Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dim55

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Αδερφέ είδα γύρω στις 8 κοπέλες περίπου. Και έκανα το γνωστό για μένα κόλπο όταν βλέπω πάντα την παρέλαση...

κρατάω το νούμερο (άντε το πολύ όνομα αυτής που μέχρι στιγμής θα διάλεγα).

Είδα την πρώτη και έλεγα μέσα μου (το 1, το 1...), μετά είδα την 4η και έλεγα μέσα μου (το 4.. το 4...) :dancing:
Η Σοφη λειπει με αδεια

dim55

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
893
Πόντοι
96
Καλησπερα.

Γνωριζει κανεις αν υπαρχει ακομα στην Οαση η Ζωη;

Ευχαριστω κυριοι.

Η μοντελοζωη (από Μολδαβια ????) εχει αναφερθει οτι εχει φυγει . Απο τοτε εχουν περασει 2 Ζωες (οχι χρονικα) μια ξανθια που ατυχως εφυγε και τωρα ειναι μια αλλη που δεν την εχω δει .

snow:

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Kριμα και ηταν δυνατο χαρτι.

Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις κυριοι.

SOULTANTSIC

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
σε προσφατη επισκεψη ..δηλαδη χθες ...η Ζωη η Ελληνιδα εθεαθη στην παρελαση ... :boobies: :boobies:
Καλη και ομορφη κοπελα ..αλλα εγω τιμησα τη Λια .... :2funny: :2funny: :2funny:

dxounia

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Οκτ 2007
Κριτικές
38
Like
2.623
Πόντοι
8.345
Επισκεψη πριν μια βδομαδα, εμφανιστηκαν 5-6 γκομενες απο καλλιστεια ασχημιας, ΔΕΝ ν εχω ξανασυναντηση στον χωρο του μασαζ τοση ασχημια συγκεντρωμενη και απο σωμα σχεδον ολες ακωλες εκτος απο μια που ειχε ωραια κωλαρα αλλα ηταν τοσο ασχημη στο προσωπο που δεν μπορουσα να το παραβλεψω. Ονοματα δεν θυμαμαι γιατι μου ηταν αδιαφορα, ηπια το νερακι μου και δρομο.

SOULTANTSIC

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Επισκεψη πριν μια βδομαδα, εμφανιστηκαν 5-6 γκομενες απο καλλιστεια ασχημιας, ΔΕΝ ν εχω ξανασυναντηση στον χωρο του μασαζ τοση ασχημια συγκεντρωμενη και απο σωμα σχεδον ολες ακωλες εκτος απο μια που ειχε ωραια κωλαρα αλλα ηταν τοσο ασχημη στο προσωπο που δεν μπορουσα να το παραβλεψω. Ονοματα δεν θυμαμαι γιατι μου ηταν αδιαφορα, ηπια το νερακι μου και δρομο.

δηλαδη συγνωμη κιολας απο οσες ηταν εκει Ελενη , Λια , Μονικα , Μελίνα , Ζωη , Νικολ, Βικυ , Σονια , Καλινκα ( πρωην αντριαννα ) και κανα δυο που ξεχναω δεν σου αρεσε καμια ... :2funny: :2funny: :2funny:

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.690
Πόντοι
2.586
δηλαδη συγνωμη κιολας απο οσες ηταν εκει Ελενη , Λια , Μονικα , Μελίνα , Ζωη , Νικολ, Βικυ , Σονια , Καλινκα ( πρωην αντριαννα ) και κανα δυο που ξεχναω δεν σου αρεσε καμια ... :2funny: :2funny: :2funny:

Αχ να αγιάσει το στομα σου ....

dxounia

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Οκτ 2007
Κριτικές
38
Like
2.623
Πόντοι
8.345
εσυ αναφερεις 8 ονοματα εγω ειπα οτι ειδα 5-6, μπορει κανα δυο καλες να ηταν με πελατη, οι αλλες ομως ηταν μπαζα ολκης που ουτε τσαμπα δεν θα εμενα. Βεβαια αυτα ειναι γουστα και βιτσια για μερικους, εγω δεν εχω τετοια βιτσια.

Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Κριτικές
6
Like
34
Πόντοι
1
Και εγώ έχω να πώ πως τελευταία δεν έχω δει καλά κομάτια. Οι γνωστές που αναφέρεται είναι πάντα πιασμένες και οι υπόλοιπες μέτρια πράγματα. Πριν καμια εβδομαδα (περίπου) πήγα και το πιο αξιόλογο ελευθερο ήταν η καλίνγκα. Ειπα και εγω ο μαύρος θα λύωσω στο πρωκτικό. Πλεον η κοπελια (λεμε τώρα) έχει χαλάσει, απλά διεκπερωτική και βαριεστιμένη. Τα εκλαψα τα λεφτά μου.

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
Και εγώ έχω να πώ πως τελευταία δεν έχω δει καλά κομάτια. Οι γνωστές που αναφέρεται είναι πάντα πιασμένες και οι υπόλοιπες μέτρια πράγματα. Πριν καμια εβδομαδα (περίπου) πήγα και το πιο αξιόλογο ελευθερο ήταν η καλίνγκα. Ειπα και εγω ο μαύρος θα λύωσω στο πρωκτικό. Πλεον η κοπελια (λεμε τώρα) έχει χαλάσει, απλά διεκπερωτική και βαριεστιμένη. Τα εκλαψα τα λεφτά μου.

αυτό το μαγαζι εχει γινει πολύ fast food πλεον φιλε μου ( γνωμη μου)

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6

για να είμαι ειλικρινης με τα ονόματα είμαι χαλιας τελειως ...ξεχναω  και δεν θυμαμε από μνημης τις υπολοιπες ...αλλα μη μου λες ότι δεν σου αρεσε η Νικολ ρε φιλαρακι ....
αυτή τη θυμαμε  :grin:

Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
0
καλσπέρα παίχτες
έλεγα να κάνω μια επίσκεψη στο εν λόγω ιδρυμα αυριο, μιας που θα ειμαι στην περιοχη, λέτε δεν αξίζει πλέον;;;;;

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.352
Πόντοι
41.813
καλσπέρα παίχτες
έλεγα να κάνω μια επίσκεψη στο εν λόγω ιδρυμα αυριο, μιας που θα ειμαι στην περιοχη, λέτε δεν αξίζει πλέον;;;;;

την καλυτερη περιγραφη την εκανε ο dare και συμφωνω μαζι του. το μαγαζι πλεον εχει γινει fast food, κοινως ξεπετατζιδικο

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Δυστυχώς έτσι είναι. Πέρασα μεσοβδόμαδα μετά από αρκετούς μήνες. Έκατσα στον καναπέ απέναντι από την πόρτα (όχι στο μικρό πριβέ) και πέρασαν 6 κοπέλες. Σαν σίφουνες. Πόρτες ανοίγανε, πόρτες κλείνανε συνέχεια μια διαρκής κίνηση. ΄Έχει χάσει την μαγεία του μασατζίδικου. Παρά την πολλή πελατεία είναι χαρακτηριστική η προσπάθεια μεγιστοποίησης του κέρδους. Εις βάρος όμως της ποιότητας του όλου πακέτου αυτού του είδους μασάζ.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.352
Πόντοι
41.813
επειδη ξερω οτι εισαι εμπειρος παικτης σου χω μια ερωτηση διπλα στο γ σεπτ 59. για δως μου τα φωτα σου

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Και οι παντρεμενοι να προσεχουν διοτι εχει καμερες το καταστημα και μεσα στα δωματια
κρυφες*
Τρολιές....
Τις έχεις δει? Πες μας και εμας που? Και για ποιο λόγο να υπάρχουν?
Και γιατί να προσέχουν  οι παντρεμένοι μόνο? Οι άλλοι είναι οκ? Οι κοπέλες που δουλεύουν είναι οκ? Τι μας λες???

Οι κάμερες που υπάρχουν είναι φανερές και είναι για τις εισόδους και το χώρο υποδοχής για ευνόητους λόγους.

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Δυστυχώς έτσι είναι. Πέρασα μεσοβδόμαδα μετά από αρκετούς μήνες. Έκατσα στον καναπέ απέναντι από την πόρτα (όχι στο μικρό πριβέ) και πέρασαν 6 κοπέλες. Σαν σίφουνες. Πόρτες ανοίγανε, πόρτες κλείνανε συνέχεια μια διαρκής κίνηση. ΄Έχει χάσει την μαγεία του μασατζίδικου. Παρά την πολλή πελατεία είναι χαρακτηριστική η προσπάθεια μεγιστοποίησης του κέρδους. Εις βάρος όμως της ποιότητας του όλου πακέτου αυτού του είδους μασάζ.
Δεν έχεις άδικο. Όπως και πολλοί άλλοι συναγωνιστές αναφέρουν το μαγαζί έχει χάσει αρκετά από την παλιά του αίγλη. Καμία σχέση με το πώς ήταν στο 2ο.
Βέβαια ας μην είμαστε ισοπεδωτικοί. Υπάρχουν ακόμη κάποιες κοπέλες από τις παλιές κυρίως που τιμάνε τα λεφτά που αφήνουμε και προσπαθούν να περνάμε καλά. Και δεν είναι τυχαίο ότι αυτές έχουν δουλειά και δεν είναι εύκολο να τις πετύχεις ελεύθερες.
Τις προάλλες είδα κάτι καινούργιες που από πλευράς εμφάνισης δεν αξίζουν καν αναφοράς. Για δοκιμή ούτε συζήτηση. Στανταράκια για να χουμε το κεφάλι μας ήσυχο.
Κρίμα για τον χώρο γιατί από κέντρο "φυσικής ευεξίας" πάει να γίνει φαστστουντιάδικο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom