Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
δεν είναι αρκετά "εύσωμη" για νούρου?
ξερεις οτι το Nuru ειναι κάτι σαν το ζεϊμπέκικο , κάθε κοπέλα με το τροπο της , στην πραγματικότητα αυτοσχεδιάζει . Είπα ειναι η κατάλληλη λόγο μεγάλου στήθους . Εμένα προσωπικά δεν θα μαρεσε πλακα , πχ η Μαρία , οχι οτι δεν κάνει , ειναι θέμα αρεσκείας καθενός :)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.519
Πόντοι
46.232
σωστά τα λες , μόνο που το "εύσωμη" δεν πήγαινε για το στήθος  ;)

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
σωστά τα λες , μόνο που το "εύσωμη" δεν πήγαινε για το στήθος  ;)
Ειλικρινά , αν και τη ξέρω απο το παλιό , δεν έτυχε να περάσω ποτέ μαζι της . Δεν ξέρω τι περιττά εχει , αν και οι αναλογίες της φαίνονται μια χαρα , το στήθος της πάντως ειναι αρκετό μεγάλο , γι αυτό και τη θεωρώ τη κατάλληλη για nuru και body to body :)

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Ειλικρινά , αν και τη ξέρω απο το παλιό , δεν έτυχε να περάσω ποτέ μαζι της . Δεν ξέρω τι περιττά εχει , αν και οι αναλογίες της φαίνονται μια χαρα , το στήθος της πάντως ειναι αρκετό μεγάλο , γι αυτό και τη θεωρώ τη κατάλληλη για nuru και body to body :)
αν το αρκετα μεγαλο στηθος,ηταν το ιδιο με την διαθεση,θα ειχε ουρα απεξω...

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
ρε παιδια περσινα ξινα σταφυλια ολα σε υπηρεσιες αρχιζουν και τελειωνουν στη ελενα εκει μεσα.
οι αλλες καλες  για μπιμπελο.
η νικολ τα χουμε πει τι να λεμε παλι...

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
ρε παιδια περσινα ξινα σταφυλια ολα σε υπηρεσιες αρχιζουν και τελειωνουν στη ελενα εκει μεσα.
οι αλλες καλες  για μπιμπελο.
η νικολ τα χουμε πει τι να λεμε παλι...
Έλενα , Μελινα , Λια , Μονικα , ειναι εγγύηση .
Όσον αφορά  τη διάθεση συμμετοχής της Νικολ , δεν μπορεί να ειναι πλέον σε χαμηλό επίπεδο , ο ανταγωνισμός ειναι αρκετά μεγάλος .
Αρκετοί φίλοι έχουν επισημάνει την  έλλειψη μιας βυζου στο καταστημα , και η Ζανα ξέρει τι κάνει , δεν αφήνει κανέναν δυσαρεστημένο ;)

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Έλενα , Μελινα , Λια , Μονικα , ειναι εγγύηση .
Όσον αφορά  τη διάθεση συμμετοχής της Νικολ , δεν μπορεί να ειναι πλέον σε χαμηλό επίπεδο , ο ανταγωνισμός ειναι αρκετά μεγάλος .
Αρκετοί φίλοι έχουν επισημάνει την  έλλειψη μιας βυζου στο καταστημα , και η Ζανα ξέρει τι κάνει , δεν αφήνει κανέναν δυσαρεστημένο ;)

Καλησπερα να ρωτησω κατι η Ζανα δουλευει κανονικα η κανει ποτε ποτε καμια βαρδια για να θυμαται τα παλια??? ;) ;) ;) ;) ;) ;)

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
η ζανα ποια ειναι?μια ξανθια π καθεται εκει στην εισοδο ψιλογκραννυ?πηγα εγω αλλα δεν ειπε οτι μπαινει...πηρα νικολ...μετρια!

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
η ζανα ποια ειναι?μια ξανθια π καθεται εκει στην εισοδο ψιλογκραννυ?πηγα εγω αλλα δεν ειπε οτι μπαινει...πηρα νικολ...μετρια!
...μετρια ε?....θα την πετυχες στις καλες της!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
Επίσκεψη σήμερα για πρώτη φορά στο συγκεκριμενο ¨κεντρ﨨 , η περιοχή γεμάτη με αλλοδαπούς, σε γωνιές, να πουλούν τσιγάρα κλπ, decadence total...βρήκα παρκιν σ ενα σημείο ολα εντάξει πάνω στη στουρναρη. Η πόρτα ανοιχτή, κουδούνι •oasis´, ανοίγει μια gilf,η Ζάνα..ευγενική,  με δεικτικες επιθυμίες σεξουαλικού περιεχομένου..παρήλασαν αρκετές κοπέλες, (είδα κ τη σονια γνωστή απο μιχαλακοπουλου εμφανώς κουρασμένη λόγω τεκνοποίησης),.επέλεξα εκείνη που μου έκανε κλικ, τη Νικολ. Χαριτωμένη, ωραία ματιά, γενικά γλυκό προςωπο, πλουςιο στηθος, χαμογελαςτη αρκετα ευγενική αισθησιακή. Ήταν η καλύτερη παρουσία σε σχέση με όλες τις άλλες. Επέλεξα νουρου προγραμμα, στα 120 ευρώ, η τιμή αρκετα τςιμπημενη? ποια ειναι η άποψη σας?
Στο κυριως θέμα, πραγματικά η Νικολ έδειξε απίστευτο επαγγελματισμό, σε κανει να νοιωθεις υπέροχα, μοναδικά  με ουσιαστική συμμετοχή! εννοιωσα ότι ήμασταν ζευγάρι. Δεύτερη φορά +20. Γενικά έμεινα ευχαριστημένος απο το γενικό περιβάλλον και λοιπές υπηρεσίες.

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Επίσκεψη σήμερα για πρώτη φορά στο συγκεκριμενο ¨κεντρ﨨 , η περιοχή γεμάτη με αλλοδαπούς, σε γωνιές, να πουλούν τσιγάρα κλπ, decadence total...βρήκα παρκιν σ ενα σημείο ολα εντάξει πάνω στη στουρναρη. Η πόρτα ανοιχτή, κουδούνι •oasis´, ανοίγει μια gilf,η Ζάνα..ευγενική,  με δεικτικες επιθυμίες σεξουαλικού περιεχομένου..παρήλασαν αρκετές κοπέλες, (είδα κ τη σονια γνωστή απο μιχαλακοπουλου εμφανώς κουρασμένη λόγω τεκνοποίησης),.επέλεξα εκείνη που μου έκανε κλικ, τη Νικολ. Χαριτωμένη, ωραία ματιά, γενικά γλυκό προςωπο, πλουςιο στηθος, χαμογελαςτη αρκετα ευγενική αισθησιακή. Ήταν η καλύτερη παρουσία σε σχέση με όλες τις άλλες. Επέλεξα νουρου προγραμμα, στα 120 ευρώ, η τιμή αρκετα τςιμπημενη? ποια ειναι η άποψη σας?
Στο κυριως θέμα, πραγματικά η Νικολ έδειξε απίστευτο επαγγελματισμό, σε κανει να νοιωθεις υπέροχα, μοναδικά  με ουσιαστική συμμετοχή! εννοιωσα ότι ήμασταν ζευγάρι. Δεύτερη φορά +20. Γενικά έμεινα ευχαριστημένος απο το γενικό περιβάλλον και λοιπές υπηρεσίες.
άλλον και λοιπές υπηρεσίες.
[/quote] Το nuru ειναι στην καλύτερη δυνατή τιμή .
Το δωμάτιο nuru ειναι ειδικά διαμορφωμένο .
Για μια πιο οικονομική λύση , ειναι με ζεστό λάδι , το οποίο γίνετε στο nuru στρώμα και στο μασαζοκρεβατο , ειναι ενα προγραμμα στα 100 ευρώ .

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    21,7 KB · Εμφανίσεις: 31
  • image.jpg
    image.jpg
    226,3 KB · Εμφανίσεις: 29

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.311
Πόντοι
41.813
αυτο το +20 για τη δευτερη πιστολια δε μου αρεσε καθολου.μαλλον δε διαβαζει ο φιλος και δεν εχει καλη ενημερωση.
προσωπικα να αναφερω οτι οταν ειχα κανει νουρου στο συγκεκριμενο καταστημα μου διευκρινιστηκε μετα απο ερωτηση μου οτι ειναι ΚΑΙ για δυο πιστολιες χωρις εξτρα χρηματα(αλλιως θα εφευγα εννοειται)και να σημειωσω επισης εδω οτι και στο αλλο ιδρυμα που προσφερει νουρου μασαζ δεν υπαρχει οριο εκτονωσεων.

αναμενουμε πληροφορηση και για το τριτο καταστημα ευεξιας ποτε θα αρχισει να προσφερει κι αυτο τη συγκεκριμενη υπηρεσια,ποσο θα κοστιζει,εκτονωσεις κλπ κλπ

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
ευχαριστώ για την ενημέρωση. βλέπεις πρωτάρης στο εν λόγω "κέντρο"
την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτικός... :tooth:

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
ε ναι λογικο!τα ματια τεννις και το σαγονι στο πατωμα απο τις θεραπευτριες που ειδε  εκει μεσα ο συναθλητης...... :2funny:

Γιαννης 35

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
ε ναι λογικο!τα ματια τεννις και το σαγονι στο πατωμα απο τις θεραπευτριες που ειδε  εκει μεσα ο συναθλητης...... :2funny:
αυτο να λέγετε αδερφέ , χάνεις το μυαλό εκει μεςα .Εε ναι , ο άνθρωπος είχε και έδωσε +20 , τα έδωσε γιατι γούσταρε , τα έδωσε γιατι πέρασε καλα , τα έδωσε γιατι πραγματικά αξίζει , και αυτο που αξίζει πρεπει να ανταμειβεται .
Άντε τζάμπα μάγκες  :jerking:

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.664
Πόντοι
6.495
Εδώ είσαι φάουλ.
   Τα +20 τα έδωσε όχι γιατί γούσταρε αλλά γιατί τα ζήτησε - κατόπιν συνεννόησης βέβαια - η κοπέλλα.
   Άρα κάπου του την έκανε, κατά την γνωστή τακτική.
Τα +20 τα έδινα και τα δίνω και εγώ αλλά όπου γουστάρω και όχι όταν τα ζητάνε. Έχει μεγάλη σημασία.
   Είναι γνωστό ότι στον προσυμφωνηθέντα χρόνο των 45 λεπτών έχεις όσες εκτονώσεις θέλεις, μπορείς , αντέχεις χωρίς extra χρέωση. Αυτό έχει ξεκαθαρίσει όχι μόνο για το παρόν κατάστημα αλλά και άλλα.
   Για παράδειγμα στο Diamond spa ισχύει το ίδιο στον χρόνο της μίας ώρας (60 λεπτά). Το κόστος είναι πάντα 80 ευρώ. Τώρα αν  θέλεις αφήνεις extra στη κοπέλλα γιατί ΕΣΥ θέλεις, χωρίς καμμία απαίτηση απο μέρους της. Σε αντίθετη περίπτωση το αναφέρεις όπως έκανε εδώ ο φίλος.
    Για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.519
Πόντοι
46.232
μπράβο πολύ σωστός...
ενώ θεωρώ φάουλ το πόστ του 35άρη...

Γιαννης 35

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
μπράβο πολύ σωστός...
ενώ θεωρώ φάουλ το πόστ του 35άρη...
Ρε παιδιά καθεστώς δεν ειναι , κατόπιν συνεννόησης με την κοπέλα κανεις τα πάντα , θεωρώ οτι η κοπέλα πρεπει να πάρει το κάτι παραπάνω το δωράκι της θελω να πω , το δωράκι το πέρνει η κοπέλα και οχι το μαγαζι , αν πέρνει η δεν πέρνει 20 παραπάνω λίγο τους νοιάζει .
Για να νιώσω όπως ο φιλος με τη Νικολ , εεεεε θα τα δώσω , αν δεν εχω θα παω λιγότερες φορές .
Για αλλά καταστήματα του είδους , σε μερικά πας και κανεις πάρτι με 60 , σε μερικά αλλά πας σκας 100 και αν φύγεις με μια εκτόνωση θα εισαι και happy . Παίζουν πολλα .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom