Windows
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 26
κατα τ'αλλα ?πίσω πόρτα ,σίγουρα δεν....
κατα τ'αλλα ?πίσω πόρτα ,σίγουρα δεν....
ωραία κοπέλα , πρίν περίπου 1 1/2 χρόνο που την πήρα στο Personal Spa , ήταν μέτρια στο μασάζ και πολύ καλή στο κυρίως πιάτο.κατα τ'αλλα ?
επίσκεψη σήμερα το απογευματάκι , με υποδέχτηκε αρχικά η Λία , παρέλαση πολλών κορασίδων , απο αυτές που είδα και θυμάμαι ονόματα η Λάουρα η Ξένια η Βίκυ η Μόνικα η Ράνια η Εμμα η Τζούλια , είχε ακόμα κοπέλες και στα δωμάτια , έρχεται η Ζάνα στο σαλονάκι τα λέμε λίγο , απο αύριο θα λείπει για μερικές μέρες , τελικά πέρασα με το ξανθό ζυμαράκι Εμμυ.
στις 18.00 ήμουν στο σαλόνι και 18.45 βγήκα απο το δωμάτιο...
τι ώρα πήγες μικρέ?
πηγε φίλος μου για τη συγκεκριμένη , δεν ειναι του μασάζ έδωσε ενα 20 για έξτρα γύρο , πολυ ευχαριστημένος . Του είπα να ανεβάσει κριτική , δεν το εχειωραία κοπέλα , πρίν περίπου 1 1/2 χρόνο που την πήρα στο Personal Spa , ήταν μέτρια στο μασάζ και πολύ καλή στο κυρίως πιάτο.
πιστεύω ότι αν την διδάξει μασάζ(όπως κάνει)η Ζάνα θα είναι σούπερ.
πηγε φίλος μου για τη συγκεκριμένη , δεν ειναι του μασάζ έδωσε ενα 20 για έξτρα γύρο , πολυ ευχαριστημένος . Του είπα να ανεβάσει κριτική , δεν το εχει
γι αυτήν λέμε , ο n.smirni λέει οτι στο κύριος πιάτο ειναι καλη ,κι το φιλαρακι μου σήμερα στους δυο γύρους μαζι της μ είπε ολα Οκ , τώρα τι να πω κι εγω , αν δεν απόλυτα σίγουρος δεν μιλάω καλυτεραΓια την Ράνια έχει κανείς άποψη...
Αύριο εννοείτε ΚΛΕΙΣΤΑ
τι θέλει να πει ο ποιητής ? σε μένα απευθύνεσαι ?Τι εννοούμε ;
Μάθετε ελλήνικος μπρε...
όπως η δική μου εμπειρία δηλαδή...πηγε φίλος μου για τη συγκεκριμένη , δεν ειναι του μασάζ έδωσε ενα 20 για έξτρα γύρο , πολυ ευχαριστημένος . Του είπα να ανεβάσει κριτική , δεν το εχει
Τι εννοούμε ;
Μάθετε ελλήνικος μπρε...
Αρκει να καταλαβαινουν οι υπολοιποι τι εννοει...Ειναι καλλιτερα να γραφει καποιος εστω και με λαθακια παρα να μην γραφει καθολου η να περιμενει να μαθει καλα Ελληνικα.
αν αυτός που το έγραψε είναι της παλιάς σχολής καλά το έγραψε καλλίτεραΚαλλιτερα = καλυτερα
Αρκει να καταλαβαινουν οι υπολοιποι τι εννοει...
Και να μην βγαινει απο πανω ενω εχει αδικο (οκ windows μην ζητας συγγνωμη παλι, εννοειται)
Και με την ευκαιρια
Καλλιτερα = καλυτερα
Φιλικα....και χωρις συνεχεια.