Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Δεν ξερω ρε μαγκες τι λετε εσεις..εγω εκανα μια απρογραματιστη καταδρομικη την παρασκευη...
Βεβαια εγω οπως εχω πει πολλες φορες δεν πειραματιζομαι...
Και απο τη στιγμη που υπαρχει μια κα Λια....που σου φερνει τον εσπρεσο σου με μισοξεκουμπωτη την ρομπα και τα βυζομπαλα σε κοινη θεα ...ε τι να κανω ανθρωπος ειμαι...ποσο να αντισταθω σε αυτη τη γλυκεια υπαρξη..
Ειναι ενας εκρηκτικος συνδιασμος αυτη η κυρια .... μπορει να σε παει απο το τρυφερο στο απολυτο pse

Η πλακα ειναι οτι πηγα για μασαζ....αλλα δεν προλαβα  ..αισχος
Ακολουθει κριτικη

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
κυριε-κυρια που επιμελησε του θεματος στο οασης...μηπως θα μπορουσες να βαλεις καμια φωτο απο τις κοπελες..σωμα εννοω οχι προσωπο...και για εμας που δεν εχουμε ακομα την τυχη να βρεθουμε στο χωρο σας ...
γιατι καλα τα γραφομενα αλλα και το φως καλυτερο...
ευχαριστω....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.519
Πόντοι
46.232
μόνο από αυτό το ίδρυμα θες ?
από άλλα δεν θες να δεις?

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
δεν θα ελεγα οχι αν μπορουσε να γινει.. απλα τα γραφομενα για το εν λογω ιδρυμα μου εχουν κινησει πιο πολυ την περιεργεια

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Υπαρχει μια απλη λυση..πας μια βολτα , αφου προηγουμενως περασεις απο ενα φαρμακειο να παρεις ενα καλο κολυριο για τα ματια...
Μολις αρχισει η παρελαση ...και μιλαμε  για μουνοθυελα .βαζεις μια πετσετα κατω απ το σαγωνι να μαζεψεις τα σαλια που θα σου φυγουν

Μολις χασεις το φως σου ..βαζεις το κολυριο και προχωρας στα ενδοτερα...

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Excalibur,τόσο "άσχημα" τα πράγματα...εεε?? :grin: :grin:

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Excalibur,τόσο "άσχημα" τα πράγματα...εεε?? :grin: :grin:

Αστε φιλε χαλι μαυρο ...
Την προηγουμενη βδομαδα πηγε ενας φιλος .... φανατικος οπαδος των cg και city tours ..και μου ειπε τι μαλακας που ημουνα και πεταγα τα λεφτα μου τοσα χρονια...
Και γω μην νομιζεις πριν ενα χρονο πηγα πρωτη φορα και ...κολησα ...και δεν μπορω να ξεκολησω ....
Βεβαια ολες για το κορμι μου με θελουν ...

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Για το κορμί σου εεε?? :grin:  Και μένα το ίδιο..... :tooth:

Πάντως ψήνομαι να πάω..... :think:    Αλλά μου αρέσουν τα πιπίνια και απ' ότι διαβάζω,στο συγκεκριμένο μαγαζί έχει milf......πολύ καλές βέβαια,σύμφωνα με αυτά που διαβάζω..... :grin:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Για το κορμί σου εεε?? :grin:  Και μένα το ίδιο..... :tooth:

Πάντως ψήνομαι να πάω..... :think:    Αλλά μου αρέσουν τα πιπίνια και απ' ότι διαβάζω,στο συγκεκριμένο μαγαζί έχει milf......πολύ καλές βέβαια,σύμφωνα με αυτά που διαβάζω..... :grin:
εχει και πιπινια...απο ολα εχει...θα σε φτιαξει η ζανα...θα σε ρυθμισει...ειναι ο Ρ20 των μασαζ... ;)

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.309
Πόντοι
41.813
Αστε φιλε χαλι μαυρο ...
Την προηγουμενη βδομαδα πηγε ενας φιλος .... φανατικος οπαδος των cg και city tours ..και μου ειπε τι μαλακας που ημουνα και πεταγα τα λεφτα μου τοσα χρονια...
Και γω μην νομιζεις πριν ενα χρονο πηγα πρωτη φορα και ...κολησα ...και δεν μπορω να ξεκολησω ....
Βεβαια ολες για το κορμι μου με θελουν ...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  και σενα?????????

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
εχει και πιπινια...απο ολα εχει...θα σε φτιαξει η ζανα...θα σε ρυθμισει...ειναι ο Ρ20 των μασαζ... ;)
Αν έχει και πιπίνια τότε......με βλέπω να πηγαίνω.... :grin:    Το οικονομικό είναι θέμα στην κατάσταση που είμαι,αλλά κάτι θα κάνω......
Ευκαιρία να κατέβω προς κέντρο μεριά,γιατί έχω να πάω κάτι χρόνια..... :tooth:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Αν έχει και πιπίνια τότε......με βλέπω να πηγαίνω.... :grin:    Το οικονομικό είναι θέμα στην κατάσταση που είμαι,αλλά κάτι θα κάνω......
Ευκαιρία να κατέβω προς κέντρο μεριά,γιατί έχω να πάω κάτι χρόνια..... :tooth:
..απο 60 ευρω ξεκινανε οι τιμες...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
στα 80 κάθομαι 60 λεπτά κι αν τους αρέσει...

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
στα 80 κάθομαι 60 λεπτά κι αν τους αρέσει...

Αυτό ισχύει με μία εκτόνωση απλό πρόγραμμα κατά τα προβλεπόμενα-επίσημα. Το τι τελικά γίνεται (λίγος παραπάνω χρόνος, δεύτερο βόλι, πρωκτικό) στα ίδια λεφτά είναι συμφωνία πελάτη-εργαζόμενης. Συνεπώς νομιμότατο σε βρίσκω.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
30.769
Πόντοι
5.006
Περασμα απο εν λογο ιδρυμα σημερα γυρω στις 12 υποδοχη απο ρανια.ησυχα γενικως απο οτι αλλες φορες.διαλεγω αλεξια γνωστη οπως και η ρανια απο την πατησιων.στα του αγωνα ολα και καλυτερα στοματικο φοβερο ακολουθωντας ισπανικο με τις βυζαρες που εχει.επειτα απο πανω και τελειωμα πισωκολητα με θεα τη φοβερη κολαρα της.αυτα τα ολιγα για την αλεξια.

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Επίσκεψη Σαββατο το μεσημέρι,μόλις ειχαν φέρει πλυμμένες πετσέτες και αναστάτωση μεχρι να τις μοιράσουν στα δωμάτια...Στην πόρτα η Ζάνα,ενημέρωση ότι η Ανδριάννα είναι απασχολημένη και πέρασα με την άλλη επιλογή μου την Μελίνα...γενικά δεν ήταν καλα,άν και την έχω συναντήσει παλαιοτερα...Λεπτομέρειες της συνεδρίας στο αντίστοιχο θρεντ...Συμβαίνουν και αυτά!

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Δυστυχώς στο αντίστοιχο θρεντ <<έκοψαν >>μερικά από τα γραφόμμενα μου και παραποίησαν την εννοια της κριτικής!!!Μπορεί κ΄'αποιος από τους παλιούς να μου πεί αν αυτό είναι συχνό??Και το μόνο που έγραψα είναι "ΟΤΑΝ Η ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΜΑΣΑΕΙ ΤΣΙΧΛΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ?"Σημαίνει "ηττα και χαμένα ευρώ" καθώς και σε ενα άλλο σημείο έγραψα "κατά διαστήματα άκουγα ένα ξεκάρφωτο <<ναί έτσι μωρό μου(κατά την διαρκεια μασαζ στην πλάτη)".Υπάρχει κάτι επιλήψημο στα ανωτέρω??.Παρακαλώ φωτήστε το σκοτάδι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom