Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
καλησπερα συναδελφοι ......σε αυτο τον ''οικο'' ποια ειναι η ποιο ''φορτωμενη''  :tits: :tits: :tits: :tits:

διοτι λεω να κατεβω Αθηνα αυριο , οποτε να περασω μια βολτα , μην την πατισω και τσαμπα ψιαχνω να βρω παρκιγκ  ....

ευχαριστω  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
Καλημερα σας...
Η Ανδριαννα η Καλινκα που απ οτι διαβασα αλλαξε το ονομα της δουλευει εκει στον μασατζιδικο η εχει αποχωρησει???ξερει κανεις συναγωνιστης να μου απαντησει???ευχαριστω...

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
καλησπερα συναδελφοι ......σε αυτο τον ''οικο'' ποια ειναι η ποιο ''φορτωμενη''  :tits: :tits: :tits: :tits:

διοτι λεω να κατεβω Αθηνα αυριο , οποτε να περασω μια βολτα , μην την πατισω και τσαμπα ψιαχνω να βρω παρκιγκ  ....

ευχαριστω  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:
νικολ,σονια.

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.669
Πόντοι
2.586
Καλημερα σας...
Η Ανδριαννα η Καλινκα που απ οτι διαβασα αλλαξε το ονομα της δουλευει εκει στον μασατζιδικο η εχει αποχωρησει???ξερει κανεις συναγωνιστης να μου απαντησει???ευχαριστω...

απ οτι εμαθα εφυγε ,,,, to comeback δεν της βγηκε ...

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.669
Πόντοι
2.586
πηγε σε αλλο μασατζιδικο η εφυγε εκτος χωρας...
σ ευχαριστω παντως για την απαντηση σου φιλος...

δεν ξερω φιλε ...
Πηγε κολητος μου συναγωνιστης και του ειπαν οτι εφυγε ...και απο οτι εμαθα απο μια θεραπενιδα δεν την επερναν πια οι πελατες ...απελπιστηκε και εφυγε ce la vie που λενε και οι Γαλλοι

mihalisbou

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παρακολουθώ πολύ καιρό το σάιτ και ομολογώ πως έχω βοηθηθεί από τις εμπειρίες των υπολοίπων, έτσι λοιπόν και εγώ με τη σειρά μου αποφάσισα να γράψω ορμώμενος και από τις συζητήσεις που άκουγα στο μαγαζί  που επισκέφτηκα από τις κοπέλες που λέγαν  για το ίντερνετ και για τις κριτικές. Όποτε θα παραθέσω και εγώ με τη σειρά μου την εμπειρία που είχα με την μονικα απο το εν λόγω μαγαζι

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
δεν ξερω φιλε ...
Πηγε κολητος μου συναγωνιστης και του ειπαν οτι εφυγε ...και απο οτι εμαθα απο μια θεραπενιδα δεν την επερναν πια οι πελατες ...απελπιστηκε και εφυγε ce la vie που λενε και οι Γαλλοι
Περίεργο.  :think: Τόσο καιρό την έψαχνε κόσμος και ξαφνικά δεν την έπαιρνε κανείς?

prokkroustis

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
πέρασμα σάββατο απόγευμα κατά τις 17.30...με έδιωξαν πανηγυρικά!δεν είχε θέση ούτε στον φωταγωγό!!! :fuck1: :fuck1:

υ.γ. ρέ τί γίνεται :grin:

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.669
Πόντοι
2.586
πέρασμα σάββατο απόγευμα κατά τις 17.30...με έδιωξαν πανηγυρικά!δεν είχε θέση ούτε στον φωταγωγό!!! :fuck1: :fuck1:

υ.γ. ρέ τί γίνεται :grin:

Πληρωθήκαμε μηνιάτικο φίλος και πηγαμε ολοι μαζεμένοι να κανουμε κατάθεση .. :2funny: :2funny: :2funny:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...και στο προσωπο,κατ εμε,δεν χανει...ξανθια,προσινα ματια...
Αφού ψευτογάμησα τη Νικόλ (δεν τον ήθελε μέσα όλον, γιατί δεν της αρέσω και τόσο), της ζήτησα να με ξεναγήσει στις δερματοστιξίες της:
Στη δεξιά βουβώνα, μια παπαρούνα.
Στον αυχένα, ένα τριαντάφυλλο.
Στον αστράγαλο, ένα φτερό (όπως ο φτερωτός Ερμής).

Σχολίασα ότι και τα τρία είναι θέματα της φύσης, και όχι συναισθηματικές παραστάσεις, ή ανθρώπινες δημιουργίες.

Απάντησε, ότι και οι ψωλές είναι δημιουργήματα της φύσης και σκοπεύει να ζωγραφίσει μερικές στο σώμα της...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom