάνιση και από υπηρεσίες .Πρωσωπικα περνάω καλά με Μαρία Βίκυ Σονια  και μια φορά Λίζα σαν το Μαράκι όμως δεν υπάρχει σε κάνει άρχοντα όταν σε ρουφάει και σε κοιτάει με τα γυαλάκια τις τρελαίνομαι ειδικά όταν τελείωσα και στα γυαλάκια -στοματακι της  (κατόπιν δική της προτροπής ) ήταν το απόλυτο της ευχαρίστησης.

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.705
Πόντοι
2.586
Πάνω σε αυτό που λες να προσθέσω ότι εμφανισιακά το σώμα  της είναι τραγικο....πολύ χαλαρό και πλαδαρό, χωρίς να είναι καθολου εύσωμη. Το γνωρίζει άλλωστε και γι αυτο και κρατάει τα περισσότερα ρουχα πάνω της

επειδη εγω και μερικοι αλλοι φιλοι φανατικοι οπαδοι της κας Λιας , δεν ειμαστε τεκνα με απολωνια κορμία , δεν ψειριζουμε τη μαιμου τοσο ποσλυ ..Και οπως λενε και στο χωριο μου " περι ορεξεως "  :uglystupid: :uglystupid:
Δοξα τω θεω το μαγαζι εχει απ ολα για ολους και ο καθενας διαλεγει οτι του παει καλυτερα

α σε οτι αφορα τα fast food εμενα καθε συνεδρία ειναι στο ζανοσπιτο σαν δειπνο σε gourmet restaurant  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.281
Πόντοι
7.135
Εχουμε πει ότι σε γενικες γραμμες λιγες είναι οι κοπελες που είναι vfm στο συγκεκριμενο ιδρυμα και θα πρεπει οι συναγωνιστες να είναι προσεκτικοι στις επιλογες τους............ :rockon: :rockon: :rockon:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

e ενταξει ειναι κ καποιας ηλικιας

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Δοξα τω θεω το μαγαζι εχει απ ολα για ολους και ο καθενας διαλεγει οτι του παει καλυτερα

α σε οτι αφορα τα fast food εμενα καθε συνεδρία ειναι στο ζανοσπιτο σαν δειπνο σε gourmet restaurant  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Το καταστημα προσφέρει υπηρεσίες για ολα τα γούστα , όσοι θέλουν το fast food θα φάνε το μπέργκερ και θα φύγουν στο μισάωρο , όσοι θέλουν gourmet θα παίζουν παιχνίδι , το καταστημα εχει ολες της προδιαγραφές . Τζακουζι , Νουρου , Χαμαμ , διπλό τριπλό και παει λέγοντας . Αυτα για να μαθενουν οι νέοι και να μην ξεχνούν οι παλιοί !!!

Θα προσθέσω και κάτι αλλο , γιατι όντος με πιάσαν τα γελοία . 3. 4 πόστο πιο πανο ένας φιλος Νίκος αν δεν κανω λάθος , μας λέει οτι οι υπηρεσίες έχουν πέσει πολυ και η εμφανηςη ,κατα τ αλλα όμως περνάει καλα , ουτε λιγο ουτε πολυ με 5 κοπελες περνάει καλα , με κορυφαία τη Μαρια που του κανει ολα τα χατίρια , ε τοτε Νικόλα μου τι στο π... ο θες αλλο , συγνώμη κι ολας , δεν μπορούσα να μην το πω .
Θα παρακαλούσα τους φιλους , να ειναι αντικειμενικοί , να αναφερθούν συγκεκριμένα για οτι παράπονο υπάρχει ,οστε οι υπηρεσίες να βελτιώνονται συνεχώς !!!
Οσο γι αυτούς που τους αρέσει να το παίζουν , δεν θα τους χαλάσω χατίρι ,και δεν θα έρθω σε αντιπαράθεση , δεν το εχω κανει ποτέ, άλλωστε τοπαμε . ΕΔΩ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ !!!

inkubus

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Κριτικές
85
Like
2.472
Πόντοι
12.930
επειδη εγω και μερικοι αλλοι φιλοι φανατικοι οπαδοι της κας Λιας , δεν ειμαστε τεκνα με απολωνια κορμία , δεν ψειριζουμε τη μαιμου τοσο ποσλυ ..Και οπως λενε και στο χωριο μου " περι ορεξεως "  :uglystupid: :uglystupid:

