You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μετά από πολύ μελέτη στο συγκεκριμένο topic λέω να δοκιμάσω για πρωτη φορά το Ζανόσπιτο καθώς θα είμαι Αθήνα για δουλειές. Γενικότερα είναι η πρώτη μου φορά σε μασατζιδικο. Από ότι έχω καταλάβει τα στάνταρ είναι Ελένη, Μελίνα και Ζάνα εαν την πετύχω στη μέρα της! Γενικότερα ως φανατικός μιλφάκιας τι προτείνετε? Επίσης με ενδιαφέρει και το πισωκολητό για το οποίο έχει καλές κριτικές η Αντριάνα. Κάθε πληροφορία δεκτή. Επιπλέον επειδή ενδέχεται να το προτείνω σε φίλο ο οποίος γουστάρει πιπίνια το πολύ μέχρι 24 ετών, ποια να του προτέινω να αναζητήσει?
sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.917
- Πόντοι
- 7.815
Μετά από πολύ μελέτη στο συγκεκριμένο topic λέω να δοκιμάσω για πρωτη φορά το Ζανόσπιτο καθώς θα είμαι Αθήνα για δουλειές. Γενικότερα είναι η πρώτη μου φορά σε μασατζιδικο. Από ότι έχω καταλάβει τα στάνταρ είναι Ελένη, Μελίνα και Ζάνα εαν την πετύχω στη μέρα της! Γενικότερα ως φανατικός μιλφάκιας τι προτείνετε? Επίσης με ενδιαφέρει και το πισωκολητό για το οποίο έχει καλές κριτικές η Αντριάνα. Κάθε πληροφορία δεκτή. Επιπλέον επειδή ενδέχεται να το προτείνω σε φίλο ο οποίος γουστάρει πιπίνια το πολύ μέχρι 24 ετών, ποια να του προτέινω να αναζητήσει?
Βασικά επειδή είναι η 1η σου φορά, έχε το νου σου .. Το μαγαζί γνωρίζει "δόξες" κ φαίνεται να έχει χαθεί λίγο η μπάλλα ..
Εκεί που σου λένε ότι όλα τα δωμάτια (6 εκτός του nuru) είναι πιασμένα κ ότι όλες η κοπέλες μπήκαν στο δωμάτιο τα τελευταία 5 λεπτά (οπότε θα περάσει μισή με μια ώρα για να αδειάσει δωμάτιο) μετά από 5 λεπτά να'σου και απελευθερώνονται 2-3 δωμάτια, γιατί εφόσον σε έχουν στην αναμονή εκεί στην υποδοχή, βλέπεις να περνάνε οι κοπέλες όταν τελειώσουν από μπροστά σου ..
Επιπλέον εκεί σου λένε ότι η "τάδε" κοπέλα (που τυχαίνει να έχεις ζητήσει), "πριν λίγο μπήκε στο δωμάτιο" και θα τελειώσει σε μισή ώρα, μετά από 5-10 λεπτά σου λένε ότι "έκαναν λάθος" και η κοπέλα "είναι κλεισμένη για 2ωρο" ... (παλι καλά που δεν είναι κ για ολοήμερο ...)
Αυτά κ άλλα πολλά δεν είναι βγαλμένα από το μυαλό μου, συνέβησαν ανήμερα Δευτέρα 28/10/2013 στο μαγαζί και περί ώρας 15:15 - 15:35 με "επι της υποδοχής" την Λάουρα, καθώς η Ζάνα ήτο (?) "αποσχολημένη" ..
Επίσης (το λέω για όλους) την Δευτέρα, που ήταν αργία, κ η κάτω πόρτα ήταν κλειστή με το που πλησίαζες κ πήγαινες να τσεκάρεις πιο κουδούνι πρέπει να χτυπήσεις, ως "δια μαγείας" κάποιος από πάνω σου άνοιγε την πόρτα πριν πατήσεις το οποιοδήποτε κουδούνι .. "Μαγικές" καταστάσεις !!! (το επιβεβαιώνει κ άλλος συναγωνιστής εδώ στο site)
Τα συμπεράσματα δικά σας .. Εφόσον οι "φάτσες μας" είναι από πάνω "ορατές", όλα είναι πιθανά ..
Και για να μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό κ στο κακό (....), εννοώ ότι έχουμε την "διακριτική πολυτέλεια" να απορρήπτουμε αλλά κ να επιλέγουμε τους πελάτες (λέω εγώ τώρα ...)
Ευτυχώς που την Δευτέρα το Κατερινάκι ήταν μάχιμο κ πρόθυμο στο Σινώπης 29 κ εκτίμησε (κ με το παραπάνω) τα λεφτουδάκια μας ..
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Ενδιαφέρον, πως ένα μαγαζι το όποιο έχει τόση κινηση, αλλά παρόλα αυτα επιλέγει τους πελάτες του
Σατανικό τι μου λέτε ρε παιδιά! δεν το πιστεύω! υπάρχει μασατζίδικο που δεν κοιτάνε από το θυροτηλέφωνο πριν ανοίξουν;
Σε όλα τα μαγαζιά από ότι ξέρω οι κοπέλες ψιλοεπιλέγουν πελάτες (πόσο μάλλον εδώ ,που από ότι φαίνεται, έχουν επαρκή πελατεία) και αν δουν κάποιον που δεν γουστάρουν (για οποιοδήποτε λόγο) δεν βγαίνουν. Από ότι ξέρω είναι προσωπικό ζήτημα της κάθε κοπέλας το πόσο θέλει (και ίσως και με το ποιον) να δουλέψει.
Σκεφτείτε το λίγο αν μια κοπέλα είναι για κάποιο λόγο σπασμένη με έναν πελάτη, τι είναι πιο πιθανόν; να τα δώσει όλα στην συνεδρία ή να κάνει ένα εντελώς διαδικαστικό πρόγραμμα;
Επίσης μην ξεχνάμε ότι είναι άνθρωποι με υποχρεώσεις, ποιος από όλους μας δεν έχει ζητήσει άδεια από τη δουλειά του για καμιά ώρα να πάει να κάνει καμιά προσωπική εργασία ή να έχει πιεστεί πολύ και να θέλει να κάνει κανένα διάλειμμα με κάτι πιο χαλαρό;
Σε όλα τα μαγαζιά από ότι ξέρω οι κοπέλες ψιλοεπιλέγουν πελάτες (πόσο μάλλον εδώ ,που από ότι φαίνεται, έχουν επαρκή πελατεία) και αν δουν κάποιον που δεν γουστάρουν (για οποιοδήποτε λόγο) δεν βγαίνουν. Από ότι ξέρω είναι προσωπικό ζήτημα της κάθε κοπέλας το πόσο θέλει (και ίσως και με το ποιον) να δουλέψει.
Σκεφτείτε το λίγο αν μια κοπέλα είναι για κάποιο λόγο σπασμένη με έναν πελάτη, τι είναι πιο πιθανόν; να τα δώσει όλα στην συνεδρία ή να κάνει ένα εντελώς διαδικαστικό πρόγραμμα;
Επίσης μην ξεχνάμε ότι είναι άνθρωποι με υποχρεώσεις, ποιος από όλους μας δεν έχει ζητήσει άδεια από τη δουλειά του για καμιά ώρα να πάει να κάνει καμιά προσωπική εργασία ή να έχει πιεστεί πολύ και να θέλει να κάνει κανένα διάλειμμα με κάτι πιο χαλαρό;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.517
- Πόντοι
- 46.232
έχει πιο πίσω φώτος απο χώρους του μαγαζιού...για κοπέλες πήγαινε να τις δεις από κοντά
Αν και πολύ πιεσμένος χρονικά πέρναγα από την περιοχή και είδα για μια ώρα τη Μόνικα (για σιγουριά). Έχω πει ότι γενικά είναι σούπερ το μιλφ αυτό αλλά θέλω να προσθέσω ότι ακόμα και κατω από τέτοια πίεση που ήμουν, πέρασα καλά και σε αυτό βοήθησε η Μόνικα.
Windows
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 26
Και αύριο εκει θα ειναιΗ Βίκυ παίζει σήμερα?
Αν και πολύ πιεσμένος χρονικά πέρναγα από την περιοχή και είδα για μια ώρα τη Μόνικα (για σιγουριά). Έχω πει ότι γενικά είναι σούπερ το μιλφ αυτό αλλά θέλω να προσθέσω ότι ακόμα και κατω από τέτοια πίεση που ήμουν, πέρασα καλά και σε αυτό βοήθησε η Μόνικα.
φενεται ενδιαφερουσα περιπτωση αν και μπερδεμενος πολυ απο τις κριτικες
Γιαννης 35
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σταθερή αξία , χωρις δεύτερη σκέψη ;)φενεται ενδιαφερουσα περιπτωση αν και μπερδεμενος πολυ απο τις κριτικες
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 30.769
- Πόντοι
- 5.006
οχι μορε πηγαινε...ολα κομπλε θα ειναι ...μην φοβασαι....παιδια αν παω για πρωτη φορα υπαρχει περιπτωση να πεσει τσεκαρισμα και να μην γαμησω,ενοω επειδη δεν με εχουν ξαναδει να μην γινει τιποτα
ευχαριστο φιλοςοχι μορε πηγαινε...ολα κομπλε θα ειναι ...μην φοβασαι....
τι ωρα ειναι η καλυτερη να μην εχει πολυ κοσμο γιατι ερχομαι απο επαρχεια:οχι μορε πηγαινε...ολα κομπλε θα ειναι ...μην φοβασαι....
Σταθερή αξία , χωρις δεύτερη σκέψη ;)
αναμεσα σε ΜΟΝΙΚΑ και ΑΝΔΡΙΑΝΑ
ελπιζω να τα καταφερω να περασω και να μην πεσω πανω στον φιλο γλομπο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K