Αγαπητή Ζάνα καλησπέρα,
Δεν θα σε κουράσω πολύ να σου διηγηθώ μια πολύ γρήγορη ιστορία ..
Ωρα 17:50 ακριβώς τηλεφωνώ στο "θεραπευτήριο" κ ζητώ να μάθω αν είναι η Ελένη εκεί... (Ξέρεις ότι τις τελευταίες 20 μέρες επισκέφτηκα πάνω από 4 φορές το χώρο σου, με σαφής προτίμηση στην Ελένη ..)
Η κοπέλα μου απαντά ότι "ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ Η ΕΛΕΝΗ & ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ" .. Αφήνω όνομα κ λέω ότι θα είμαι εκεί το πολύ σε 20 - 30 λεπτά κ ρωτώ αν είναι ΟΚ για να μην τραβιέμαι άδικα ως εκεί . Είναι μια διαδικασία που μου την προτείνεις εσύ κ την ακολούθησα άλλες 3 φορές τις τελευταίες μέρες... Η κοπέλα με ρωτά αν είναι όντως σίγουρο για να μην περιμένει άδικα η Ελένη κ να μην κρατηθεί τσάμπα ένα δωμάτιο ..την διαβεβαίωσα για το ότι έχει ξαναγίνει, άφησα όνομα κ τηλ, θεωρώντας ότι όλα θα είναι ΟΚ ..
Φτάνω τελικά μόλις στα 19 λεπτά, με βλέπεις στην είσοδο, την ώρα που εφτιαχνες espresso σε 2 συναγωνιστές κ χαιρετιόμαστε θερμά όπως πάντα. Εξάλλου γνωριζόμαστε από την προ Μαρνης εποχη .. Εσύ είσαι μαζί με μια άλλη κοπέλα (από σεβασμό στην γνωριμία μας δεν θα αναφέρω το όνομά της για να μην την "κάψω") η οποία κ με περνά στο δωμάτιο, καθ' υπόδειξή σου, εφόσον όπως μου είπες ΟΛΑ τα δωμάτια είναι γεμάτα με κοπέλες κ μόνο ένα τελευταίο έχει απομείνει, αυτό με το στρώμα, στο τέρμα βάθος..)
Εκεί μου έρχεται η πρώην κρυάδα ..η Ελένη την οποία "είχα κλείσει" είναι στο δωμάτιο κ θα βγει σε καμιά ώρα ...!!!!! :
Εξηγώ στην κοπέλα το σκηνικό με το τηλ κ το υποτίθεμενο " ραντεβού ", η οποία κοιτά το ταβάνι, μην γνωρίζοντας τι να μου πει .. Μάλλον μου λέει "βγήκε" από το δωμάτιο να πάρει κάτι κ ξαναμπήκε (......) & άλλα τέτοια κουφά ..
Εχουν δεν έχουν περάσει 30 δευτερόλεπτα παραμονής μου στο δωμάτιο, (αυτό στο τερμα βάθος για το nuru..) κ μην αντέχοντας να ακούω αηδίες που προσβάλουν οποιαδήποτε νοημοσύνη, της ζητώ να σε καλέσει στο δωμάτιο για να "μιλήσουμε" πρόσωπο με πρόσωπο κ να μου δώσεις κάποια εξήγηση για το σκηνικό. ... Η απάντησης της, ψυχρή κ αρνητική : " δεν γίνεται, η Ζάνα μόλις πέρασε σε δωμάτιο..."
Η απορία μου ήταν Σε ποιο δωμάτιο προλαβες κ μπήκες εντός 30", αφού ΟΛΑ ήταν γεμάτα κ οι 2 συναγωνιστες που τους προσφερες πριν μερικά δευτερόλεπτα καφέ, σε περίμεναν ακόμη στην υποδοχή, όταν κ τελικά αποχώρησα ...???
Αντιλαμβάνεσαι ότι σε τέτοιες εποχές, κάθε αγνωμοσύνη κ τέτοια μορφής έπαρση, τιμουρουνται αυστηρά, τουλάχιστον από κάποιον νοήμων, που σέβεται τον εαυτό του και τα 80 euro που "ιδρώνει" για να σας τα δώσει απλόχερα... Πολύ απλά για να μην σε κουράζω, η στοιχειώδης λογική επέβαλε την αποχώρηση μου.
Αυτό για σένα κ το προσωπικό μπορεί να μην σημαίνει τίποτα, γιατι αν απλά σήμαινε .. θα είχαμε κ άλλου είδους στάσεις κ συμπεριφορές προς τον οποιαδήποτε πελάτη σας τιμά με τον οβολό του .. Δεν μας κάνετε κανένα ψυχικό, με όλο το σεβασμό στην δύσκολη δουλειά σας, σας πληρώνουμε κ με το παραπάνω ΟΣΑ μας ζητάτε στο ακέραιο ..
Πότε προλάβεςκ μπήκες σε δωμάτιο, βρε φιλενάδα ??
Οπως κ να έχει, δεν χρειάζεται να μπεις στον οποιαδήποτε κόπο για να μου απαντήσεις ..
πολυ ανθρώπινα θα σου ζητήσω να ΜΗΝ μας περνάτε κ για ηλίθιους ή "νηστικους" κ "πεινασμένους" που θα δεχτούμε ο,τι κ αν μας "πασάρετε" ό,τι κ αν μας "επιβάλλετε"
´Οπως έχουμε (ή δεν έχουμε) γούστο κ σας επιλέγουμε, έτσι έχουμε κ κρίση κ αποφασίζουμε ...
Τον σεβασμό σας δεν τον διεκδικούμε, τον δικαιούμαστε ...
Τα φιλιά μου κ την καλησπέρα μου