φίλε μου, επειδή πληρώνω κάτι λίγα ευρουλάκια θα ήθελα το ΜΙΛΦ που παίρνω να έχει και μία καλή εμφάνιση.
φυσικά περί ορέξεως...ο καθένας τρώει ότι θέλει.
αλλα οπως και να το κάνουμε υπάρχει και μια αντικειμενική εικόνα
η εικόνα της Λίας που αποφεύγει σκόπιμα να βγάλει τα ρούχα της για να κρύψει της ατέλειες μιλάει μονη της
Ας πούμε η Ελένη από το ίδιο κατάστημα έχει πολύ καλύτερο σώμα για την ηλικία της.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Όλα τα ρυθμίζει η αγορά. Από την ώρα που η Λία έχει φανατικούς θαυμαστές τι να λέμε τώρα. Αν δεν δούλευε δεν θα καθότανε στο μαγαζί τύποι

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Είναι πράγματι πολύ ωραία η πίπα της Λίας, προθυμότατη η κυρία, αλλά κατά τα άλλα δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα από την συνεδρία μαζί της.
Πολύ έντονος επαγγελματισμός, πολύ αγοραία συμπεριφορά. Προς θεού όχι κακή, απλά υπερβολικά επαγγελματικό πουτανέ για το γούστο μου. Μάλλον καταλληλοτερη για άλλους χώρους παρά για μασάζ.

-------
Ορθώς- και να που ακούγονται και άλλες  αποψεις-- Πχ για το στηθος-  για την αγοραία συμπεριφορά- και άμα σε πιασει  σε συζήτηση για τα οικογενειακά- και τα"ατιμη κενωνία"- κλάφ'τα
Και νεωστί  :o ..  με  το μαλλί καρφάκια- τη μες / και τα τζελ..  ακόμα   περισσότερο-
Νομιζω απλά οτι   για τους παλιότερους ,  η Λία δεν  λέει τίποτα εδώ και καιρό-προσωπική γνώμη

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Είναι πράγματι πολύ ωραία η πίπα της Λίας, προθυμότατη η κυρία, αλλά κατά τα άλλα δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα από την συνεδρία μαζί της.
Πολύ έντονος επαγγελματισμός, πολύ αγοραία συμπεριφορά. Προς θεού όχι κακή, απλά υπερβολικά επαγγελματικό πουτανέ για το γούστο μου. Μάλλον καταλληλοτερη για άλλους χώρους παρά για μασάζ.

-------
Ορθώς- και να που ακούγονται και άλλες  αποψεις-- Πχ για το στηθος-  για την αγοραία συμπεριφορά- και άμα σε πιασει  σε συζήτηση για τα οικογενειακά- και τα"ατιμη κενωνία"- κλάφ'τα
Και νεωστί  :o ..  με  το μαλλί καρφάκια- τη μες / και τα τζελ..  ακόμα  περισσότερο-
Νομιζω απλά οτι  για τους παλιότερους ,  η Λία δεν  λέει τίποτα εδώ και καιρό-προσωπική γνώμη
σωστός

compra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
9
Like
205
Πόντοι
291
καλημερα στους συναγωνιστεςκαι καλο μηνα!!!!!επισκεψη χθες στο ιδρυμα...παρελαση 6-7 κοπελες ονοματα δεν πολυθυμαμαι απ ολες παντως ηταν καλινκα,λια,σονια ,βικη και αλλες.επελεξα βικη και ακολουθει κριτικη....

gademis

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
11
Like
43
Πόντοι
11
Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς.

Σήμερα πέρασα από το μαγαζί το πρωί. Παρούσες πάλι καμιά δεκαριά κοπέλες(αρκετές από τις γνωστές Σονυά, Καλίνκα, Μαρία κοκ και διάφορες άλλες που δεν συγκράτησα ονόματα). Όπως είχα πει μου είχε τραβήξει την εντύπωση η Ζωή και είπα να δοκιμάσω.

Από απροσεξία της μάλιστα, μάλλον έμαθα και το παρατσούκλι μου στο μαγαζί, που μπορώ να πω ότι είναι αρκετά σουρεαλιστικό και αλλού και γελάω ακόμα. Η κοπέλα μάλλον πρέπει να είναι Ελληνίδα (δεν έχει τα χαρακτηριστικά σημάδια προφοράς) βαμμένη ξανθιά, γύρω στα 30, σχετικά λεπτή με σιλικονάτο 2,5-3 βυζί. Κατά δήλωση της έχει δουλέψει και σαν στριπτιτζού πράγμα που την καθιστά αρκετά ευκίνητη.

Στα του αγώνα, μασάζ ψιλομέτριο και πιο πολύ προς το διαδικαστικό. Στο σεξ η κοπέλα το πάει το γράμμα αρκετά καλά. Πολλές εναλλαγές στάσεων, αρκετά δεκτική στο γερό σφυροκόπημα και φιλότιμη. Σε γενικές γραμμές μια ευχάριστη συνεδρία στην οποία μπόρεσα να κάνω και αρκετή πλάκα με την κοπέλα.

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.281
Πόντοι
7.135
Φιλαρακι η Ελεναρα ηταν εκει?

Stories