Να μαστε πάλι εδώ μετά απο σχεδόν 1 χρόνο ταξιδιών στο εξωτερικό . Χωρίς να αναφερθώ στο χάρτη μασάζ ο οποίος εχει σχεδόν αλλάξει , όπως και το είχαμε προβλέψει άλλωστε , οι παλιοί ξέρουν αν και ορισμένοι με είχαν επικρίνει για της απόψεις μου τότε , εν παση περίπτωση θα αναφέρω στο κατάλληλο post για το θέμα .
Γύρο στης εννέα παρά έτυχε να βρίσκομαι στο κέντρο , αν και ήξερα οτι ειναι αργά ειπα να περάσω μια βόλτα στο το θεραπευτήριο της Ζανας . Χτυπάω το κουδούνι ( το ίδιο που υπήρχε και παλιά ) ανεβαίνω στο δεύτερο βλέπω τη ταμπέλα να λείπει χτυπάω κουδούνι τίποτα , κατεβαίνω ξανά στην εξωτερική πόρτα και με ψιλά γράμματα γραμμένο με στυλο 1ος . Μου ανοίγει μια κυρία κοντή αδύνατη η οποία πρόσεξε την απορία μου χαμογελώντας μου λέει οτι ειναι η καθαρίστρια και οτι είχαν κλείσει , την ώρα εκείνη βλέπω έτοιμη να βγει με μια τσάντα στους ομους το παλιό μου στανταρακι τη Μελινα , φιλικά φιλία και που χαθηκες και διάφορες ερωτήσεις . Ομολογώ οτι τα έχασα , υποδοχή εντυπωσιακή , με ωραίο design ταπετσαρια στους τοίχους λευκές δερματηνες πολυθρόνες , δυο χώροι υποδοχής με ενα prive να κρύβεται πίσω απο το logo του καταστήματος , μπροστά ενα μπαρ να σερβίρει απο ποτά αναψυκτικά , μπύρες , καφε espresso , το νερό να σερβίρεται μπροστά απο έναν ψυκτη με ποτήρια μιας χρήσης ( παλιότερα το νερό ερχόταν απο κουζίνα σε ενα ποτήρι γυάλινο και ούτε εγω ξέρω απο που ) είμαστε λίγο άνω κάτω μου λέει η Μελινα η καθαρίστρια εχει πιάσει δουλειά παρόλο αυτό προσφέρθηκε να με περιήγηση στο νέο καταστημα , για να μην κουραζω όλοι λίγο πολυ το έχετε δει το χώρο . Αυτό που μου έκανε εντύπωση ειναι η διαρρύθμιση του χώρου , τα χρώματα , μέχρι και τα υλικά , πλακάκια , καμπίνες υδρομασάζ ( όλα ideal standard ) το design που κατα με είχε δοθεί με πολυ προσοχή και μεράκι .
Επίσης η Μελινα μου ανέφερε οτι οι τιμές παραμένουν ίδιες με του παλιού χώρο , και το οτι το ρόστερ δεν εχει καμια σχέση με το παλιό , υπάρχουν πολλές κοπέλες και για όλα τα γούστα .
Καληνυχτισαμε τη καθαρίστρια , η Μελινα πήρε το παρκαρισμένο κόκκινο αυτοκίνητο εγω το μηχανάκι μου και δώσαμε ραντεβού στα ξύλινα κρεβατια της κόλασης
Θα επανέλθω με κριτικές