spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
thnx windows....ειναι super , αρκετά κυβικά
thnx windows....ειναι super , αρκετά κυβικά
;)thnx windows....
δεν ξέρω αν ειναι η Αλεξηα ειναι πρώην Σασα , ούτε κοντή ειναι και το στήθος της ειναι ανο του 3 , η Αρετή προφανώς θα δούλευε αφού δεν την είδες ;)Μετα απο επισκεψη μου εδειξαν την Αλεξια που καμια σχεση δεν εχει με Σασα. Πιο κοντη, καστανο μαλι, 2αρι στηθος. Επισης Αρετη δεν υπηρχε η ηταν σε δωματιο. Μηπως κατι δεν παει καλα στην πληροφορηση ?
μαλλον δεν ειναι η Σασα φίλε μουΜετα απο επισκεψη μου εδειξαν την Αλεξια που καμια σχεση δεν εχει με Σασα. Πιο κοντη, καστανο μαλι, 2αρι στηθος. Επισης Αρετη δεν υπηρχε η ηταν σε δωματιο. Μηπως κατι δεν παει καλα στην πληροφορηση ?
3άρι είναι ;)δεν ξέρω αν ειναι η Αλεξηα ειναι πρώην Σασα , ούτε κοντή ειναι και το στήθος της ειναι ανο του 3 , η Αρετή προφανώς θα δούλευε αφού δεν την είδες ;)
για να το λες κάτι θα ξέρεις ;)3άρι είναι ;)
ππππππππσσσσσσσσσσσσσσσσσ μέ έφτιαξεςπερασμα το μεσημερακι απο το εν λογο ιδρυμα καταρχην να ξακαθαρισουμε οτι εκει ειναι η αλεξια και μονο η αλεξια και καμια σασα απο τα παλια στουντιο! περασμα μαζι τησ μιασ και την ηξερα εδω και πολυ καιρο απο το personal spa 77 79 στη πατησιον! λοιπον ηταν απιστευτη πιπα εξαιρετικη απο τισ καλυτερεσ που μου εχουν κανει συνεχεια με ισπανικο οπου χανεται στισ φοβερεσ βυζαρεσ που εχει και τελειωμα απο πανω με θεα την εξαιρετικη κολαρα τησ!τετοισ κολοσ φοβεροσ! φοβερη σε ολα τησ! λιγο στο μασαζ πασχει αλλα θα μαθει μου ειπε!αυτα τα λιγα για την αλεξια σκετο τουμπανο
ππππππππσσσσσσσσσσσσσσσσσ μέ έφτιαξες
ακόμα δεν έχω καταφέρει να την πάρω...όλο κάτι τύχαινε.
σε περιμενει λεει ειπα οτι την εψαχνεσ αντε θελει να σε δει λεει!ππππππππσσσσσσσσσσσσσσσσσ μέ έφτιαξες
ακόμα δεν έχω καταφέρει να την πάρω...όλο κάτι τύχαινε.
Βασίλη την επόμενη Τρίτη....Πότε θα πάμε...;
Βασίλη την επόμενη Τρίτη....
και μην ξεχαστείς γι αυτήν την Τετάρτη ;)
με χει παρει για λαλακα φαινεται...αλλα δε πειραζει και το μελινακι αν το χα γνωρισει στη μολδαβια θα το χα παντρευτι σιγουρα.
[size=20pt]παλι ομως στα μασαζ θα λαδωνομουνα....[/size]