kavliaris
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 283
- Πόντοι
- 2.287
Ε όχι δεν νομιζω,η Σονυα πχ ειμαι σιγουρος οτι πριν φυγει με αδεια εγκυμοσυνης δεν εδινε,αλλαξε κατι;ολες ......
Ε όχι δεν νομιζω,η Σονυα πχ ειμαι σιγουρος οτι πριν φυγει με αδεια εγκυμοσυνης δεν εδινε,αλλαξε κατι;ολες ......
Ποσταρω με καλη και χιουμοριστικη διαθεση, Ζανα μου αμα σε ενοχλει μου λες και το σταματαω!ολες ......
πανω στο πωπο θέλει να πει ο ποιητής ;)Ποσταρω με καλη και χιουμοριστικη διαθεση, Ζανα μου αμα σε ενοχλει μου λες και το σταματαω!
Το λεει πολυ "γενικα", οποτε ο καθ'ενας το μεταφραζει αναλογα.πανω στο πωπο θέλει να πει ο ποιητής ;)
σωστός ;)Το λεει πολυ "γενικα", οποτε ο καθ'ενας το μεταφραζει αναλογα.
Ελενάρα μιλφάρα γυναικάρα!!!!
για πλάκα το είπα
ολες ......
Παραπληροφόρηση
Ξέρουμε ότι πολλές κοπέλες από το μαγαζί δεν προσφέρουν τον απαγορευμένο καρπό από τα Σόδομα...
Ποσταρω με καλη και χιουμοριστικη διαθεση, Ζανα μου αμα σε ενοχλει μου λες και το σταματαω!
Παραπληροφόρηση
Ξέρουμε ότι πολλές κοπέλες από το μαγαζί δεν προσφέρουν τον απαγορευμένο καρπό από τα Σόδομα...
Me αυτη την αρετη περασε κανεις?Νέα κοπέλα στο κατάστημα , νέα και στο χώρο . Την λένε Αρετή , ελληνιδα κάπου 25 ετών . Ειδικεύεται στο μασάζ , εμφανισιμη , τη συνιστώ ανεπιφύλακτα .
ωραίο το παγωτό , με κερασαν κι εμένα ;)
Οσες φορες εχω παει για την ελενη ολο σε δωματιο ειναι. >
Θα παω κ θα την στησω απ τις 9 κατω!!
ας σκεφτουν οι υπολοιπες κοπελες εκτος απο μελινα και λια που κανουν καλο προγραμμα γιατι η ελεναρα κανει τοσα ραντεβου μεσα στην ημερα και αυτες μενουν μπουκαλα....
απλα η ελεναρα ειναι πολυ πιο δοτικη κανει πολυ καλο μασαζ!!! χωρις να βιαζεται και στο σεξ τα δινει ολα με σκοπο να ευχαριστησει τον πελατη πρωτα για αυτο τις αξιζουν τα ευρα που παιρνει.
οχι πιπες μη μου απτου σαν μερικες εκει μεσα
η μασαζ εξπρες με αποστειρωμενο γαμησι.
επιστρεψε η Ξενια , απο το πανο όροφο θα τη θυμούνται . Επίσης ειναι και μια μικρή πολύ γλυκιά την λένε Βανεσαη μεγάλη των αλεξιπτωτιστών σχολή...
η θεία Ελένη είναι εγγύηση...
αρκετά καλη , τα κάνει ολα . Εχει και μια μεγάλη τσάντα με αξεσουάρ , το πως τα χρησιμοποιεί ιδού η απορίαμια μιλφειγ αντριανα τι λεει?