Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Η Λια είναι σαν ενα υποψήφιο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή που επιμένει να μην θέλει να κρεμάσει τα παπούτσια του ενώ η Ελενάρα σαν τον Τότι. Παίζει ακόμη σε ψηλό επίπεδο και σκοράρει.

αν κ δεν ειμαι φαν της μπαλας θεικο :rockon: :rockon:

arrogant1

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Like
2
Πόντοι
1
η ελενάρα είναι άπαιχτη! μαζί με ζάνα είχα κάνει τρελό πάρτυ! αρνητικό ότι σε κυνηγάει να σου βάλει δάχτυλο!

Μιλάει ελληνικά η Ελένη. και αν ναι λέει βρομόλογα στο β' μέρος? 

Σε ποια άλλη από εκεί μέσα αρέσει να μιλάει καυλωτικά και να χρησιμοποιεί το δαχτυλάκι?

oktavios50

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Ελένη συναγωνιστές είναι όλα τα λεφτά. Η γυναίκα είναι άπαιχτη. Η Ζάνα θα πρέπει να διοργανώνει σεμινάρια μασάζ & κλπ !!!! για τις νεότερες με καθηγήτρια την ίδια και την Ελένη !!!!! 

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Ελένη συναγωνιστές είναι όλα τα λεφτά. Η γυναίκα είναι άπαιχτη. Η Ζάνα θα πρέπει να διοργανώνει σεμινάρια μασάζ & κλπ !!!! για τις νεότερες με καθηγήτρια την ίδια και την Ελένη !!!!! 

Το κορίτσι αναμένεται να ειναι sold out μ´εχρι τα Χριστούγεννα ....

:think: :think: :think: :think:

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.119
Πόντοι
4.365

Ρε παίχτες, η θεία Ελένη είναι πασίγνωστη στο χώρο χρόνια τώρα με τα καλά της και τα κακά της..

Τι έγινε τώρα και παίζει τόσο "ενθουσιασμός"???  :think:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.978
Πόντοι
42.697
Ρε παίχτες, η θεία Ελένη είναι πασίγνωστη στο χώρο χρόνια τώρα με τα καλά της και τα κακά της..

Τι έγινε τώρα και παίζει τόσο "ενθουσιασμός"???  :think:

Κουβεντα κανουμε
Μακαρι να χαμε κ αλλες σαν την ελενη στο χωρο αλλα νεοτερες
Οσο για το deepthroad εκει νομιζω εχουμε ισοπαλια με λια

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Γεια σου ρε zimpilia γίγαντα. Μετά από 6 χρόνια προβληματισμού μίλησες.  :2funny:  :2funny:

jimired1969

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Φίλοι, γνωρίζει κανείς εάν η Μαρία ψηλή μαυρομάλλα, είκοσι πεντάρα πείπου,  μικρό βυζάκι σχετικά, είναι ακόμα στο κατάστημα ; Είχα κάνει μία συνεδρία μαζί της πριν από ένα χρόνο περίπου και είχα περάσει καλά. Κανά άλλο καλό … έχετε να προτείνετε; Νεαρούλη παρακαλώ. Ένα και θα στεναχωρήσω τους συναγωνιστές δεν είμαι και φίλος των πιο έμπειρων  κυρίων. Είχα δοκιμάσει με μια κοντό ξανθό μαλλί – όνομα δε θυμάμαι – φιλότιμη προσπάθεια μεν – δεν ήταν όμως του γούστου μου.  Σκέφτομαι να περάσω αύριο.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Φίλοι, γνωρίζει κανείς εάν η Μαρία ψηλή μαυρομάλλα, είκοσι πεντάρα πείπου,  μικρό βυζάκι σχετικά, είναι ακόμα στο κατάστημα ; Είχα κάνει μία συνεδρία μαζί της πριν από ένα χρόνο περίπου και είχα περάσει καλά. Κανά άλλο καλό … έχετε να προτείνετε; Νεαρούλη παρακαλώ. Ένα και θα στεναχωρήσω τους συναγωνιστές δεν είμαι και φίλος των πιο έμπειρων  κυρίων. Είχα δοκιμάσει με μια κοντό ξανθό μαλλί – όνομα δε θυμάμαι – φιλότιμη προσπάθεια μεν – δεν ήταν όμως του γούστου μου.  Σκέφτομαι να περάσω αύριο.
περσινα ξινα σταφυλια.που την θυμηθηκες αυτη?..τεσπα...ξερεις τι προτεινουμε?..να περασεις μια βολτα, μιας και εχει θεραπευτριες για ολα τα γουστα,και οποια σου κανει κλικ,περνας.απλα και ομορφα.το τι θα σου προτεινει ο καθενας ειναι υποκειμενικο.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618
Κουβεντα κανουμε
Μακαρι να χαμε κ αλλες σαν την ελενη στο χωρο αλλα νεοτερες
Οσο για το deepthroad εκει νομιζω εχουμε ισοπαλια με λια

Πράγματι σαν την Ελένη να είχαμε κι άλλες...Τιμήθηκε σήμερα...!Λεπτομέρειες στη κριτική! :rockon: :rockon: :rockon:

Infected_Mushroom

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
8
Like
63
Πόντοι
1
Συμφωνω για την Λία , κάνει πολυ καλή πίπα , αλλά είναι πλέον γριά. Επίσης απο ένα σημείο και μετα , σου την σπάει με τις ηλίθιες ατάκες κάνε με δίξε με κλπ.
Επίσης , κάθε φορά που πας μαζί της , κανεί ΤΑ ΙΔΙΑ ακριβώς πράγματα !
Χρειάζεται είτε σύνταξη , είτε να αναλάβει το μαγαζί ως υπο-διοικήτρια (στρατός και έτσι  :grin:)....και να πηγαίνει μόνο με εκλεκτους όπως κάνει η Ζανα , και να προπονεί τις καινουριες.

Απο κει και πέρα , Η Βίκυ είναι πολύ καλή και περνάς καλά.

Για κανέναν λόγο να μην πάρετε την Ρανια , ούτε την Πάμελα , είναι μαλακισμένες στην συμπεριφορά.

Η Μαρία , 25χρονο μελαχρινο , τρελό σώμα , με γυαλάκια και τσιμπουκόχειλα , είναι καλή επιλογή !

Αυτες έχω πάρει , δεν ξέρω άλλες

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
η θεια ελεναρα  :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3:εχει ξεκωλιασει πολυ κοσμο εκει μεσα... :2funny: :2funny:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
η ελενάρα είναι άπαιχτη! μαζί με ζάνα είχα κάνει τρελό πάρτυ! αρνητικό ότι σε κυνηγάει να σου βάλει δάχτυλο!

εμενα παντως μονο γλωσσα μου εβαλε οταν ειχα παει :2funny:

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Τι σου είναι τα γονίδια... Πρεπει να εχει καβαντζαρει τα 50 εδω και καιρό και όμως κρατιεται μια χαρά.  Απο την άλλη την Λία ούτε να την  :badair:
Στα 55 της πλέον,το κτήνος του πολέμου.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Μιλάει ελληνικά η Ελένη. και αν ναι λέει βρομόλογα στο β' μέρος? 

Σε ποια άλλη από εκεί μέσα αρέσει να μιλάει καυλωτικά και να χρησιμοποιεί το δαχτυλάκι?
Κάνε συνεδρία με την Ελενάρα και θα "φας" καλά,δε θα θες άλλη μετα

AntonisL

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
Πριν κανενα  διμηνο ειχα παει και γινοταν κολαση. Και στο εμπα και στο εβγα απροσεκτη εισοδος  και κολλημα με συναγωνιστη. (κοιτατε ρε κοριτσια αμα μπαινει κανενας πριν ανοιξετε την πορτα). 

Συνεδρια με Ρανια η οποια στην πασαρελα επαιξε καλα και αρχισε τα "αστερι μου"  και λοιπες μαλακιες.

Στο εργο πολύ βαρεμαρα, μασαζ αδιαφορο και στο στιβο μαχης δεν την ιδρωσε τη φανελα ουτε για δειγμα. Μπουρδελο-φαση καμια αισθηση.

Διαβαζα μετα απο λιγες μερες τα περι  φαστ-φουντ και ειναι αληθεια οτι ενοιωσα έτσι.

Μια ευκαιρια ακόμη αλλίως μαύρο.

Ο φιλος μου που πηγαμε μαζι πηρε μια πιτσιρικα και περασε καλα. Δεν του εχω πολυ εμπιστοσυνη όμως γιατι τον πηγα πρωτη φορα και δεν ειχε εικονα και επιπλεον ηταν φορτωμενος και τα εβλεπε ολα ωραια.

Ζανα, υπαρχουν και  όρια  οχι μονο να αδειασει το δωματιο να μπει ο επομενος, πιασε και τον πανω οροφο και κανε υποκαταστημα αν δεν χωρανε ολοι μεσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom