.....πααααλι εκει...θα κανει παρεα και με την φιλη της...
Μάπα το καρπούζι σπάνκι;
.....πααααλι εκει...θα κανει παρεα και με την φιλη της...
...ξερω γω ρε συ....μαπα δεν θα το ελεγα...αλλα η νικολ ειναι με τα φεγγαρια της....μπορει να την πετυχεις,και να ειναι σουπερ,και μπορει να την δεις και να σου λεει μη το ενα και μη το αλλο... :S :S :S :S :S :S :S :S :S...ισως γιαυτο και γυριζει στα μαγαζια,και δεν εχει στανταρ πελατεια....Μάπα το καρπούζι σπάνκι;
καλησπερα το καταστημα ειναι ανοιχτο και τις κυριακες?
Ωραία μέρα σημερα , χωρίς απεργίες και συγκεντρώσεις .
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Οαση , που σας περιμένουν με ιδιαίτερη διάθεση , Τζούλια , Νικολ , Ξενια , Αλεξια , Ελένη , και αρκετές άλλες οι οποίες θα σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές .
δεν ειναι τίποτα μυστικό φίλε μου , απλα πήγαινε και θα της μάθειςαυτές οι άλλες δεν έχουν ονομα?Δεν τις βάπτισε κάποιος παπάς ορθόδοξος ή καθολικός??Αυτή η μυστικοπαθεια θα μας φάει...
Δεν υπάρχει θέμα φιλεΜε συγχωρείς φίλε,αλλά όπως εγραψες την πληροφορία νόμισα ότι είναι από κάποια εργαζόμενη εκεί!!!Παρεξήγηση...
Ωραία μέρα σημερα , χωρίς απεργίες και συγκεντρώσεις .
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Οαση , που σας περιμένουν με ιδιαίτερη διάθεση , Τζούλια , Νικολ , Ξενια , Αλεξια , Ελένη , και αρκετές άλλες οι οποίες θα σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές .
κατά 80% ισχύει το δεύτερο που λές , άσε που όταν βγάζει τα ρούχα της "χάνει" αρκετά.......ξερω γω ρε συ....μαπα δεν θα το ελεγα...αλλα η νικολ ειναι με τα φεγγαρια της....μπορει να την πετυχεις,και να ειναι σουπερ,και μπορει να την δεις και να σου λεει μη το ενα και μη το αλλο... :S :S :S :S :S :S :S :S :S...ισως γιαυτο και γυριζει στα μαγαζια,και δεν εχει στανταρ πελατεια....
ναι ναι , ειδικά η Ελένη δεν έχει καθόλου δουλείαΜάλλον έγραψε αυτές με τη λιγότερη δουλειά γιατί οι άλλες δουλεύουν και δεν θέλουν σπρώξιμο. Και μια απορία. Τι σημαίνει άτυπος εκπρόσωπος? Δηλαδή ο κανονικός εκπρόσωπος τι άλλο κάνει?
εγω ειμαι ο κανονικόςΤι σημαίνει άτυπος εκπρόσωπος? Δηλαδή ο κανονικός εκπρόσωπος τι άλλο κάνει?
Εντάξει δεν ειναι και η Πετρουλάκη , συμφωνώ . Στο Νuru και Body to body με ζεστό λάδι ειναι συναγωνιστηκατά 80% ισχύει το δεύτερο που λές , άσε που όταν βγάζει τα ρούχα της "χάνει" αρκετά....
φιλε μου δεν υπάρχει άτυπος και κανονικός , ειμαστε αρκετοί φίλοι που ενημερώνουμε για το συγκεκριμένο καταστημα , υπάρχουν αρκετοί πιο έγκυροι απο μένα .Μάλλον έγραψε αυτές με τη λιγότερη δουλειά γιατί οι άλλες δουλεύουν και δεν θέλουν σπρώξιμο. Και μια απορία. Τι σημαίνει άτυπος εκπρόσωπος? Δηλαδή ο κανονικός εκπρόσωπος τι άλλο κάνει?