You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
donjuandestel
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 87
- Πόντοι
- 6
μηπως μπορει να μου πει κανεις το ωραριο του μαγαζιου?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.147
- Πόντοι
- 42.697
καθημερινες 10,30-8,30μηπως μπορει να μου πει κανεις το ωραριο του μαγαζιου?
σαββατα 10,30-6
κυριακη αργια
ρε μαγκασ ενα μικρο πιπανακι που εχει την δαναη ξερουμε τι λεει μεσα???εκανα πασαρελα πολυ αθωα κοπελα μην φαμε καμια φολα??
Την έχω δοκιμάσει. Παλιότερα δούλευε στο Ομήρου μου είπε. το μασάζ δεν το έχει ακόμα (περιορίζεται σε μαλακά χαδάκια). Αρχικά μου φάνηκε πολύ κουμπωμένη αλλά σιγά σιγά και με αρκετή προσπάθεια από μέρους μου χαλάρωσε λίγο και μίλησε. Στο δεύτερο μέρος του έργου φάνηκε να της αρέσει, αλλά πολύ απειρία ρε παιδί μου. Ήταν από τις λίγες φορές που αναγκάστηκα να πω λιγότερο δόντι στην πίπα. Πιστεύω ότι θα στρώσει στο μέλλον, αλλά για τώρα θα την συνιστούσα μόνο σε όσους ψάχνονται για πιο GFE καταστάσεις.
ρε μαγκασ ενα μικρο πιπανακι που εχει την δαναη ξερουμε τι λεει μεσα???εκανα πασαρελα πολυ αθωα κοπελα μην φαμε καμια φολα??
πιπανακι ? α ρε μπαγασακο nicκ με τα πιπινια σου.
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Καλημερα συναγωνιστες.το εν λογω ιδρυμα πρεπει να ναι πολυ καλο απ τις κριτικες που διαβαζω.θελω να κατεβω αλλα δισταζω επειδη ακουω οτι η περιοχη ειναι τιγκα στα πρεζακια κ στους λαθρο.μη κλαιω την μηχανη η με φανε λαχανο!!
Windows
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 26
Να πας φίλε , τα πράγματα σε σχέση με παλιά έχουν αλαξει , η περιοχή απο Πατησίων και πανο ειναι καθαρή απο κάθε τιΚαλημερα συναγωνιστες.το εν λογω ιδρυμα πρεπει να ναι πολυ καλο απ τις κριτικες που διαβαζω.θελω να κατεβω αλλα δισταζω επειδη ακουω οτι η περιοχη ειναι τιγκα στα πρεζακια κ στους λαθρο.μη κλαιω την μηχανη η με φανε λαχανο!!
Να πας φίλε , τα πράγματα σε σχέση με παλιά έχουν αλαξει , η περιοχή απο Πατησίων και πανο ειναι καθαρή απο κάθε τι
στην Στουρνάρη πάντως γίνεται χαμός από ζάκια...
Την έχω δοκιμάσει. Παλιότερα δούλευε στο Ομήρου μου είπε. το μασάζ δεν το έχει ακόμα (περιορίζεται σε μαλακά χαδάκια). Αρχικά μου φάνηκε πολύ κουμπωμένη αλλά σιγά σιγά και με αρκετή προσπάθεια από μέρους μου χαλάρωσε λίγο και μίλησε. Στο δεύτερο μέρος του έργου φάνηκε να της αρέσει, αλλά πολύ απειρία ρε παιδί μου. Ήταν από τις λίγες φορές που αναγκάστηκα να πω λιγότερο δόντι στην πίπα. Πιστεύω ότι θα στρώσει στο μέλλον, αλλά για τώρα θα την συνιστούσα μόνο σε όσους ψάχνονται για πιο GFE καταστάσεις.
Το ξανθό πιπινάκι που ήταν με τη ΕΥΗ στην Ομηρου στη Ν.Σμύρνη?? :-*
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Το λεω γιατι ενας φιλος κατεβηκε στο πλαισιό να παει για κινητο κ του την πεσαν τα ζακια μπουλουκι λεει.να ρωτησω επισης που ακριβως ειναι το ιδρυμα?δεξια οπως κατεβαινω την στουρναρη?λιγο πριν το πολυτεχοιο?
alex88
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Το λεω γιατι ενας φιλος κατεβηκε στο πλαισιό να παει για κινητο κ του την πεσαν τα ζακια μπουλουκι λεει.να ρωτησω επισης που ακριβως ειναι το ιδρυμα?δεξια οπως κατεβαινω την στουρναρη?λιγο πριν το πολυτεχοιο?
ειναι αριστερα οπως κατεβαινεις και χαμηλα στο υψος του πολυτεχνειου...Αασε τη μηχανη πανω στο πεζοδρομιο και ανεβα...Δεν ειναι και τοσο επικινδυνα
proedros46
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 267
- Πόντοι
- 606
K κατι τελευταιο γλωσσοφιλα κ ελευθερο κανουν ολες?η αναλογα τι προγραμμα παιρνεις εγω παω για φουλ
παρε Λια και μετα τα λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
figa_lygourio
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2012
- Like
- 49
- Πόντοι
- 1
K κατι τελευταιο γλωσσοφιλα κ ελευθερο κανουν ολες?η αναλογα τι προγραμμα παιρνεις εγω παω για φουλ
Φουλ θα είναι κ τα παράσημα που θα πάρεις,, σε λίγες μέρες θα τρέχεις στο Α.Συγγρός!
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Τοτες η μιση ελλαδα θα πρεπει να χει παρει παρασημο ολοι κ στα στουντιο κ στα μασαζ(πελατες εννοω)παρακαλαν ακαια γλωσοφιλα κ ακα.εδω κ στα μπουρδελα κανουν μερικοι τα παληκαρια(προσωπικα οτδν ισπανικο δεν κανω σε μπουρδελο(που δεν παω ετσι κ αλλιως)
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Να πας φίλε , τα πράγματα σε σχέση με παλιά έχουν αλαξει , η περιοχή απο Πατησίων και πανο ειναι καθαρή απο κάθε τι
ναι ναι αλλα στο τριτο οροφο μας ζητησαν πληρη στοιχεια για να περασουμε στα ενδοτερα, και ειχε και μια ωραια βυζαρου , με σεξυ μασαζορομπα, ααα και μπραβο και για την μειωση τιμων της "απλης εξετασης" οπως μας την χαρακτηρισαν στα 50 ευρω !
αλλα λογω οτι θελαν πληρη στοιχεια φυγαμε και πηγαμε για παγωτο !
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K