You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καλησπερα σε ολους ,χρονια ειμαι στα μπουρντελα ,και εχω γαμηση πολλα μουνια,αλλα ομορφα και αλλα οχι τοσο,αυτη η Μόνικα ηταν το κατι αλλο,τοση πουτανια,και τοση διαθεση για sex,πραγματικα δεν ειχα ξαναδει,σαν να ημουν με την κοπελα μου οταν αυτη εχει φυσικα τις καλες της. Μπαινει η κοπελα στο δωματιο,και ερχεται στην αγκαλια μου,μωρο μου σημερα θελω να με γαμησης οπως γουσταρεις,ετσι καταλαβα απο την διάθεσή της και παιδες μου αρχιζει ενα γλυψιμο που ανατριχιασα ολοκληρος,εχω παει και με την Λια και Αντριανα παλια,αλλα αυτη η Μόνικα ειναι το κατι αλλο.αρχισα να γλυφω και εγω με την σειρα μου το πεντακαθαρο μουνακι της,και μετα την εβαλα στα τεσσερα και αρχισα να την γαμαω με μανια,μιλαμε για απιστευτη δυναμη,η πουτανα αντεχει αγριο γαμηση,πραγματικα ευχαριστιομουν γαμηση,αλλα ηθελα να τελειωσω με το τρελο τσιμπουκι που κανει,και να χυσω στις βυζαρες της, πηρε τον πουτσο μου και τον εξαφανισε στο στομα της ,ειχα τρελαθει απο την καυλα,ηθελα να αδειασω ,πραγματικα τετοια καυλα ειχα χρονια να νοιωσω,αρχισα να χυνω στα βυζια της,πραγματικα την εχυσα παντου,μιλαμε για τρομερη ανακουφιση,αφου ηρεμησα λιγο εκανα ντουζακι ,πραγματικο ζευγαρακι,ηταν απιθανα..
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.974
- Πόντοι
- 42.697
Καλησπερα σε ολους ,χρονια ειμαι στα μπουρντελα ,και εχω γαμηση πολλα μουνια,αλλα ομορφα και αλλα οχι τοσο,αυτη η Μόνικα ηταν το κατι αλλο,τοση πουτανια,και τοση διαθεση για sex,πραγματικα δεν ειχα ξαναδει,σαν να ημουν με την κοπελα μου οταν αυτη εχει φυσικα τις καλες της. Μπαινει η κοπελα στο δωματιο,και ερχεται στην αγκαλια μου,μωρο μου σημερα θελω να με γαμησης οπως γουσταρεις,ετσι καταλαβα απο την διάθεσή της και παιδες μου αρχιζει ενα γλυψιμο που ανατριχιασα ολοκληρος,εχω παει και με την Λια και Αντριανα παλια,αλλα αυτη η Μόνικα ειναι το κατι αλλο.αρχισα να γλυφω και εγω με την σειρα μου το πεντακαθαρο μουνακι της,και μετα την εβαλα στα τεσσερα και αρχισα να την γαμαω με μανια,μιλαμε για απιστευτη δυναμη,η πουτανα αντεχει αγριο γαμηση,πραγματικα ευχαριστιομουν γαμηση,αλλα ηθελα να τελειωσω με το τρελο τσιμπουκι που κανει,και να χυσω στις βυζαρες της, πηρε τον πουτσο μου και τον εξαφανισε στο στομα της ,ειχα τρελαθει απο την καυλα,ηθελα να αδειασω ,πραγματικα τετοια καυλα ειχα χρονια να νοιωσω,αρχισα να χυνω στα βυζια της,πραγματικα την εχυσα παντου,μιλαμε για τρομερη ανακουφιση,αφου ηρεμησα λιγο εκανα ντουζακι ,πραγματικο ζευγαρακι,ηταν απιθανα..
trelokotsidou
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 398
- Πόντοι
- 26
Καλά στέφανα!
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Καλησπερα.
Γνωριζει κανεις αν υπαρχει ακομα στην Οαση η Ζωη;
Ευχαριστω κυριοι.
Γνωριζει κανεις αν υπαρχει ακομα στην Οαση η Ζωη;
Ευχαριστω κυριοι.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.974
- Πόντοι
- 42.697
σημερα ο οικος δουλευει ρε παλληκαρια?
οχι ρε φιλε ημαρτον 15αυγουστος ειναι
ολα τα ιδρυματα ειναι κλειστα
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.974
- Πόντοι
- 42.697
Και οι παλιοημερολογίτες ρε φίλε, δεν έχουν δικαίωμα να απολαύσουν μασάζ σήμερα;
απο αυτην την αποψη δικιο εχεις..
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Και οι παλιοημερολογίτες ρε φίλε, δεν έχουν δικαίωμα να απολαύσουν μασάζ σήμερα;
βρες μασατζιδικο που να το διευθυνει παλιοημερολογίτης....
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
έλα μωρε.. εντάξει.. απλά σε πειράζουμε...
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Βλέπω ότι αυτές τις Άγιες ημέρες, σερβίρει μουνιά το "Seven" Massage - Μακεδονίας 5...ενταξει μωρε παιδια , μια ερωτησουλα ενεκα αργιας και καυλας εκανα.
εξαλλου , βαση τροικας , δεν πρεπει να καθομαστε ουτε μερα , πρεπει να δουλευουν τα παντα ολα 24/7/365 για να εχουμε αναπτυξη
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
Σήμερα κατάθεση στην Αντριάννα - Καλίνκα. Είναι το κλασσικό ρητό πίπα κώλο εμπλοκή. Μουνί δεν ακούμπησα ούτε για αστείο. (αφού προσφέρει κώλο γιατί να χαραμίσω ενέργεια σε άλλη τρύπα).
Η πίπα αερόπιπα, αλλά το γαμήσι στον κώλο δυνατό όσο δεν πάει.
Πεντακάθαρο το μέρος. Το τονίζω γιατί επειδή πάω πρώτη φορά σε μαγαζί του κέντρου δεν περίμενα τέτοιο πράγμα μέσα. Από την παρέλαση των κοριτσιών δεν έλεγαν οι περισσότερες. Την καλίνκα την πήρα γιαυτά που έχω ακούσει, αλλιώς θα προτειμούσα τη Μελίνα αν θυμάμαι καλά το όνομα.
Πεντακάθαρο το μέρος. Το τονίζω γιατί επειδή πάω πρώτη φορά σε μαγαζί του κέντρου δεν περίμενα τέτοιο πράγμα μέσα. Από την παρέλαση των κοριτσιών δεν έλεγαν οι περισσότερες. Την καλίνκα την πήρα γιαυτά που έχω ακούσει, αλλιώς θα προτειμούσα τη Μελίνα αν θυμάμαι καλά το όνομα.
θυμασαι αν δουλευε/παρελασε η σοφη?Σήμερα κατάθεση στην Αντριάννα - Καλίνκα. Είναι το κλασσικό ρητό πίπα κώλο εμπλοκή. Μουνί δεν ακούμπησα ούτε για αστείο. (αφού προσφέρει κώλο γιατί να χαραμίσω ενέργεια σε άλλη τρύπα).
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.123
- Πόντοι
- 5.916
θυμασαι αν δουλευε/παρελασε η σοφη?
παρέλασε με εμ τζι θρί
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
θυμασαι αν δουλευε/παρελασε η σοφη?
Αδερφέ είδα γύρω στις 8 κοπέλες περίπου. Και έκανα το γνωστό για μένα κόλπο όταν βλέπω πάντα την παρέλαση...
κρατάω το νούμερο (άντε το πολύ όνομα αυτής που μέχρι στιγμής θα διάλεγα).
Είδα την πρώτη και έλεγα μέσα μου (το 1, το 1...), μετά είδα την 4η και έλεγα μέσα μου (το 4.. το 4...)
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
Αν και όπως είπα πήγα καθαρά για την κωλάρα. Δεν έχω πηδήξει τόσο δυνατά τέτοια κωλοτρυπίδα ποτέ μου σε ίδρυμα. και όσο και να φαίνεται περίεργο το πιο δυνατό σφυροκόπημα σε κωλότρυπα το έχω ρίξει σε μη επαγγελματία γυναίκα.
Αχ ρε Μέλπη...
Αχ ρε Μέλπη...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K