psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
επίσης μια μινιόν πιπίνα μελαχροινή είχε πολύ έκφυλο υφάκι..αν θυμάμαι καλά ΓιώταΕιναι η Ρανια , Ρωσίδα
επίσης μια μινιόν πιπίνα μελαχροινή είχε πολύ έκφυλο υφάκι..αν θυμάμαι καλά ΓιώταΕιναι η Ρανια , Ρωσίδα
Η Μελίνα μου έρχεται στο μυαλό..ας προσθέσει κάποιος άλλη αν παίζει..Η Ράνια η καινούρια ξανθιά νταρντάνα είχε πλούσιο μπούστο,με το σουτιέν και τη ρόμπα έδειχνε ''γεμάτο''.Καλησπερα συναγωνιστες εχω σκοπο να κανω μια επισκεψη στο συγκεκριμενο μαγαζι αλλα θα ηθελα να μου πειτε οσοι το εχετε επισκεφτει ποια κοπελα εχει μεγαλα διοτι ειναι η αδυναμια μου,ωστε να την τιμησω .....
Καλησπερα συναγωνιστες εχω σκοπο να κανω μια επισκεψη στο συγκεκριμενο μαγαζι αλλα θα ηθελα να μου πειτε οσοι το εχετε επισκεφτει ποια κοπελα εχει μεγαλα διοτι ειναι η αδυναμια μου,ωστε να την τιμησω .....
μακαρι η ελεναρα να χε πλουσιο στηθος κανονικο θα το ελεγα.Η Ελεναρα
μακαρι η ελεναρα να χε πλουσιο στηθος κανονικο θα το ελεγα.
αννα ρουμανα μαλλον εχει το μεγαλυτερο κει μεσα
για να μην θημυθω τωρα την Αντζελινα απο Σολωμου 54 και βαλω τα κλαμματα.....
αχ Αντζελινα σε εφαγε ο παλιοχοντρος ο φραγκατος!
τελικα πηγές ?σημερα ποιες κοπελες ειναι? λεω να παω καμια βολτα
κοιτα , εχει σκοπό να κάτσει για πολυ καιρό στο καταστημα , άρα καταλαβαίνεις , πιστεύω οτι θα ανταποκριθει στης απαιτήσεις . Εγω δεν έχω περάσει μαζι της , εμφανισιακα πείθει ;)λεω να παω για ρανια
την εχει παρει κανεις κανει καλο μασαζ-προγραμμα
η φολα?
αντε να δούμε , πίσω πόρτα νομίζω δεν , στο λέω ....θα τη δοκιμασω συντομα
και θα βαλω κ κριτικη
δουλεύειΣωστα , αλλα που ειναι η Αννα ρε παιδια ?? τιs τελευταιεs τρειs φορεS που περασα παντα λειπει !!! α και η λαουρα εχει χαθει , τι γινεται ??
πίσω πόρτα ,σίγουρα δεν....αντε να δούμε , πίσω πόρτα νομίζω δεν , στο λέω ....