trelokotsidou
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 398
- Πόντοι
- 26
Εαν μπω καμιά μέρα και δω στην είσοδο τα αυτόματα μηχανάκια που έχουν στις τράπεζες και σου δίνουν αριθμό αναμονής, δεν θα μου προκαλέσει καμία μα καμία εντύπωση....
το δούλεμα πάει σύννεφο ..... κριτικές του vb2....
(05/10/2013) κριτική για Αντριάνα
(15/07/2014) κριτική για Καλίνκα
ρέ φίλε τόσο πολύ έχει αλλάξει η Αντριάνα και μας την παρουσιάζεις ώς καινούργια κοπέλα ???????
πάντως τώρα που γύρισε η Αντριάνα/Καλίνκα θα περάσουμε μήπως την πετύχουμε
τίποτα δεν αφήνεις να πέσει κάτω...το δούλεμα πάει σύννεφο ..... κριτικές του vb2....
ρέ φίλε τόσο πολύ έχει αλλάξει η Αντριάνα και μας την παρουσιάζεις ώς καινούργια κοπέλα ???????
Κι εγώ πέρασα κι έγραψα κριτική, περιμένω να ανέβει. Για bodybilders είναι το "κορίτσι".Σκοπός της επίσκεψης η Καλίνκα(πρώην Αντριάννα)και αφού περίμενα σχεδόν μία ώρα πέρασα μαζί της.
πάντως διαφωνώ για την αερόπιπα που λες...Κι εγώ πέρασα κι έγραψα κριτική, περιμένω να ανέβει. Για bodybilders είναι το "κορίτσι".
Τώρα είδα ότι έχεις ξαναγράψει και ότι η κοπέλα δούλευε με άλλο όνομα παλιότερα. Άρα έχεις καλύτερη άποψη από μένα. Εγώ έγραψα αυτό που είδα σε μένα. Ίσως το έκανε γιατί λανσάρει νέο...είδος πίπας, δεν ξέρω, πάντως ρουφαγε και φύσαγε ταυτόχρονα με το γλύψιμο . , όπως τρώμε παγωτό!πάντως διαφωνώ για την αερόπιπα που λες...
ήταν συναχωμένη χθες , δεν το πήρες χαμπάρι ?Τώρα είδα ότι έχεις ξαναγράψει και ότι η κοπέλα δούλευε με άλλο όνομα παλιότερα. Άρα έχεις καλύτερη άποψη από μένα. Εγώ έγραψα αυτό που είδα σε μένα. Ίσως το έκανε γιατί λανσάρει νέο...είδος πίπας, δεν ξέρω, πάντως ρουφαγε και φύσαγε ταυτόχρονα με το γλύψιμο . , όπως τρώμε παγωτό!
Αυτή που γράφεις είναι η Λάουρα. Ξανθιά όπως την περιέγραψες. Έτσι μου συστήθηκε και εμένα.Για τη Λαουρα που εγραψα κριτικη μπορει να κανω και λαθος το ονομα γιατι η δικη μου ηταν ξανθια και μαλλον καινουργια στο μαγαζι αυτο.
Αυτή που γράφεις είναι η Λάουρα. Ξανθιά όπως την περιέγραψες. Έτσι μου συστήθηκε και εμένα.
Ναι, όντως ήταν συναχωμένη. Μπορεί να οφείλεται σ' αυτό η αερόπιπα. Απλά δεν έχω μέτρο σύγκρισης από άλλη φορά μαζί της και ποθανώς την αδίκησα σ΄αυτό.ήταν συναχωμένη χθες , δεν το πήρες χαμπάρι ?
το δούλεμα πάει σύννεφο ..... κριτικές του vb2....
eγω λαουρα που ειχα παει πριν καιρο κοντουλα με μαυρα μαλια
και εγω νομιζα ότι ειχε κατεβει με τον Κουβελη
Αυτή η Αντριάννα δεν κατάλαβα τι πρόβλημα είχε? Ψυχολογικά ή τίποτα άλλο?