nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.664
- Πόντοι
- 6.495
Επιστρεφει την επομενη εβδομαδα στον αγωνα.ρε σεις ...Η Ζανα που ειναι ...δεκα μερες τωρα εξαφανισμένη ...μάλον διακοπες
Επιστρεφει την επομενη εβδομαδα στον αγωνα.ρε σεις ...Η Ζανα που ειναι ...δεκα μερες τωρα εξαφανισμένη ...μάλον διακοπες
κανει..............η αλεξια ειναι αληθεια οτι δε κανει ακαποτα τσιμπουκια?
και τώρα τι νομίζεις ότι κάνει?αντε να ρθει η ζανα να μας λυσει τις αποριες μας....
αρετη,αντριανα,αλεξια και τα ρεστα....
αν υπηρχε ενας αριστοτελης σε αυτο το ιδρυμα θα σκιζε το μαγαζι.....
τελικα μαγκες η ενημερωση και η επικοινωνια το γαμημενο το μαρκετινγκ δλδ
παιζει μεγαλο ρολο!!!
Έλα ντε...Εδώ δεν χωράμε στα δωμάτια...και τώρα τι νομίζεις ότι κάνει?
Η Ζανα ειναι παλια στο χωρο και απο τις ελαχιστες επαγγελματιες του! Χωρις να τη γνωριζω προσωπικα, η πορεια της και τα θετικα σχολια που ακουω απο πελατες δειχνουν οτι δεν εχει αναγκη απο "Αριστοτελη", και σκιζει ουτως η αλλως. Παντος σε ευχαριστω πολυ που εκτιμας τη δουλεια μου!αντε να ρθει η ζανα να μας λυσει τις αποριες μας....
αρετη,αντριανα,αλεξια και τα ρεστα....
αν υπηρχε ενας αριστοτελης σε αυτο το ιδρυμα θα σκιζε το μαγαζι.....
τελικα μαγκες η ενημερωση και η επικοινωνια το γαμημενο το μαρκετινγκ δλδ
παιζει μεγαλο ρολο!!!
επίσκεψη σήμερα νωρίς το απόγευμα , η Ζανά έλειπε , την Μόνικα δεν την είδα(ήταν και δυό κοπέλες στο δωμάτιο), το παλιό μου στανταράκι η Σόνια θα λείπει για 2-3 μέρες , ο στόχος μου ήταν η Αλεξία , μελαχρινή ψηλή
κανονικό σώμα ωραία κωλάρα και 3άρια βυζιά , για άλλη μια φορά δεν την δοκίμαζα αφού θα πέρναγε στο δωμάτιο και βγήκε μόνο και μόνο για να με χαιρετήσει...στην υποδοχή(περνάει και μέσα)μιά καστανή μίλφ
με κοντά μαλλιά κανονικό σώμα και μικρό βυζί , δούλευε ακόμα η Σάρα , η Ξένια(με διαφορά το καλύτερο κορμί)μελαχρινή πιτσιρίκα κανονικό σώμα μικρό βυζί απίστευτο κώλο , η θειά Ελένη ή οποία είπε καλέ κεράστε
κάτι το παιδί..μια ξανθούλα με κανονικό σώμα ωραίο κωλαράκι και μεσαίο βυζί , και μιά χοντρούλα μελαχρινή πολύ μαυρισμένη , παρακαλώ τους "θαμώνες" του μαγαζιού εξκάλιμπερ και τον ευγενικό εκπρόσωπο windows
ας προσθέσουν ονόματα και περιγραφές μιάς και έχει πολλές κοπέλες που έρχονται πολύ γρήγορα και τις ξεχνάω...έφυγα αφού δεν ήταν διαθέσιμη η Αλεξία
κανει..............
ναι ναι εγω εδώ ;)Ισως ο φιλος windows να μπορει να σε διαφωτισει ... αυτος βλεπει τα παντα απ το παραθυρό του
δεν κάνεικανει..............
λεσ ε?δεν κάνει
και γω ετσι εμαθαδεν κάνει
+ 1.000και γω ετσι εμαθα
αλλα πιπα με λαστιχο εγω δεν γουσταρω
οποτε παμε για αλλα
αυτο και τέλος με το θέμα αυτο , η Αλεξια κάνει κανονικά στοματικο , χωρίς λάστιχο . Αν κάποιος δεν τα παει καλα με το νερό και το σαπούνι εννοείτε οτι καμία δεν κάνει .και γω ετσι εμαθα
αλλα πιπα με λαστιχο εγω δεν γουσταρω
οποτε παμε για αλλα
Επιστρεφουμε και εμεις...Η Ζανα επέστρεψε ...
Επέστρεψε και η Σονια ...