Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sapakism

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Συνεδρια με Αννα απο Αλβανια. Ομορφη κοπελα, πολυ ευγενεις και ναζιαρα. Πιπα πολυ ανω του μετριου και τελικα τελειωμα στο στομα. μολις αρχισε η ροη το εκλεισε βεβαια. Καλη συμμετοχη. Παρολο που την περιποιηθηκα και ηταν καθαρη, οταν εβγαλα το προφυλακτικο αισθανθηκα μια μυρωδια ασχημη. επειδη ομως δεν ειμαι σιγουρος (δεν ηθελα να το φερω στη μυτη μου κοντα για να το μυρισω) αν καποιος αλλος το παρατηρησει ας γραψει. 60 ευρω vfm για 35 λεπτα.

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Massage room

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    59,6 KB · Εμφανίσεις: 52
  • image.jpg
    image.jpg
    38,1 KB · Εμφανίσεις: 41

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Massage room

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    61,5 KB · Εμφανίσεις: 35
  • image.jpg
    image.jpg
    33,5 KB · Εμφανίσεις: 47

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.537
Πόντοι
46.232
θέλω να πώ ότι ο καινούργιος χώρος της Ζάνας όντως είναι εντυπωσιακός , υπάρχουν
κοπέλες για όλα τα γούστα και απο τις βόλτες μου αυτό , το Diamond spa και το
Βενιζέλου& Αχχιλέους έχουν μαζέψει όλο το χαρτί , με της Ζάνας να έχει ένα προβάδισμα
λόγω και της στατηγικότητας του σημείου που βρίσκεται...

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
θέλω να πώ ότι ο καινούργιος χώρος της Ζάνας όντως είναι εντυπωσιακός , υπάρχουν
κοπέλες για όλα τα γούστα
νεα άφιξη στην Οαση , Ρωσίδα κάπου 27 ετών , ξανθιά , αρκετά εμφανισιμη . Εργάστηκε Πατησίων και το τελευτεο καιρό πειραια , την λένε Ρανια . Περιμένουμε κριτικές για τη συγκεκριμένη .

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
νεα άφιξη στην Οαση , Ρωσίδα[size=10pt] κάπου 27 ετών [/size], ξανθιά , αρκετά εμφανισιμη . Εργάστηκε Πατησίων και το τελευτεο καιρό πειραια , την λένε Ρανια . Περιμένουμε κριτικές για τη συγκεκριμένη .

Δηλαδη κάπου αλλού έχει άλλη ηλικία? Δεν είναι σταθερή?

:2funny:

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Παρολο που την περιποιηθηκα και ηταν καθαρη, οταν εβγαλα το προφυλακτικο αισθανθηκα μια μυρωδια ασχημη. επειδη ομως δεν ειμαι σιγουρος (δεν ηθελα να το φερω στη μυτη μου κοντα για να το μυρισω) αν καποιος αλλος το παρατηρησει ας γραψει.

Αν μύριζε το προσφυλακτικό είναι από τα κολπικά υγρά. Αν τα κολπικά υγρά μυρίζουν άσχημα τότε υπάρχουν μύκητες... Μπορεί να τους κόλησε σε καμμιά παραλία και να μην τόχει πάρει χαμπάρι. Λίγη προσοχή γενικά.

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Nuru

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    28,9 KB · Εμφανίσεις: 29
  • image.jpg
    image.jpg
    33,4 KB · Εμφανίσεις: 35

Γιαννης 35

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Να μαστε πάλι εδώ μετά απο σχεδόν 1 χρόνο ταξιδιών στο εξωτερικό . Χωρίς να αναφερθώ στο χάρτη μασάζ ο οποίος εχει σχεδόν αλλάξει , όπως και το είχαμε προβλέψει άλλωστε , οι παλιοί ξέρουν αν και ορισμένοι με είχαν επικρίνει για της απόψεις μου τότε , εν παση περίπτωση θα αναφέρω στο κατάλληλο post για το θέμα .
Γύρο στης εννέα παρά έτυχε να βρίσκομαι στο κέντρο , αν και ήξερα οτι ειναι αργά ειπα να περάσω μια βόλτα στο το θεραπευτήριο της Ζανας . Χτυπάω το κουδούνι ( το ίδιο που υπήρχε και παλιά ) ανεβαίνω στο δεύτερο βλέπω τη ταμπέλα να λείπει χτυπάω κουδούνι τίποτα , κατεβαίνω ξανά στην εξωτερική πόρτα και με ψιλά γράμματα γραμμένο με στυλο 1ος . Μου ανοίγει μια κυρία κοντή αδύνατη η οποία πρόσεξε την απορία μου χαμογελώντας μου λέει οτι ειναι η καθαρίστρια και οτι είχαν κλείσει , την ώρα εκείνη βλέπω έτοιμη να βγει με μια τσάντα στους ομους το παλιό μου στανταρακι τη Μελινα , φιλικά φιλία και που χαθηκες και διάφορες ερωτήσεις . Ομολογώ οτι τα έχασα , υποδοχή εντυπωσιακή , με ωραίο design ταπετσαρια στους τοίχους λευκές δερματηνες πολυθρόνες , δυο χώροι υποδοχής με ενα prive να κρύβεται πίσω απο το logo του καταστήματος , μπροστά ενα μπαρ να σερβίρει απο ποτά αναψυκτικά , μπύρες , καφε espresso , το νερό να σερβίρεται μπροστά απο έναν ψυκτη με ποτήρια μιας χρήσης ( παλιότερα το νερό ερχόταν απο κουζίνα σε ενα ποτήρι γυάλινο και ούτε εγω ξέρω απο που ) είμαστε λίγο άνω κάτω μου λέει η Μελινα η καθαρίστρια εχει πιάσει δουλειά παρόλο αυτό προσφέρθηκε να με περιήγηση στο νέο καταστημα , για να μην κουραζω όλοι λίγο πολυ το έχετε δει το χώρο . Αυτό που μου έκανε εντύπωση ειναι η διαρρύθμιση του χώρου , τα χρώματα , μέχρι και τα υλικά , πλακάκια , καμπίνες υδρομασάζ ( όλα ideal standard ) το design που κατα με είχε δοθεί με πολυ προσοχή και μεράκι .
Επίσης η Μελινα μου ανέφερε οτι οι τιμές παραμένουν ίδιες με του παλιού χώρο , και το οτι το ρόστερ δεν εχει καμια σχέση με το παλιό , υπάρχουν πολλές κοπέλες και για όλα τα γούστα .
Καληνυχτισαμε τη καθαρίστρια , η Μελινα πήρε το παρκαρισμένο κόκκινο αυτοκίνητο εγω το μηχανάκι μου και δώσαμε ραντεβού στα ξύλινα κρεβατια της κόλασης  :rockon:
Θα επανέλθω με κριτικές  :pipa1:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.537
Πόντοι
46.232
νεα άφιξη στην Οαση , Ρωσίδα κάπου 27 ετών , ξανθιά , αρκετά εμφανισιμη . Εργάστηκε Πατησίων και το τελευτεο καιρό πειραια , την λένε Ρανια . Περιμένουμε κριτικές για τη συγκεκριμένη .
ωραίο μπούστο εεεε?

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
όχι ποιο ωραίο....
καλά δεν τήν είδες?
την είδα , να πω την αλήθεια γυμνή οχι , παντός ειναι πολυ όμορφη , και απο τη μου είπε και η Ελένη καλη και στο δωμάτιο , απο κει και πέρα θα διξει , οποία δεν ανταποκρίνεται ....

Γιαννης 35

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Με υποδέχτηκε η Ζαρα η οποία ευγενικά και και με ενα επαγγελματικό στιλακι με συνόδεψε στο prive σαλόνι . Μετά απο συνηθισμένη ερώτηση τι να κερασω ( επέλεξα espressaki , το συνιστώ το μηχάνημα Nescafé dolce gusto φτιάχνει ωραίο ρόφημα ) παρέλασαν μπροστά μου καμια δεκαρια κοπέλες με άσπρες ρομπες και ψιλά τακουνια , Ελένη , Μελινα , Μονικα απασχολημενες και απο τι μου είπε η Ζαρα δύσκολα να της πετύχω free . Επέλεξα Εμμυ , η οποία μου τράβηξε τη προσοχή με το πλούσιο της στήθος και το teen πρόσωπο . Θα ακολουθήσει κρητική .

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
Mια Αντριαννα που μου παρουσιασανε χθεs , με καρε μαλι ψηλη,ξανθια ,γνωριζουμε κατι , γατι τελικα πηγα για την Αννα η οποια ελειπε και ειδα την κοπελα ,καινουρια ειναι και τελικα δεν δοκιμασα , αλλα μου εκανε κατι ...για αυτο λοιπον και η απορια ...ευχαριστω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom