Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
αντε να ρθει η ζανα να μας λυσει τις αποριες μας....
αρετη,αντριανα,αλεξια και τα ρεστα....
αν υπηρχε ενας αριστοτελης σε αυτο το ιδρυμα θα σκιζε το μαγαζι.....
τελικα μαγκες η ενημερωση και η επικοινωνια το γαμημενο το μαρκετινγκ δλδ
παιζει μεγαλο ρολο!!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.539
Πόντοι
46.232
επίσκεψη σήμερα νωρίς το απόγευμα , η Ζανά έλειπε , την Μόνικα δεν την είδα(ήταν και δυό κοπέλες στο δωμάτιο), το παλιό μου στανταράκι η Σόνια θα λείπει για 2-3 μέρες , ο στόχος μου ήταν η Αλεξία , μελαχρινή ψηλή
κανονικό σώμα ωραία κωλάρα και 3άρια βυζιά , για άλλη μια φορά δεν την δοκίμαζα αφού θα πέρναγε στο δωμάτιο και βγήκε μόνο και μόνο για να με χαιρετήσει...στην υποδοχή(περνάει και μέσα)μιά καστανή μίλφ
με κοντά μαλλιά κανονικό σώμα και μικρό βυζί , δούλευε ακόμα η Σάρα , η Ξένια(με διαφορά το καλύτερο κορμί)μελαχρινή πιτσιρίκα κανονικό σώμα μικρό βυζί απίστευτο κώλο , η θειά Ελένη ή οποία είπε καλέ κεράστε
κάτι το παιδί..μια ξανθούλα με κανονικό σώμα ωραίο κωλαράκι και μεσαίο βυζί , και μιά χοντρούλα μελαχρινή πολύ μαυρισμένη , παρακαλώ τους "θαμώνες" του μαγαζιού εξκάλιμπερ και τον ευγενικό εκπρόσωπο windows
ας προσθέσουν ονόματα και περιγραφές μιάς και έχει πολλές κοπέλες που έρχονται πολύ γρήγορα και τις ξεχνάω...έφυγα αφού δεν ήταν διαθέσιμη η Αλεξία

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
η αλεξια ειναι αληθεια οτι δε κανει ακαποτα τσιμπουκια?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.539
Πόντοι
46.232
παιζει μεγαλο ρολο!!!
και τώρα τι νομίζεις ότι κάνει?

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
παιζει μεγαλο ρολο!!!
Η Ζανα ειναι παλια στο χωρο και απο τις ελαχιστες επαγγελματιες του! Χωρις να τη γνωριζω προσωπικα, η πορεια της και τα θετικα σχολια που ακουω απο πελατες δειχνουν οτι δεν εχει αναγκη απο "Αριστοτελη", και σκιζει ουτως η αλλως. Παντος σε ευχαριστω πολυ που εκτιμας τη δουλεια μου!

Συνημμένα

• efxaristo.jpg
    efxaristo.jpg
    78 KB · Εμφανίσεις: 20

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
επίσκεψη σήμερα νωρίς το απόγευμα , η Ζανά έλειπε , την Μόνικα δεν την είδα(ήταν και δυό κοπέλες στο δωμάτιο), το παλιό μου στανταράκι η Σόνια θα λείπει για 2-3 μέρες , ο στόχος μου ήταν η Αλεξία , μελαχρινή ψηλή
κανονικό σώμα ωραία κωλάρα και 3άρια βυζιά , για άλλη μια φορά δεν την δοκίμαζα αφού θα πέρναγε στο δωμάτιο και βγήκε μόνο και μόνο για να με χαιρετήσει...στην υποδοχή(περνάει και μέσα)μιά καστανή μίλφ
με κοντά μαλλιά κανονικό σώμα και μικρό βυζί , δούλευε ακόμα η Σάρα , η Ξένια(με διαφορά το καλύτερο κορμί)μελαχρινή πιτσιρίκα κανονικό σώμα μικρό βυζί απίστευτο κώλο , η θειά Ελένη ή οποία είπε καλέ κεράστε
κάτι το παιδί..μια ξανθούλα με κανονικό σώμα ωραίο κωλαράκι και μεσαίο βυζί , και μιά χοντρούλα μελαχρινή πολύ μαυρισμένη , παρακαλώ τους "θαμώνες" του μαγαζιού εξκάλιμπερ και τον ευγενικό εκπρόσωπο windows
ας προσθέσουν ονόματα και περιγραφές μιάς και έχει πολλές κοπέλες που έρχονται πολύ γρήγορα και τις ξεχνάω...έφυγα αφού δεν ήταν διαθέσιμη η Αλεξία

εγω φιλε μου, πρωτον δεν ειμαι "θαμωνας" :uglystupid: :uglystupid: ειμαι απλα ενας θαυμαστης του ωραιου ,το γεγονός οτι φιλος συναγωνιστης εγραψε οτι η κα Ζανα σκεφτεται να αναρτησει πινακιδα που θα με αναφερει σαν μεγαλο ευεργετη ελεγχεται ως συκοφαντια των ανταγωνιστών μου   :s&m_2: :s&m_2:
δευτερον  δεν ειμαι ο καταληλοτερος με τα ονοματα και τις περιγραφες . :think: :think:..ιδιατερα σε νεαρες ηλικίες ...ειναι εκτος target group
ασχολουμε αποκλειστικά με την ΙΕΡΗ τετραδα του μαγαζιου  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
ΖΑΝΑ  :smitten:- ΕΛΕΝΗ  :smitten:- ΜΕΛΙΝΑ  :smitten:- ΛΙΑ  :smitten: οι οποιες και ΥΠΕΚΑΛΥΠΤΟΥΝ τις αυστηρες εως αυστηροτατες  προδιαγραφες μου
φυσικά τα εχω δει τα κοριτσια ολες καλες και ευγενικές αλλα δεν ετυχε ...ουτε να συνεβρεθουμε ουτε να αναπτυξουμε θεματα εξωτερικής πολιτικής  :knockinb: και διεθνλων σχεσεων   :fuck2: 
εξ αλλου προτιμω τα σιγουρα ...  :tits2: :tits: :tits:
Παντως στο υποσχομαι αν παω πριν απο σενα θα βγαλω σημειωματαριο και θα δωσω λεπτομερη - ανατριχιαστική αναφορά

Ισως ο φιλος windows να μπορει να σε διαφωτισει ... αυτος βλεπει τα παντα απ το παραθυρό του  :coffee: :coffee:

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.170
Πόντοι
5.595
Δοκιμαστηκε η Ξενια...
Κατα την γνωμη μου ..σε ομορφια... ειναι η καλυτερη εκει μεσα...
Το σωμα της αδυνατο με καλλιγραμμη περιφερεια.. ωραιο χαμογελο..
το μονο μειον της ειναι τα ανυπαρκτα βυζακια της!
Στα του μασαζ εδειξε ζηλο, δειχνει να το κατεχει -σχετικα- το θεμα..
Μετα στο κυριως πιατο.. πιπα-ακα καλη.. χωρις πολυ χρηση χεριων.. αλλα εβαζε λιγο δοντακι..Διαφορες εναλαγες στασεων.. στα ορ8ια.. στα τεσσερα.. στον καναπε.. εδειξε να της αρεσει.. κ να αντεχει το σφυροκοπημα! Αν κ την κουρασα αρκετα.. δεν εδειξε να την πειραζει!
Ο χωρος αψογος κ καθαρος!

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Κάποια στιγμή οποίος μπορεί να  :helpplea: να ανεβασω φωτο απο iPhone . Αν και παλιός εδώ μέσα δεν έτυχε να το κάνω , να στείλει pm με οδηγίες , σας ευχαριστω εκ των προτέρων

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.664
Πόντοι
6.495
και γω ετσι εμαθα
αλλα πιπα με λαστιχο εγω δεν γουσταρω
οποτε παμε για αλλα
+ 1.000

Πρέπει να είναι η μόνη εκεί που δεν κάνει άκα.
Άρα έχεις πολλές επιλογές για άλλη.

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
και γω ετσι εμαθα
αλλα πιπα με λαστιχο εγω δεν γουσταρω
οποτε παμε για αλλα
αυτο και τέλος με το θέμα αυτο , η Αλεξια κάνει κανονικά  στοματικο , χωρίς λάστιχο . Αν κάποιος δεν τα παει καλα με το νερό και το σαπούνι εννοείτε οτι καμία δεν κάνει .
Η Ζανα επέστρεψε ...
Επέστρεψε και η Σονια ...

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
καλα ρε παιδια ..τι γινοτανε πάλι σημερα στον ηδονοτριβειο....πολυ  :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: τριψιμο επεφτε ...
ολους μαζι καλοκαιρίατικα σας επιασε η μέση
ρε δεν σας εχω πει να πηγαινετε αργοτερα .... μετα απο μενα ...αμαν πια

λοιπόν οι γοβες των κοριτσιων καταπληκτικές..... πολυ μου αρεσαν ...

επι τηε υποδοχής η Ζαρα  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: ( αυτη η κυρία θα τιμωρηθεί παραδειγματικά  :s&m_2: :s&m_2: ειναι μεγάλο πειραχτηρη

ειδα και την Ξενια που δεν την ειχα δει ..πολυ γλυκο μωρό
βεβαια ..ας με συγχωρησουν οι υπολοιπες κυρίες αλλα σημερα η Λια ηταν μια κουκλα σκέτη ... με την αλογουρα της με τις κοκκινες γοβιτσες της ...
πως να αντέξει αυτο το κορμί ( για το δικό μου μιλάω ) σε τετοιους πειρασμούς    ...    

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom