Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
η λια η αυταρχω....καιει καρδιες.

peter13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2009
Κριτικές
11
Like
275
Πόντοι
291
Μετά από πολύ μελέτη στο συγκεκριμένο topic λέω να δοκιμάσω για πρωτη φορά το Ζανόσπιτο καθώς θα είμαι Αθήνα για δουλειές. Γενικότερα είναι η πρώτη μου φορά σε μασατζιδικο. Από ότι έχω καταλάβει τα στάνταρ είναι Ελένη, Μελίνα και Ζάνα εαν την πετύχω στη μέρα της! Γενικότερα ως φανατικός μιλφάκιας τι προτείνετε? Επίσης με ενδιαφέρει και το πισωκολητό για το οποίο έχει καλές κριτικές η Αντριάνα. Κάθε πληροφορία δεκτή. Επιπλέον επειδή ενδέχεται να το προτείνω σε φίλο ο οποίος γουστάρει πιπίνια το πολύ μέχρι 24 ετών, ποια να του προτέινω να αναζητήσει?

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.917
Πόντοι
7.815
Μετά από πολύ μελέτη στο συγκεκριμένο topic λέω να δοκιμάσω για πρωτη φορά το Ζανόσπιτο καθώς θα είμαι Αθήνα για δουλειές. Γενικότερα είναι η πρώτη μου φορά σε μασατζιδικο. Από ότι έχω καταλάβει τα στάνταρ είναι Ελένη, Μελίνα και Ζάνα εαν την πετύχω στη μέρα της! Γενικότερα ως φανατικός μιλφάκιας τι προτείνετε? Επίσης με ενδιαφέρει και το πισωκολητό για το οποίο έχει καλές κριτικές η Αντριάνα. Κάθε πληροφορία δεκτή. Επιπλέον επειδή ενδέχεται να το προτείνω σε φίλο ο οποίος γουστάρει πιπίνια το πολύ μέχρι 24 ετών, ποια να του προτέινω να αναζητήσει?

Βασικά επειδή είναι η 1η σου φορά, έχε το νου σου .. Το μαγαζί γνωρίζει "δόξες" κ φαίνεται να έχει χαθεί λίγο η μπάλλα ..

Εκεί που σου λένε ότι όλα τα δωμάτια (6 εκτός του nuru) είναι πιασμένα κ ότι όλες η κοπέλες μπήκαν στο δωμάτιο τα τελευταία 5 λεπτά (οπότε θα περάσει μισή με μια ώρα για να αδειάσει δωμάτιο) μετά από 5 λεπτά να'σου και απελευθερώνονται 2-3 δωμάτια, γιατί εφόσον σε έχουν στην αναμονή εκεί στην υποδοχή, βλέπεις να περνάνε οι κοπέλες όταν τελειώσουν από μπροστά σου ..

Επιπλέον εκεί σου λένε ότι η "τάδε" κοπέλα (που τυχαίνει να έχεις ζητήσει), "πριν λίγο μπήκε στο δωμάτιο" και θα τελειώσει σε μισή ώρα, μετά από 5-10 λεπτά σου λένε ότι "έκαναν λάθος" και η κοπέλα "είναι κλεισμένη για 2ωρο" ... (παλι καλά που δεν είναι κ για ολοήμερο ...)

Αυτά κ άλλα πολλά δεν είναι βγαλμένα από το μυαλό μου, συνέβησαν ανήμερα Δευτέρα 28/10/2013 στο μαγαζί και περί ώρας 15:15 - 15:35 με "επι της υποδοχής" την Λάουρα, καθώς η Ζάνα ήτο (?) "αποσχολημένη" ..

Επίσης (το λέω για όλους) την Δευτέρα, που ήταν αργία, κ η κάτω πόρτα ήταν κλειστή με το που πλησίαζες κ πήγαινες να τσεκάρεις πιο κουδούνι πρέπει να χτυπήσεις, ως "δια μαγείας" κάποιος από πάνω σου άνοιγε την πόρτα πριν πατήσεις το οποιοδήποτε κουδούνι .. "Μαγικές" καταστάσεις !!! (το επιβεβαιώνει κ άλλος συναγωνιστής εδώ στο site)

Τα συμπεράσματα δικά σας .. Εφόσον οι "φάτσες μας" είναι από πάνω "ορατές", όλα είναι πιθανά ..

Και για να μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό κ στο κακό (....), εννοώ ότι έχουμε την "διακριτική πολυτέλεια" να απορρήπτουμε αλλά κ να επιλέγουμε τους πελάτες (λέω εγώ τώρα ...)

Ευτυχώς που την Δευτέρα το Κατερινάκι ήταν μάχιμο κ πρόθυμο στο Σινώπης 29 κ εκτίμησε (κ με το παραπάνω) τα λεφτουδάκια μας ..

:fuck1: :tits: :tits: :tits: :tits: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :kissass: :kissass: :kissass:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Ενδιαφέρον, πως ένα μαγαζι το όποιο έχει τόση κινηση, αλλά παρόλα αυτα επιλέγει τους πελάτες του

gademis

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
11
Like
43
Πόντοι
11
Σατανικό τι μου λέτε ρε παιδιά! δεν το πιστεύω! υπάρχει μασατζίδικο που δεν κοιτάνε από το θυροτηλέφωνο πριν ανοίξουν;

Σε όλα τα μαγαζιά από ότι ξέρω οι κοπέλες ψιλοεπιλέγουν πελάτες (πόσο μάλλον εδώ ,που από ότι φαίνεται, έχουν επαρκή πελατεία) και αν δουν κάποιον που δεν γουστάρουν (για οποιοδήποτε λόγο) δεν βγαίνουν. Από ότι ξέρω είναι προσωπικό ζήτημα της κάθε κοπέλας το πόσο θέλει (και ίσως και με το ποιον) να δουλέψει.

Σκεφτείτε το λίγο αν μια κοπέλα είναι για κάποιο λόγο σπασμένη με έναν πελάτη, τι είναι πιο πιθανόν; να τα δώσει όλα στην συνεδρία ή να κάνει ένα εντελώς διαδικαστικό πρόγραμμα;  :huh:

Επίσης μην ξεχνάμε ότι είναι άνθρωποι με υποχρεώσεις, ποιος από όλους μας δεν έχει ζητήσει άδεια από τη δουλειά του για καμιά ώρα να πάει να κάνει καμιά προσωπική εργασία ή να έχει πιεστεί πολύ και να θέλει να κάνει κανένα διάλειμμα με κάτι πιο χαλαρό;

glompos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
140
Πόντοι
0
pazei kamia foto apo stoyrnarei 29

[size=20pt]*[/size]Μην γράφεις με Greeklish

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.517
Πόντοι
46.232
έχει πιο πίσω φώτος απο χώρους του μαγαζιού...για κοπέλες πήγαινε να τις δεις από κοντά

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Καθαρός , άνετος , πολυτελές χώρος με πλούσιο και έμπειρο προσωπικό , θα σας χαρίζει μοναδικές στιγμές απόλαυσης .

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    42 KB · Εμφανίσεις: 36
  • image.jpg
    image.jpg
    33 KB · Εμφανίσεις: 38

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
&

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    32,4 KB · Εμφανίσεις: 45

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Αν και πολύ πιεσμένος χρονικά πέρναγα από την περιοχή και είδα για μια ώρα τη Μόνικα (για σιγουριά). Έχω πει ότι γενικά είναι σούπερ το μιλφ αυτό αλλά θέλω να προσθέσω ότι ακόμα και κατω από τέτοια πίεση που ήμουν, πέρασα καλά και σε αυτό βοήθησε η Μόνικα.

nikos300

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Αν και πολύ πιεσμένος χρονικά πέρναγα από την περιοχή και είδα για μια ώρα τη Μόνικα (για σιγουριά). Έχω πει ότι γενικά είναι σούπερ το μιλφ αυτό αλλά θέλω να προσθέσω ότι ακόμα και κατω από τέτοια πίεση που ήμουν, πέρασα καλά και σε αυτό βοήθησε η Μόνικα.

φενεται ενδιαφερουσα περιπτωση αν και μπερδεμενος πολυ απο τις κριτικες 

glompos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
140
Πόντοι
0
παιδια αν παω για πρωτη φορα υπαρχει περιπτωση να πεσει τσεκαρισμα και να μην γαμησω,ενοω επειδη δεν με εχουν ξαναδει να μην γινει τιποτα

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
30.769
Πόντοι
5.006
παιδια αν παω για πρωτη φορα υπαρχει περιπτωση να πεσει τσεκαρισμα και να μην γαμησω,ενοω επειδη δεν με εχουν ξαναδει να μην γινει τιποτα
οχι μορε πηγαινε...ολα κομπλε θα ειναι ...μην φοβασαι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom