εσυ δεν χάνεις ευκαιρία , για όλα και για όλες εχεις άποψη , τελικά τι σε ευχαριστεί ?
Όσο για την εργασία της σε στούντιο δεν νομίζω να εχει κάποιος παράπονο αφού την ψάχνουν σαν τρελοί και ποιος σου είπε οτι δίναμε 50 , και 80 και 100 έχουμε δώσει (σε στούντιο )
Και παψε πια με τη καραμέλα της ξεπετας , με ενα σμπάρο δυο τρυγόνια και της κοπέλες με το που βρίσκεις ευκαιρία της πετροβολας και το μαγαζι , χτες Αντριάνα σημερα Αλεξια .Τι ΞΕΠΕΤΑ και μαλακιες λες συνεχώς . Όπως το είπε και φιλος , ο χρόνος ειναι χρήμα και κανένας δεν το πετάει . 30 λεπτά 60 ευρώ και μια ώρα 80 , άντε και καλα γαμισια μας τα πρηξατε
Νομίζω ότι εδώ είμαστε για να ανταλλάσουμε απόψεις και να διευκρινίζουμε κάποια πράγματα με βάση τις εμπειρίες μας από τον χώρο.
Δεν έχω κατι προσωπικό με κανένα μια και δεν γνωρίζω σχεδόν κανέναν από τους συνφορουμίτες ούτε με έχει καθοδηγήσει ποτέ κάποιος.
Αναφέρω απλώς τις απόψεις μου όχι μόνο από το συγκεκριμένο μαγαζί - που εξακολουθεί να είναι ένα από τα αγαπημένα μου από τότε που ξεκίνησε στη Σολωμού - αλλά και από άλλους χώρους που έχω εμπειρίες εδώ και αρκετά χρόνια, γεγονός που μπορεί να αποδειχθεί αρκετά χρήσιμο σε άλλους συμπαίκτες. Εξάλλου πολλές φορές έχω ωφεληθεί από τις απόψεις άλλων. Και έτσι πρέπει να γίνεται, ειδικά τώρα στους δύσκολους οικονομικά καιρούς.
Ποτέ δεν έχω αναφερθεί αρνητικά για Αντριάννα - που ενώ δεν την είχα γνωρίσει στα στούντιο που δούλευε την γνώρισα στο εν λόγω μαγαζί. Το αντίθετο μάλιστα έχω αναφερθεί αρκετά θετικά όπως προκύπτει από την εμπειρία μου μαζί της και όπως έχω προαναφέρει πριν λίγα posts. Επίσης θετικά είναι τα σχόλια και οι κριτικές μου και για τις περισσότερες κοπέλες του μαγαζιού (βλέπε κριτικές μου) που στην πλειοψηφία τους τιμάνε τα λεφτά που βγάζουν χωρίς να κάνουν αρπαχτή (ας είναι καλά και η Ζάνα που προσέχει καθημερινά το μαγαζί και δεν εισπράττει σαν άλλους ιδιοκτήτες, που ξέρω, εξ αποστάσεως).
Την Αλέξια- Σάσα, αντίθετα, την είχα γνωρίσει από τα στούντιο (και όχι μόνο της Βούρβαχη μια και είχε δουλέψει σε αρκετά) και ήταν μία επιλογή που τιμούσε τα λεφτά της, οποιοδήποτε ποσό αν ήταν αυτό.
Τώρα την γνώρισα (γνωρίσαμε)και στο χώρο του μασάζ, στην Πατησίων, τώρα στο Σ29 και μπορεί μετά και αλλού μιά και είναι γνωστή στο χώρο και θα εργαστεί για πολλά χρόνια ακόμα. Ανέφερα λοιπόν - όπως και για άλλες - την αποψή μου από τις προσωπικές μου εμπειρίες χωρίς να επεισέρχομαι σε λεπτομέρειες και χωρίς να γράψω κριτική (αν χρειαστεί όμως μπορώ να το κάνω και μάλιστα αντικειμενικά), λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν θα είναι και η θετικότερη μια και δεν αποδίδει πλέον το vfm που απαιτούν οι καιροί και ειδικά σε ένα τέτοιο μαγαζί υψηλότερων απαιτήσεων από τα άλλα. Οι απόψεις μου δικαιώνονται και από άλλους έγκυρους και παλιούς συμπαίκτες (βλέπε λίγο παραπάνω).
Ξεκαθάρισε η κατάσταση φίλε "Γιάννη 35" , με τα 31 μηνύματα εκ των οποίων τα 28 αφορούν το συγκεκριμένο μαγαζί το οποίο και υποστηρίζεις συνεχώς ? (οποιοσδήποτε εγγεγραμμένος χρήστης μπορεί να το διαπιστώσει στο προφίλ σου).
Ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία να ξεκαθαρίσω την κατάσταση και να συνεχίσω να ενημερώνω και να ενημερώνομαι.