με τοσα κοριτσια λογικο να εχει και καποιες "πονηρες". εχει και αλλες πιο "πονηρες' και πιο ξινες απο τη νικολ. εμενα το στανταρακι μου ειναι η σονια εκει λογω παρελθοντως (μιχαλακοπουλου 99 εποχες με παολα και γαμω και τα ροστερ) και παντα τιμιου σερβις. περι ορεξεως βεβαια....Αλβανίς.
Πονηρή.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
...στην μιχαλακοπουλου,υπηρχε και αλλη μια βυζαρου η αφροδιτη.την θυμασαι...?με τοσα κοριτσια λογικο να εχει και καποιες "πονηρες". εχει και αλλες πιο "πονηρες' και πιο ξινες απο τη νικολ. εμενα το στανταρακι μου ειναι η σονια εκει λογω παρελθοντως (μιχαλακοπουλου 99 εποχες με παολα και γαμω και τα ροστερ) και παντα τιμιου σερβις. περι ορεξεως βεβαια....
φιλε spunky για αυτο εγραψα και για το φοβερο ροστερ εκεινης της εποχης . αυτες που ειχε καλυπταν ολα τα γουστα (αντμιν σορρυ για τα οφ τοπικ)....στην μιχαλακοπουλου,υπηρχε και αλλη μια βυζαρου η αφροδιτη.την θυμασαι...?
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
πανε αυτες..σκορπισανε ολες...φιλε spunky για αυτο εγραψα και για το φοβερο ροστερ εκεινης της εποχης . αυτες που ειχε καλυπταν ολα τα γουστα (αντμιν σορρυ για τα οφ τοπικ).
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
εσύ που ξέρεις τα πολλά και ο νους σου κατεβάζει... έχουμε feedback για τη Ζωή??πανε αυτες..σκορπισανε ολες...
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
...ανεξαρτητοι ελληνες....εσύ που ξέρεις τα πολλά και ο νους σου κατεβάζει... έχουμε feedback για τη Ζωή??
daredevil12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
...ανεξαρτητοι ελληνες....
και εγω νομιζα ότι ειχε κατεβει με τον Κουβελη
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
μην πεταγεσαι εσυ..ο λαγος πηρε το μυνημα που ηθελε...και εγω νομιζα ότι ειχε κατεβει με τον Κουβελη
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 893
- Πόντοι
- 96
Στη δεξιά βουβώνα, μια παπαρούνα.
Στον αυχένα, ένα τριαντάφυλλο.
Στον αστράγαλο, ένα φτερό (όπως ο φτερωτός Ερμής).
Σχολίασα ότι και τα τρία είναι θέματα της φύσης, και όχι συναισθηματικές παραστάσεις, ή ανθρώπινες δημιουργίες.
νταξ τα σχεδια της φυσης μπορει να εκφρασουν συναισθηματα . το τατου στον αστραγαλο ειναι όμορφο . Εμενα μου ειναι συμπαθητικη φατσα η Νικόλ . Κλασσικη ελληνοφατσα ειναι.
...ανεξαρτητοι ελληνες....
Αν μιλαμε για την ψηλη ξανθια Ζωη ξερουμε σε ποιανου Δημου την τοπικη ειναι γραμμενη??
Θελω και εγω να αγωνιστω εναντια στο μνημονιο και ην κακουργα Μερκελ !!!!
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
αλβανοφατσανταξ τα σχεδια της φυσης μπορει να εκφρασουν συναισθηματα . το τατου στον αστραγαλο ειναι όμορφο . Εμενα μου ειναι συμπαθητικη φατσα η Νικόλ . Κλασσικηελληνοφατσαειναι.
Αν μιλαμε για την ψηλη ξανθια Ζωη ξερουμε σε ποιανου Δημου την τοπικη ειναι γραμμενη??
Θελω και εγω να αγωνιστω εναντια στο μνημονιο και ην κακουργα Μερκελ !!!!
gyrologos77777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5.108
- Πόντοι
- 441
Καλησπέρα συναγωνιστές! Είμαι απο επαρχία και θα είμαι για καποιες δουλειές Αθήνα. Λέω να επισκευτώ το συγκεκριμένο κατάστημα! Ποιά πρταγματικά αξίζει τα λεφτά της; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Καλησπέρα συναγωνιστές! Είμαι απο επαρχία και θα είμαι για καποιες δουλειές Αθήνα. Λέω να επισκευτώ το συγκεκριμένο κατάστημα! Ποιά πρταγματικά αξίζει τα λεφτά της; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Συναγωνιστή, (ανάλογα βέβαια με τα γούστα σου) , η Μελίνα (η οποία όσες φορές την διάλεξα, ΠΟΤΕ, ούτε μια φορά δεν με πρόδωσε), η Ελένη (για να "λυσάξετε" μαζί) , η Ζάνα όταν ήταν στην "ενεργό" υπηρεσία , η Βίκη, η Λία (αν σου αρέσουν τα πιο milf ) , η Σόφι (για πετιτ καταστάσεις), και οι άλλες κοπέλες έχουν η κάθε μια τα δικά της ατού (αρκεί να τις έχεις γνωρίσει καλά, και με την οικοιότητα αναδεικνύει η καθε μια τους τα δικά της χαρίσματα που για τον καθένα μας ταιριάζει και κατι διαφορετικό), σου καταθέτω τεκμηριωμένα οτι δεν θα πετάξεις άδικα τα λεφτά σου (που στις μέρες μας είναι ΠΟΛΥ περιορισμένα).
V...
daredevil12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
αλβανοφατσα
το κλασικη μου αρεσε χοχοχοχο ....στανταρακι .....
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
nicol rules....αμα την αφησεις και πει τα δικα της μετα γινεται το ελα να δεις..ορθια,και τα βυζια στο τερμα...το κλασικη μου αρεσε χοχοχοχο ....στανταρακι .....
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.969
- Πόντοι
- 42.697
Συναγωνιστή, (ανάλογα βέβαια με τα γούστα σου) , η Μελίνα (η οποία όσες φορές την διάλεξα, ΠΟΤΕ, ούτε μια φορά δεν με πρόδωσε), η Ελένη (για να "λυσάξετε" μαζί) , η Ζάνα όταν ήταν στην "ενεργό" υπηρεσία , η Βίκη, η Λία (αν σου αρέσουν τα πιο milf ) , η Σόφι (για πετιτ καταστάσεις), και οι άλλες κοπέλες έχουν η κάθε μια τα δικά της ατού (αρκεί να τις έχεις γνωρίσει καλά, και με την οικοιότητα αναδεικνύει η καθε μια τους τα δικά της χαρίσματα που για τον καθένα μας ταιριάζει και κατι διαφορετικό), σου καταθέτω τεκμηριωμένα οτι δεν θα πετάξεις άδικα τα λεφτά σου (που στις μέρες μας είναι ΠΟΛΥ περιορισμένα).
V...
ετσι εχουν τα πραγματα! ;)
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.684
- Πόντοι
- 3.137
Καλημερα σας...
Η Ανδριαννα η Καλινκα που απ οτι διαβασα αλλαξε το ονομα της δουλευει εκει στον μασατζιδικο η εχει αποχωρησει???ξερει κανεις συναγωνιστης να μου απαντησει???ευχαριστω...
Για όσους ενδιαφέρονται η Αντριάννα/Καλίνκα επανέκαμψε....
kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.392
- Πόντοι
- 5.345
Συνάντηση με το Μαρακι , όπως πάντα καταπληκτικά ............. :-* :-* :-*
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.670
- Πόντοι
- 2.586
Για όσους ενδιαφέρονται η Αντριάννα/Καλίνκα επανέκαμψε....
Με ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ όρεξη και αδυνατισμένη ...
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
άλλα της!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις