Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
πολυ σωστος ο NIΚ!!απλα να πω στον συναθλητη  που πηγε πρωτη φορα τις επομενες (επειδη του αρεσε)κανε τα κουμαντα σου πριν κανονισεις το οτιδηποτε και να ρωτας !!!τετοιες ευκαιριες ψαχνουνε. . .

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
k2:
πολυ σωστος ο NIΚ!!απλα να πω στον συναθλητη  που πηγε πρωτη φορα τις επομενες (επειδη του αρεσε)κανε τα κουμαντα σου πριν κανονισεις το οτιδηποτε και να ρωτας !!!τετοιες ευκαιριες ψαχνουνε. . .
Το σωστό αυτό ειναι , ρωτάς τα κανονιζεις , συμφωνείς και στο τέλος όλοι μένουν ευχαριστημένοι . Μιλάμε για δεύτερη βολή στο προγραμμα που εχεις επιλέξει (για όσους μπορούνε φυσικά ;) )

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.664
Πόντοι
6.495
Ακριβως
Και πλεον γνωρίζεις οτι δεν χρεώνεται extra η δεύτερη, τρίτη κλπ βολή δεδομενου της καθιέρωσης οτι εντάσσεται στο χρόνο παραμονής στο δωμάτιο. Ανάλογα πάντα με τις αντοχές του καθενός (έχω καταφέρει μέχρί τρείς με Μόνικα, αλλά είναι και θέμα κοπέλας...)

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
μεσημεριανη επισκεψη στο κεντρο για καφε και περασμα απο το ιδρυμα.ζανα πορτα κερασμα καφε μπουρου μπουρου αγκαλιτσες σε εξοδο αλλων συναθλητων και επιλεγω λαουρα για πρωτη φορα μιας και λεπει η μελινα.λογω του περιστατικου του συναθλητη την ρωταω εγκυκλοπεδικα αμα με παιρνει ο χρονος στο προγραμμα και για δευτερη εκτονωση μεσα στο προγραμμα που ηδη εχω επιλεξει δεν τρεχει κατι..και μου απανταει  +20 ευρω δηλ 80 ευρω και στο προγραμμα των 80 συνολο 100 ευρω.της απανταω δεν θελω μασαζ μονο το προγραμμα με 2πλη εκτονωση.και μου λεει οκ κανενα προβλημα<ξενερωμενη>.στα του αγωνα βιαζοτανε αρκετα πραγμα που με νευριασε τερμα στα συν της το μονο καλο η πιπα που εκανε και η κωλαρα της τιποτα αλλο.εκανα το μπανακι μου και γεια σας!να προσεχουνε οι επομενοι με αυτο to  20ευρω ψαχνουνε για κυριζζια. . .

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.664
Πόντοι
6.495
Τι έγινε ??? και δεύτερο κρούσμα? (Νικόλ και τώρα Λάουρα)
Μήπως άλλαξε η πολιτική του ιδρύματος?? Μήπως ισχύει μόνο για κάποιες κοπέλλες η αξίωση της extra αμοιβής ? Κάτι άλλο ?
Τουλάχιστον να ξεκαθαρίσει η κατάσταση για να ξέρουμε...
κε Windows, ως εκπρόσωπος τύπου, παρακαλώ ενημερώστε...

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.152
Πόντοι
5.595
Εμ...αφου τα διαβαζουν αυτα που γραφοντε εδω μεσα...
Και πανε να το καθιερωσουν το +20  :headbang:
Για αυτο... μην το ζητατε....ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΤΟ!!!
Το προγραμα των 80€ ειναι 60λεπτα...  Αρα πρεπει η κοπελα να κατσει 60λεπτα στο δωματιο...
Οποιος 'προλαβαινει' κ για 2ο 'μπαλακι'.... ας το ριχνει...!
.
.
Αλλιως εχει κ αλλου πορτοκαλιες..... ;)

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.311
Πόντοι
41.813
Εδώ είσαι φάουλ.
   Τα +20 τα έδωσε όχι γιατί γούσταρε αλλά γιατί τα ζήτησε - κατόπιν συνεννόησης βέβαια - η κοπέλλα.
   Άρα κάπου του την έκανε, κατά την γνωστή τακτική.
Τα +20 τα έδινα και τα δίνω και εγώ αλλά όπου γουστάρω και όχι όταν τα ζητάνε. Έχει μεγάλη σημασία.
   Είναι γνωστό ότι στον προσυμφωνηθέντα χρόνο των 45 λεπτών έχεις όσες εκτονώσεις θέλεις, μπορείς , αντέχεις χωρίς extra χρέωση. Αυτό έχει ξεκαθαρίσει όχι μόνο για το παρόν κατάστημα αλλά και άλλα.

Για παράδειγμα στο Diamond spa ισχύει το ίδιο στον χρόνο της μίας ώρας (60 λεπτά). Το κόστος είναι πάντα 80 ευρώ. Τώρα αν  θέλεις αφήνεις extra στη κοπέλλα γιατί ΕΣΥ θέλεις, χωρίς καμμία απαίτηση απο μέρους της. Σε αντίθετη περίπτωση το αναφέρεις όπως έκανε εδώ ο φίλος.
    Για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

συμφωνω σε ολα οσα λες και να συμπληρωσω οτι ο καθαρος χρονος στο νουρου ειναι μια ωρα κι οχι 45 λεπτα οπως και στο προγραμμα των 80 ευρω.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.311
Πόντοι
41.813
μεσημεριανη επισκεψη στο κεντρο για καφε και περασμα απο το ιδρυμα.ζανα πορτα κερασμα καφε μπουρου μπουρου αγκαλιτσες σε εξοδο αλλων συναθλητων και επιλεγω λαουρα για πρωτη φορα μιας και λεπει η μελινα.λογω του περιστατικου του συναθλητη την ρωταω εγκυκλοπεδικα αμα με παιρνει ο χρονος στο προγραμμα και για δευτερη εκτονωση μεσα στο προγραμμα που ηδη εχω επιλεξει δεν τρεχει κατι..και μου απανταει  +20 ευρω δηλ 80 ευρω και στο προγραμμα των 80 συνολο 100 ευρω.της απανταω δεν θελω μασαζ μονο το προγραμμα με 2πλη εκτονωση.και μου λεει οκ κανενα προβλημα<ξενερωμενη>.στα του αγωνα βιαζοτανε αρκετα πραγμα που με νευριασε τερμα στα συν της το μονο καλο η πιπα που εκανε και η κωλαρα της τιποτα αλλο.εκανα το μπανακι μου και γεια σας!να προσεχουνε οι επομενοι με αυτο to  20ευρω ψαχνουνε για κυριζζια. . .

μαλλον πανε να το καθιερωσουν ορισμενες μου φαινεται, με την ανοχη του καταστηματος ΙΣΩΣ???????

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.311
Πόντοι
41.813
Τι έγινε ??? και δεύτερο κρούσμα? (Νικόλ και τώρα Λάουρα)
Μήπως άλλαξε η πολιτική του ιδρύματος?? Μήπως ισχύει μόνο για κάποιες κοπέλλες η αξίωση της extra αμοιβής ? Κάτι άλλο ?
Τουλάχιστον να ξεκαθαρίσει η κατάσταση για να ξέρουμε...
κε Windows, ως εκπρόσωπος τύπου, παρακαλώ ενημερώστε...

......αν θα το μαυρισουμε ή οχι

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.311
Πόντοι
41.813
Εμ...αφου τα διαβαζουν αυτα που γραφοντε εδω μεσα...
Και πανε να το καθιερωσουν το +20   :headbang:
Για αυτο... μην το ζητατε....ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΤΟ!!!
Το προγραμα των 80€ ειναι 60λεπτα...  Αρα πρεπει η κοπελα να κατσει 60λεπτα στο δωματιο...
Οποιος 'προλαβαινει' κ για 2ο 'μπαλακι'.... ας το ριχνει...!
.
.
Αλλιως εχει κ αλλου πορτοκαλιες..... ;)

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

dim55

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Πρεπει να μιλησει ο υπευθυνος τυπου του μαγαζιου..

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Όταν νοιώθεις κουρασμένος και δυσκίνητος η κρυωμένος η γεμάτος άγχος, τίποτα δεν υπάρχει πιο όμορφο από ένα ΧΑΜΑΜ. Το ΧΑΜΑΜ είναι μια ευχάριστη αίσθηση για το σώμα και για την ψυχή, προσφέρει ξεκούραση και δροσερή καθαριότητα.Εν τω μεταξύ ο ατμός σε καθαρίζει, το δέρμα σου γίνεται απαλό και λείο.
Η αίσθηση αυτή της φρεσκάδας κρατάει πολύ. Είναι ένα συναίσθημα που πρέπει να το νοιώσεις για να το καταλάβεις, ενα το πολυ 20 λεπτό πριν το μασαζ ειναι οτι καλύτερο .
Κάνετε πάντα ένα χλιαρό ντους πριν να χρησιμοποιήσετε το Χαμάμ , το κανεις στην αρχή και στη διάρκεια μεσα στο χώρο .

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    75,2 KB · Εμφανίσεις: 34
  • image.jpg
    image.jpg
    103,6 KB · Εμφανίσεις: 38

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.519
Πόντοι
46.232
Όταν νοιώθεις κουρασμένος και δυσκίνητος η κρυωμένος η γεμάτος άγχος, τίποτα δεν υπάρχει πιο όμορφο από ένα ΧΑΜΑΜ. Το ΧΑΜΑΜ είναι μια ευχάριστη αίσθηση για το σώμα και για την ψυχή, προσφέρει ξεκούραση και δροσερή καθαριότητα.Εν τω μεταξύ ο ατμός σε καθαρίζει, το δέρμα σου γίνεται απαλό και λείο.
Η αίσθηση αυτή της φρεσκάδας κρατάει πολύ. Είναι ένα συναίσθημα που πρέπει να το νοιώσεις για να το καταλάβεις, ενα το πολυ 20 λεπτό πριν το μασαζ ειναι οτι καλύτερο .
Κάνετε πάντα ένα χλιαρό ντους πριν να χρησιμοποιήσετε το Χαμάμ , το κανεις στην αρχή και στη διάρκεια μεσα στο χώρο .
μιά μέρα που είχα πάει , είχε τόσο κόσμο που με έβαλαν στο χαμάμ  για να περιμένω  :rockon: :rockon: :rockon:

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.664
Πόντοι
6.495
Στο χρέωσαν το χαμάμ ? Μήπως μέτρησε ο χρόνος αναμονής στο 45λεπτο?
Γιατί αρχίζουμε να προσέχουμε...

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
χθες που που μπηκα εκει να περιμενω δεν μου το χρεωσανε παντως  :dancing:

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.664
Πόντοι
6.495
Τυχεράκια, ξεφυγες.
Πέρα απο τη πλάκα ομως καλό θα είναι να ξερουμε και τη γνώμη του εκπροσώπου του Καταστήματος μια και άλλες κοπέλες ζητάνε extra αμοιβή για επιπλέον γκόλ και άλλες οχι, όπως προκύπτει και στις σχετικες κριτικές των κορασίδων (που δεν είναι και λίγες)...

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Τυχεράκια, ξεφυγες.
Πέρα απο τη πλάκα ομως καλό θα είναι να ξερουμε και τη γνώμη του εκπροσώπου του Καταστήματος μια και άλλες κοπέλες ζητάνε extra αμοιβή για επιπλέον γκόλ και άλλες οχι, όπως προκύπτει και στις σχετικες κριτικές των κορασίδων (που δεν είναι και λίγες)...

Μάλλον τελικά εξαρτάται από τον πελάτη ή/και από την κοπέλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom