Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
90
Πόντοι
5.765
χρονια πολλα, αδερφουλα.

gademis

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
11
Like
43
Πόντοι
11
χρονια πολλα, αδερφουλα.

Για τους μη γνωρίζοντες σήμερα έχει γενέθλια η Ζάνα...

Πέρασα σήμερα και τις βρήκα σε εξαιρετικά εύθυμη κατάσταση (μερικές μάλλον με λίγο αίμα στην αλκοόλη τους). Πέρασα με την Λία, που εξακολουθεί να είναι κατά την γνώμη μου η επιτομή του MILF. Οι υπηρεσίες της ήταν για μια ακόμα φορά στο γνωστό υψηλότατο επίπεδο.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697
Δυστυχώς στο αντίστοιχο θρεντ <<έκοψαν >>μερικά από τα γραφόμμενα μου και παραποίησαν την εννοια της κριτικής!!!Μπορεί κ΄'αποιος από τους παλιούς να μου πεί αν αυτό είναι συχνό??Και το μόνο που έγραψα είναι "ΟΤΑΝ Η ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΜΑΣΑΕΙ ΤΣΙΧΛΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ?"Σημαίνει "ηττα και χαμένα ευρώ" καθώς και σε ενα άλλο σημείο έγραψα "κατά διαστήματα άκουγα ένα ξεκάρφωτο <<ναί έτσι μωρό μου(κατά την διαρκεια μασαζ στην πλάτη)".Υπάρχει κάτι επιλήψημο στα ανωτέρω??.Παρακαλώ φωτήστε το σκοτάδι...

Αγαπητέ anton55 δεν νομιζω κάποιος να επενέβη στην κριτική σου ή σε αυτα που εγραψες στο θρεντ.
εισαι σιγουρος για αυτα που λες?

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Αγαπητέ ΖΕΡΟ ξέρω τί έγραψα και αν μπείς στην κριτική μου στο θρεντ θα δείς τί υπάρχει μετά από τον τίτλο και στην λέξη <<Σημαίνει.>> καθώς και στο σημείο που γράφω <κατά διαστήματα άκουγα ένα ..>.Συνήθως οι κριτικές μου είναι καλές,δεν έχω προσωπικά με καμμία στο χώρο,με την Μελίνα έχω περάσει και καλά και μετά από 30 χρόνια++σε αυτό το σύστημα ξέρω ότι δεν είναι ρομπότ...θα έχουν και την κακή στιγμή τους...ανθρώπινο και το σέβομαι.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697
Αγαπητέ ΖΕΡΟ ξέρω τί έγραψα και αν μπείς στην κριτική μου στο θρεντ θα δείς τί υπάρχει μετά από τον τίτλο και στην λέξη <<Σημαίνει.>> καθώς και στο σημείο που γράφω <κατά διαστήματα άκουγα ένα ..>.Συνήθως οι κριτικές μου είναι καλές,δεν έχω προσωπικά με καμμία στο χώρο,με την Μελίνα έχω περάσει και καλά και μετά από 30 χρόνια++σε αυτό το σύστημα ξέρω ότι δεν είναι ρομπότ...θα έχουν και την κακή στιγμή τους...ανθρώπινο και το σέβομαι.

καλημερα
ρωτησα γιατι απο τα γραφόμενα σου βγαινει το συμπερασμα οτι καποιος αλλαξε την κριτική σου πριν δημοσιευθει, καθως και αυτα που εγραψες στο θρεντ
αν καποιος μοντ τροποποιησει ενα οποιδηποτε ποσταρισμα σου στο φορουμ κατω απο το ποσταρισμα εμφανιζεται αυτόματα το γνωστο: "τελευταια τροποποιηση στις 23/10/2013 απο ZeroTolerance" πχ
Επίσης στις κριτικές δεν επεμβαινει χέρι
Για αυτό ρωτησα, εκτός και αν κατάλαβα λάθος

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Καλημέρα ΖΕΡΟ
Θυμάμαι όταν έγραψα την κριτική και πάτησα ,ΑΠΟΣΤΟΛΉ> βγήκε ένα μνμ που έγραφε <θα δημοσιοποιηθεί όταν ελεγθεί >,αλλά μέχρι εκεί.Δεν με ενοχλεί και όπως αναφέρω και πιο πάνω δεν έχω πρόβλημα με καμμία!!απλώς την επόμενη φορά περνάω με άλλη και έτσι γίνεται και δοκιμή...εξάλλου όλες είναι ωραίες και οπως διαβάζω πολύ καλές.

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Καλημέρα ΖΕΡΟ
Θυμάμαι όταν έγραψα την κριτική και πάτησα ,ΑΠΟΣΤΟΛΉ> βγήκε ένα μνμ που έγραφε <θα δημοσιοποιηθεί όταν ελεγθεί >,αλλά μέχρι εκεί.Δεν με ενοχλεί και όπως αναφέρω και πιο πάνω δεν έχω πρόβλημα με καμμία!!απλώς την επόμενη φορά περνάω με άλλη και έτσι γίνεται και δοκιμή...εξάλλου όλες είναι ωραίες και οπως διαβάζω πολύ καλές.
φιλε μου δεν μπήκα καν στο κόπο να διαβάσω τη κριτική σου για την Μεληνα . Ξερω οτι περνάει μια δύσκολη οικογενειακή κατάσταση το οποίο δεν θα θέλα να το ζήσει κανένας απο μας . Τη πέτυχες σε δύσκολη μέρα και λες το παράπονο σου , απο τη μια πληρώνεις και θες το μέγιστο και καλα κανεις , απο την άλλη μην ξεχνάς οτι ειμαστε και άνθρωποι και περισσότερο οταν μιλάμε για μια μασέρ εγνωσμενης αξίας όπως ειναι η Μελινα .
Σίγουρα το καταστημα διαθέτει αρκετές έμπειρες κοπελες  και είμαι σίγουρος οτι θα περάσεις καλα , η συγκεκριμένη θα κανει καιρό να γυρίσει στο καταστημα , το μόνο που της εύχομαι ειναι να ξεπεράσει το πρόβλημα και να γυρίσει σύντομα κοντά μας .

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
600
Πόντοι
81
καλησπέρα,ξέρει κάποιος να μου πει αν η Μελίνα έχει σταματήσει?

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
για λίγες μερες μόνο

Μερικές ώρες πριν το μήνυμά σου που παραθέτω, είχες γράψει "η συγκεκριμένη θα κανει καιρό να γυρίσει στο καταστημα , το μόνο που της εύχομαι ειναι να ξεπεράσει το πρόβλημα και να γυρίσει σύντομα κοντά μας .".

Ο "καιρός" έγινε "λίγες μερες". Τι να πιστέψουμε;

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Μερικές ώρες πριν το μήνυμά σου που παραθέτω, είχες γράψει "η συγκεκριμένη θα κανει καιρό να γυρίσει στο καταστημα , το μόνο που της εύχομαι ειναι να ξεπεράσει το πρόβλημα και να γυρίσει σύντομα κοντά μας .".

Ο "καιρός" έγινε "λίγες μερες". Τι να πιστέψουμε;
ο φιλος που  ρώτησε αν εχει σταματήσει η Μελινα , προφανώς διάβασε την ενημέρωση που έκανα ενα post πιο πανω ,άρα εγω τι έπρεπε να απαντήσω :)

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
ο φιλος που  ρώτησε αν εχει σταματήσει η Μελινα , προφανώς διάβασε την ενημέρωση που έκανα ενα post πιο πανω ,άρα εγω τι έπρεπε να απαντήσω :)

Σηκώνω τα χέρια ψηλά. Ας κρίνουν οι υπόλοιποι αναγνώστες.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.664
Πόντοι
6.495
Και μια και η Μελίνα απέχει, έκανα πέρασμα και μη θέλοντας να διακινδυνεύσω το 80άρι πέρασα με Μόνικα δεδομένου ότι Ζάνα  και Ελένη ήταν μάλλον απασχολημένες (δεν βγήκαν).  Κριτική και εντυπώσεις δεν αναφέρω μια και έχουν αναφερθεί στο παρελθόν. Εντυπώσεις άριστες μια και βγάζει από το gfe και σίγουρο Value For Money.

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Αυριο 28/10 το καταστημα θα λειτουργει κανονικα .

nikos300

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα πρωτη φορα θα ηθελα να δοκιμασω σε μασαζ.διαβαζωντας εκρινα οτι απο θεμα ποιοτητας υπηρεσειων και χωρου ειναι το καλυτερο , θα παρακαλουσα για καποια βοηθεια για την επιλογη κοπελας ευχαριστω....
:think: :think: :think:

Γιαννης 35

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα πρωτη φορα θα ηθελα να δοκιμασω σε μασαζ.διαβαζωντας εκρινα οτι απο θεμα ποιοτητας υπηρεσειων και χωρου ειναι το καλυτερο , θα παρακαλουσα για καποια βοηθεια για την επιλογη κοπελας ευχαριστω....
Πάρε οποία σου αρέσει , θα περάσεις καλα.

k-king

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
6
Πόντοι
1

ζανα ,ελενη ,αντριαννα, μελινα,.........

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Λια  :smitten: :smitten: :smitten:  η αδυναμια μου ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom